evlerimiz çok yakın . beni her konuda sinir edip duruyor karışmaktan da ötesi ben ne yapmaya niyetlensem ben kızıma onu giydirmem bunu kullandırmam ona yatırmam vs karışıp beni sinir edip duruyor daha doğmamış çocuğun gideceği kreşi bile belirlemiş...
kendi annem bebek için hastane çıkışı battaniye vs yavaştan birkaç bişey hazırladı hastane çıkışına baktı ayyyyy bu çok küçük benim kızım buna sığmaz ben büyüğünü alacağım dedi ama gitmiş marka model olarak aynısını almış sadece deseni değişik...
hamileliğimde burnu
mdan getirdi galiba doğum ve sonrası da böyle olacak. ben bununla nasıl başa çııkacağımmm :18::18:[/QU
allah yardımcın olsun en kısa zamanda evi değiştir derim ben. ben öyle yaptım şimdi çok rahatım.
evlerimiz çok yakın . Beni her konuda sinir edip duruyor karışmaktan da ötesi ben ne yapmaya niyetlensem ben kızıma onu giydirmem bunu kullandırmam ona yatırmam vs karışıp beni sinir edip duruyor daha doğmamış çocuğun gideceği kreşi bile belirlemiş...
Kendi annem bebek için hastane çıkışı battaniye vs yavaştan birkaç bişey hazırladı hastane çıkışına baktı ayyyyy bu çok küçük benim kızım buna sığmaz ben büyüğünü alacağım dedi ama gitmiş marka model olarak aynısını almış sadece deseni değişik...
Hamileliğimde burnumdan getirdi galiba doğum ve sonrası da böyle olacak. Ben bununla nasıl başa çııkacağımmm :18::18:
allah yardımcın olsun en kısa zamanda evi değiştir derim ben. ben öyle yaptım şimdi çok rahatım.[/QUOTE .!.:canım evi yeni aldım kendi evim maalesefdaha borcu bitmedi
canım evi yeni aldım kendi evim maalesefdaha borcu bitmedi
evlerimiz çok yakın . beni her konuda sinir edip duruyor karışmaktan da ötesi ben ne yapmaya niyetlensem ben kızıma onu giydirmem bunu kullandırmam ona yatırmam vs karışıp beni sinir edip duruyor daha doğmamış çocuğun gideceği kreşi bile belirlemiş...
kendi annem bebek için hastane çıkışı battaniye vs yavaştan birkaç bişey hazırladı hastane çıkışına baktı ayyyyy bu çok küçük benim kızım buna sığmaz ben büyüğünü alacağım dedi ama gitmiş marka model olarak aynısını almış sadece deseni değişik...
hamileliğimde burnumdan getirdi galiba doğum ve sonrası da böyle olacak. ben bununla nasıl başa çııkacağımmm :18::18:
hamileliğimde burnumdan getirdi galiba doğum ve sonrası da böyle olacak. ben bununla nasıl başa çııkacağımmm :18::18:
bizim evlrde çok yakın kız korkuttun beni şimdi:26:
Eşin muhattap olsun eşim bebeği için herşeyi kendi seçecek bizim bebeğimiz beraber beğenicez hevesi kalmasın bişeyde diye ona bıraktım ben de falan diye tavrını net koysun bu kadar karışamaz bence..
fazla sahiplenmiş sizi. uyarsan kırılır uyarmasan sen bunalıcaksın Allah yardım etsin canım
canım ah keşke .eşim sessiz sakin birisi öyle aksi sert değil. bişey konuşuyoruz kadın o an bişey diyor neyse ben bildiğimi yaparım diyorum eve geliyorum eşim onun dediğinin aynısını yapıyor . ben varken karışmam karışmam deyip duruyor ama alttan alttan oğlunu dolduruyor.mesela portbebe seti baktık ben 5 li set istiyorum dedim kayınvalidem kangurusunu kullanmazsın 2 li al dedi ben kullanacağım ondan istiyorum dedim neyse ben karışmam dedi sözde 2 hafta boyunca eşimle atıştık durduk eşim illede 2 li deyip durdu. ki pek ilgilenmez ve anlamaz da . yani eşimden de pek bi fayda yok
canım nasıl başa çıkacağım inan bilmiyorum korkma ama beni çok strese sokuyor ya hamileliğimin başından beri stresim eksik olmadı malesef.kalp kırmayayım diye tepki de vermiyorum ama olan bana oluyor gebelikte mide şikayetim arttı stresten şeker yükseldi iki haftadır sancılarım başladı . ve nasıl kurtulacağımı bilmiyorum :18::18:
Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu. İşi hamile kalmadan bırakmıştım. Kayınvalideler hala çalışıyorum biliyor. Onlara yolu yaptım dün bebeğim olunca çalışmayacağım bebeğime bakacağım dedim. Kayınvalidem çok bozuldu. Sen çalış ben bakacağım bebeğe diyor. Daha bir aylık bebeği kim bakacak konuşması yapıyoruz saçma sapan. Ben bakacağım tabii ki. Alırım diyor. Deli mi ne?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah yardımcın olsun ya.benimkide o kadar yakın olmamıza rağmen devamlı gelip kalmak istiyor ya bide duysa hamile olduğumu benden çıkmaz :26:
senin yine evin ayrıymış canım. biz birlikte oturuyoruz. eşimle bebek arabası modellerine bakıyoruz benim de eşiminde boyu uzun. ben yüksek arabalardan alalım çok rahat olur kullanması dedim kayınvalidem de diyo ki arabayı benim boyuma göre alın . gel de çıldırmaAllahtan eşim çok laf vermez ona da niye biz kullanmayacak mıyız dedi susturdu. valla işimiz zor!!!
hmm eşini ikna etmeye çalışsan annen de torunu için hevesli tabi o da bişeylerde fikir sahibi olmak istiyor ama benim de ilk çocuğum hevesim kalsın istemiyorum bebeğimle ilgili herşey içime sinsin istiyorum falan desenn ikna olur mu acaba ?
zaten çalışıyorum iş stresi bi yandan her seferinde buluyor bişeyler benim ki. sanırım senin ki de değişik ben bakacağım demesi bile sinir bozucu kızım aklın arkada kalmasın ben bakarım dese anlarım da ben bakacağım değişik canım çok değişik malesefff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?