soz gelımı bebegı aldırmayı dusunsem bıle aldırma yada dogursamda ben destekcın olurum gıbı hıcbısye demedı
bn ona zaten sorumluluk yuklmedım caınım sadece eger bana bısey oldugunda gercekten emanet bıle etsem ısteyerkmı yapar bunu sorguladımbaşınız sağolsun öncelikle.
ama böyle bişey deme yükümlülüğü yok. kim bu sorumluluğu alabilir ki? eğer başka bi probleminiz yoksa bu konuta takılmayın.
bn ona zaten sorumluluk yuklmedım caınım sadece eger bana bısey oldugunda gercekten emanet bıle etsem ısteyerkmı yapar bunu sorguladım
canım alah razı olsun bu konuyu actım ama ben yavrumu cok ozledım hala bunaldımyım bu konuda atlatmam cok zorBaşınız sağolsun. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Kayınvalideniz de sizi böyle bir durumda yalnız bıraktıysa kendi ayıbı. Siz de bunu unutmayın. Aklınızın bir köşesinde dursun ki güvenmeyin. Bir an önce de evinizi ayırıp uzak durun bence.
Başınız sağolsun.
Engelli bir çocuğa bakmak çok zordur ve büyük bir sorumluluk.
Anneden başka kimse de almaz.
Daha doğmadan böyle bir şey demesini beklemeyin kayınvalidenizden.
Ama bak maddi olarak da M mervmss ve eşi bakıyormuş onlara. İnsanda biraz minnet duygusu olması gerekmez mi?? Yani o çocuk rahatsız bir şekilde doğsa hepsi aynı evde olacaktı. Sorumluluğu o evdeki herkes paylaşmalı. Ben konu sahibinin kırgınlığını çok yersiz bulmadım.Arkadaşım başınız sağolsun belli ki daha bunalımı atlamamışsınız.
Kayınvalidenize yok yere kırılmışsınız bence.
Bu kadar ağır sorumluluğun altına kendi aileniz de girmek istemezdi emin olun.
evet canım ıkısınınde emeklılkerı yok gelırlerıde bende calıyorum esmle beraber evı gecındıryoruzz benı anlamanıza sevındım gercekten cunku abartyomuyum fılan dıe dusundum kendı kendıme
kendi aeleme ne kadar baglı kalabılrdımkı bu konuda ılk destek onlarda olmalı bence sonra eger olumsuz bı durum soz kunusuysa kendı aılem gırmelı devreye dıe dusunuyorumArkadaşım başınız sağolsun belli ki daha bunalımı atlamamışsınız.
Kayınvalidenize yok yere kırılmışsınız bence.
Bu kadar ağır sorumluluğun altına kendi aileniz de girmek istemezdi emin olun.
Ya doğrudur da bir bebenin bakımı zorken bir de engelli bir bebe büyük bir zorluk değil mi?
alah razı olsun canım o an ınankı boyle guclu olamadım sudan cıkmıs balık gıbıydımAllahım gönlünü ferah eylesin, sabır versin.
Ama bir de şöyle düşün,
Doğmasını nasip eyleyen Allah, anneye tüm sabrı, tüm marifeti veriyor. Öyle ki bir anne "tek başına" yavrusuyla dağları bile aşar. Allah mutlaka yardım eder. Sen sadece Allah'a güven. Hassas bir konu, hem de çok.. Ama yaşlı insanlar bazen bazı şeyleri düşünemiyor veya dile dökmüyor. Biz yine de görmezden gelelim, olmaz mı?Allah yardımcın olsun. Güzel şeylere inan, her zorluğun ardından bir kolaylık vardır. Bol bol dua et, bende sana edeceğim biiznillah.
canım anne olmak farklı bısey bn kv sorumluk yuklemek ıstemedım sadece soylemesını ısterdım hnı bnde yanındayım kızım yalanda olsa deseydı bn gunler belkı bnde rahat gecırıdım 3 haftamıYa doğrudur da bir bebenin bakımı zorken bir de engelli bir bebe büyük bir zorluk değil mi?
Yani herkesin harcı değil bence.
Başa gelen çekilir elbet de bile isteye de hiç kimse bu zorluğu göze alamaz bence...
Tabii ben yanılıyor olabilirim,anne olmadığım için anlayabilmem çok zor.
arkadaşlar merhaba bısy danıscaktım bn 2 senelık evlıyım ve kp ve kv ıle aynı evde yasıyorum 15 haftalık yavrumu karınımda kaybettım ve normal dogumla alındı bebegım cok zor gunlerdı 12 haftalıkken bebgıme down sendromlu teshısı konulmustu dunya basıma yıkılmıstı cok zor gunlerdı ve kv aynı evın ıcınde yaşamamıza ragmen destekcım olmadı soz gelımı bebegı aldırmayı dusunsem bıle aldırma yada dogursamda ben destekcın olurum gıbı hıcbısye demedı bana cunku ole bı durumda ınsan eger bebegım o sekılde dogarsa bana bısey olursa bebgıme kım bakcak dıe destek arıyo cunku cok yonlu dusunuyo ınsanhep uzuk durdu bn tabı bebegımı ne olursa olsun dogurcaktım ve ben kv cok kızıyrum hatamı yapaorum sızce sızde eger ole bısey yasasaydınız bu sekılde dusunurmuydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?