- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sadece bi çikolata olsa bn neler yiyorum kek kurabiye çikolata iki üç tane. of of diyette tamamen bırakıyorum ama verilmesi gereken kilo çok olunca zaman da uzuyor zmn uzayınca tabi sabır da tükeniyor. 15 kilo versem süper olurÖncelikle her gün çikolatayı bence aklından çıkarmalısın :) Yiyeceksen de küçük parçalar olmalı çünkü çok fazla kalori var içersinde. Onun dışında evde oturmaktansa tabii ki spor salonuna yazıl, diyetle desteklersen sağlıklı kilo vermiş olursun ve daha hızlı olur kilo vermen.
Teşekkür ederim. Kilo çok değil mi bi 15 versem süper olurÖncelikle çok geçmiş olsun
Ekmek , şeker ve tuzu bırak , çikolatayı da yeme , salata ağırlıklı beslen , inşallah zayıflarsın
Diyetten ziyade yaşam biçimi haline getirmen lazım yani her gün kek kurabiye çikolata yersen fazla fazla tabii ki kilo alırsın bırak vermeyi, herkes alır, ölçülü yemeye çalış.Sadece bi çikolata olsa bn neler yiyorum kek kurabiye çikolata iki üç tane. of of diyette tamamen bırakıyorum ama verilmesi gereken kilo çok olunca zaman da uzuyor zmn uzayınca tabi sabır da tükeniyor. 15 kilo versem süper olur
Diyetten ziyade yaşam biçimi haline getirmen lazım yani her gün kek kurabiye çikolata yersen fazla fazla tabii ki kilo alırsın bırak vermeyi, herkes alır, ölçülü yemeye çalış.
Ben oruç tuttum bir kaç gün ve açken tartıda daha az çıktım ama yemeyle de alakası var sahurda ve iftarda aşırı yemek yemedim, hele iftarda zaten su ve çorba ile doyuyorsun neredeyse normal menüyü bile tam yiyemedim o şekilde verdim sanırım. Senin ne yediğine bağlı.Haklısın yarından itibaren bırakıyorum.
Bir de oruçken dd kilo verilir mi acaba bilgin varmı
Azmedersen 15 kilodan da fazla verebilirsin
Acele etmeden yavaş yavaş
Kiloyu ne kadar hızlı verirsen iki kat fazlasını iki kat hızla geri alırsın
Yavaş olsun sağlıklı olsun
Hangi bölüm bakıyo bunlara
- Kan tahlili yapılması lazım ,mesala guatir, vitamin D eksikliği sorun varsa kilo veremezsiniz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?