- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
- Konu Sahibi evremm7879
-
Buraya tü kaka demek için koşanlar sizi gerçekten anlamıyorum. Kız sizden yardım istemiş kalkmış neler söylüyorsunuz.
Konu sahibi, aldırmayı düşünmüyorsanız ya ailenize söyleyeceksiniz size hızlı bir düğün yapacak ya da gizlice evlenip açıklayacaksınız durumu. Benim bir akrabam bu şekilde evlendi. 1 ay içinde tanışma düğün her şey oldu yaklaşık 6 buçuk ay sonra doğdu bebek. Zor bir süreç sizi bekleyen, insanlar burada olduğu gibi konuşup duracak. Katlanmanız gerekecek buna. Umarım aileniz yanınızda olur da daha kolay atlatırsınız bu süreci.
Ya erkek arkadasinizin ailesi bu durumu kabul etmezse? Erkek arkadasiniz sizin icin ailesine resti cekebilecekmi??
bence de en antıklısıhemen gidip yıldırım nikahı kıyın sonra da aillerinize söyleyin
çok şanslısınız genellikle böyle durumlarda erkek kaçar..hemen yıldırım nikahıyla evlenin..sonra ailenize açıklarsınız.Ailesi zaten asala aldırtmaz duyduklarında elinden geldiğince yardımcı olurlar biliyorum.Erkek arkadaşım canım pahasına bakarım ona diyor biraz da olsa bana güç veren o
bayanlar aklıma takılan bir soru da bazıları bir çizgi silik olduğunda gebelik yeni diyor bazıları da idrar testi biri silik olduğunda kanka negatif çıkıyor idrar testlerine inanmayın vs diyor. Henüz kan testi yaptırmadım böyle birşey olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?