Cok guzel bence
Hem sacin da fazla yipranmaz
Boyu uzun mu sacinin
Eki Görüntüle 1139492
Saçımın rengi buŞimdi açıldı biraz tabii. Offf mecbur kuaföre gidicem sanırımm
Ekleyebildimmi bilmiyorum ama şunları deneyebilirsin hem dogal hem guzel
Himmm
Sen en iyisi bir kuafore :)) sonra bide elinde kalmasin allah korusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1139492
Saçımın rengi buŞimdi açıldı biraz tabii. Offf mecbur kuaföre gidicem sanırımm
Ay bunlar da çok hoş yaaa, dediğin gibi çok da doğal görünüyor. Kaşlarım da açık gider aslında. Ama kuaför şart gibi
Ay bunlar da çok hoş yaaa, dediğin gibi çok da doğal görünüyor. Kaşlarım da açık gider aslında. Ama kuaför şart gibi
Kuzucum ben çok rahat döndüm bakırdan kahveye.Tamam 3-4 boyama istiyor çünkü aktıkça altta açıcı yaptığın renk geliyor ama dayanabilirsen boyat bence başka bir renge.
Nasıl bir kahveye boyadın canım? Bu paylaştığım resimdeki renk tutar mı sence? Küllü açık kumrala bayıldımmm
Ben önce daha koyu olsun diye bakır kahveye boyadım.(Küllülere çok güvenme çok çabuk akıyor.) Sonra bir kere daha bakır kahveye boyadım sonra çikolata kahve boyadım canım.
Ben kahveleri çok sevemiyorum canım, asıl saç rengime yakın olduğundan olsa gerek...Kızıl mı yapsam diyorum koyu. Ama o da beter bi şey akıp duracak. Küllüleri çok istiyorum şu an için. Kuaföre bi sorayım
Peki canım nasıl istersen...Ama küllü ve kızıl zor..yine de inşallah istediğin gibi olur :)
Küllülerin aktığını bilmiyordum benÇok şanssızım istediğim renkler hep çok bakım gerektiren şeylerr
Kızım küllülerin pempesi gidiyor tozu kalıyor.Yani küllüsü gidiyor kumral ı kalıyor filan
Ayyy hadi yaaBen de dedim kolay renk bu, mis gibi ayda bir boyarım hep güzel kalır
Kızlar haydi bana renk önerin
Kızıl kahve
Benimde saçlarım siyahtı 5-6 ay boyunca öyle kullandım sonra orielle kendim açtım kimi kısımları açılmadı ama neyse kızıl kahveye boyadım oda aktı farklı bi renk oldu sonrada elegan yaptım 2-3 ay oluyo yapalı şuan baya baya açıldı.
Son 2 haftadır gören herkes
-Yine mi rengini açtın diyo halbuki açmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?