Maddi durumunuz nasıl?kızlar kısmetse 2016 yılı içinde evleneceğim şuan nişanlıyım.ben ankarada görev yapıyorum nişanlım atanamadığı için ankaraya gelecek.ben boşuna kira vermeyelim kredi çekip ev alalım.başka yere atanırsa o ankaradaki evi satar gittiğimiz yerden ev alırız diye düşündüm.ama nişanlım buna karşı çıkıyor.sizce ne yapmalıyım?
Maddi durumunuz nasıl?
Düğünü kim yapacak?
Aileler maddi destekte bulunacaklar mı?
Tek maaşla hem ev kredisi ödeyip hem evi geçindirebilecek misiniz?
Büyük harf yasakankarayı sevmiyor o istanbulda yaşıyor.ailesi de istanbulda çevresi kIZIN PEŞİNDEN GİTCEKSİN HEP BİR AĞIRLIĞIN OLMAYACAK BAK ATANMIŞ KIZ SENİ EZER GİBİSİNDEN DALGA GEÇİYORLAR.ÖZELLİKLE AMCASI
ikna etmeye calısın, kıraya verecegınız parayı eve yatırmanız çok daha doğru bırs ecenek mesela bız de oyle yaptık esımle :)kızlar kısmetse 2016 yılı içinde evleneceğim şuan nişanlıyım.ben ankarada görev yapıyorum nişanlım atanamadığı için ankaraya gelecek.ben boşuna kira vermeyelim kredi çekip ev alalım.başka yere atanırsa o ankaradaki evi satar gittiğimiz yerden ev alırız diye düşündüm.ama nişanlım buna karşı çıkıyor.sizce ne yapmalıyım?
Yerinde olsam düğünü yapmadan ev almam.O ÖZEL OKULDA ÇALIŞIYOR OLACAK Z
evet maddi destek sağlayacaklar.bize belki az bir miktar alınacak kalır.
anlatıcaksın ; kiraya verırsek para şu kadar kayıp olacak ve elımızde hıçbırsey olmayacak ben sana ınanıyorum basarırız tarzı bırseyler ; yanı ona guven ver her zorlukta yanındqa olacağına dairnasıl ikna edebilirim peki
Konuşarak tabi ki.nasıl ikna edebilirim peki
ayrıca zaten kenara ğpara koyma sansı olmayacak kira ödediğiniz için o da var yani bence sız haklısınız elınızden gelenı yapınama o parayı bol buldumu har vurup harman savurur o yüzden ev alalım istiyorum.kısıtlamak istemiyorum ama mantıklı olarak kısıtlayayım istiyorum
anlatıcaksın ; kiraya verırsek para şu kadar kayıp olacak ve elımızde hıçbırsey olmayacak ben sana ınanıyorum basarırız tarzı bırseyler ; yanı ona guven ver her zorlukta yanındqa olacağına dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?