canım kayınvaliden böyle bi sorumluluğu üzerine almak zorunda değil ki ona annelik edicek olan sendin aynı evde yaşıyor olabilirsiniz ama o kadının bi hayatı var kendine özel
sorumluk vermek degıl canım da soyle dıyeyım sonucta oglunun cocugu aynı evde yasyoruz belkı bı yardım hanı zor gunumde onu demesını beklmemıstım bn sadece
Öncelikle başınız sağolsun. Anladığım kadarınca kötü günlerin getirdiği bunalımdan kurtulamamışsınız. Aksi halde kayınvalidenize bu konuda kırılmanız doğru değil bana göre. Çünkü engelli bir çocuğa en iyi şekilde annesi bakar. Şimdi böyle düşünüyor olsanızda bebeğiniz engelli doğsaydı Allah benden sonraya bırakmasın yavrumu diye düşünürdünüz. Çünkü sizde bir anne olarak o yavrunuzu sizden sonra kimseye bırakmak istemezdiniz emin olun.
Öncelikle başınız sağolsun. Anladığım kadarınca kötü günlerin getirdiği bunalımdan kurtulamamışsınız. Aksi halde kayınvalidenize bu konuda kırılmanız doğru değil bana göre. Çünkü engelli bir çocuğa en iyi şekilde annesi bakar. Şimdi böyle düşünüyor olsanızda bebeğiniz engelli doğsaydı Allah benden sonraya bırakmasın yavrumu diye düşünürdünüz. Çünkü sizde bir anne olarak o yavrunuzu sizden sonra kimseye bırakmak istemezdiniz emin olun.
Engelli bir çocuğun sorumluluğunu almak gerçekten çok zor ve bu konuda ben kayınvalidenizi haksız göremedim. Engelli kardeşi olan bir ablayım aynı zamanda.
kendimi kayınvalidenizin yerine koydum da,ben de,bu konuda yorum yapmazdım sanırım.yani doğur ben bakarım dese de yanlış anlayacaktınız,doğurma dese de.