yardımmm ben bu kayınvalide ile nasıl başa çıkacağım :(

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
53
evlerimiz çok yakın . beni her konuda sinir edip duruyor karışmaktan da ötesi ben ne yapmaya niyetlensem ben kızıma onu giydirmem bunu kullandırmam ona yatırmam vs karışıp beni sinir edip duruyor daha doğmamış çocuğun gideceği kreşi bile belirlemiş...
kendi annem bebek için hastane çıkışı battaniye vs yavaştan birkaç bişey hazırladı hastane çıkışına baktı ayyyyy bu çok küçük benim kızım buna sığmaz ben büyüğünü alacağım dedi ama gitmiş marka model olarak aynısını almış sadece deseni değişik...
hamileliğimde burnumdan getirdi galiba doğum ve sonrası da böyle olacak. ben bununla nasıl başa çııkacağımmm :18::18:

bizim evlrde çok yakın kız korkuttun beni şimdi:26:

fazla sahiplenmiş sizi. uyarsan kırılır uyarmasan sen bunalıcaksın Allah yardım etsin canım

Eşin muhattap olsun eşim bebeği için herşeyi kendi seçecek bizim bebeğimiz beraber beğenicez hevesi kalmasın bişeyde diye ona bıraktım ben de falan diye tavrını net koysun bu kadar karışamaz bence..

bizim evlrde çok yakın kız korkuttun beni şimdi:26:

canım nasıl başa çıkacağım inan bilmiyorum korkma ama beni çok strese sokuyor ya hamileliğimin başından beri stresim eksik olmadı malesef.kalp kırmayayım diye tepki de vermiyorum ama olan bana oluyor gebelikte mide şikayetim arttı stresten şeker yükseldi iki haftadır sancılarım başladı . ve nasıl kurtulacağımı bilmiyorum :18::18:

Eşin muhattap olsun eşim bebeği için herşeyi kendi seçecek bizim bebeğimiz beraber beğenicez hevesi kalmasın bişeyde diye ona bıraktım ben de falan diye tavrını net koysun bu kadar karışamaz bence..

canım ah keşke .eşim sessiz sakin birisi öyle aksi sert değil. bişey konuşuyoruz kadın o an bişey diyor neyse ben bildiğimi yaparım diyorum eve geliyorum eşim onun dediğinin aynısını yapıyor . ben varken karışmam karışmam deyip duruyor ama alttan alttan oğlunu dolduruyor.mesela portbebe seti baktık ben 5 li set istiyorum dedim kayınvalidem kangurusunu kullanmazsın 2 li al dedi ben kullanacağım ondan istiyorum dedim neyse ben karışmam dedi sözde 2 hafta boyunca eşimle atıştık durduk eşim illede 2 li deyip durdu. ki pek ilgilenmez ve anlamaz da . yani eşimden de pek bi fayda yok

fazla sahiplenmiş sizi. uyarsan kırılır uyarmasan sen bunalıcaksın Allah yardım etsin canım

sahiplenme mi bilmiyorum canım. takıntı gibi daha çok .çünkü ilk zamanlarda kız diye istemedi 2 defa benimle doktora geldi kız deyince inanmadı 2 kontrolde de doktor kız dedi birinde doktor da farketti hayrola teyze kız diye üzüldün dedi yok oğlum falan dedi geçiştirdi ama çıkınca dünyalar başıma yıkıldı dedi birkaç defa daa diline getirdi dünyalar başıma yıkıldı kız diye dedi . kız diye istemediiğini açıkça dile getirdi ama karışmaktan da geri durmuyor.

hmm eşini ikna etmeye çalışsan annen de torunu için hevesli tabi o da bişeylerde fikir sahibi olmak istiyor ama benim de ilk çocuğum hevesim kalsın istemiyorum bebeğimle ilgili herşey içime sinsin istiyorum falan desenn ikna olur mu acaba ?

senin yine evin ayrıymış canım. biz birlikte oturuyoruz. eşimle bebek arabası modellerine bakıyoruz benim de eşiminde boyu uzun. ben yüksek arabalardan alalım çok rahat olur kullanması dedim kayınvalidem de diyo ki arabayı benim boyuma göre alın . gel de çıldırma Allahtan eşim çok laf vermez ona da niye biz kullanmayacak mıyız dedi susturdu. valla işimiz zor!!!

allah yardımcın olsun ya.benimkide o kadar yakın olmamıza rağmen devamlı gelip kalmak istiyor ya bide duysa hamile olduğumu benden çıkmaz :26:

Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu. İşi hamile kalmadan bırakmıştım. Kayınvalideler hala çalışıyorum biliyor. Onlara yolu yaptım dün bebeğim olunca çalışmayacağım bebeğime bakacağım dedim. Kayınvalidem çok bozuldu. Sen çalış ben bakacağım bebeğe diyor. Daha bir aylık bebeği kim bakacak konuşması yapıyoruz saçma sapan. Ben bakacağım tabii ki. Alırım diyor. Deli mi ne?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaten çalışıyorum iş stresi bi yandan her seferinde buluyor bişeyler benim ki. sanırım senin ki de değişik ben bakacağım demesi bile sinir bozucu kızım aklın arkada kalmasın ben bakarım dese anlarım da ben bakacağım değişik canım çok değişik malesefff.

allah yardımcın olsun ya.benimkide o kadar yakın olmamıza rağmen devamlı gelip kalmak istiyor ya bide duysa hamile olduğumu benden çıkmaz :26:

ben bi tek benim sorunm sanıyordum canım .ama benin gibi yakın olup da sıkıntı çeken arkadaşlarım da varmış demek.

:) ah gülüyorum ama sinirden . söylesen kalbi kırılacak sussam içim razı değil bakalım.

o hevesini alayım derken ben hem sağlığımdan hem hayallerimden olacağım canım ya
ilk başta nüfusuma geçireceğim diyordu. uzun yılları kapsayan hevesleri var o her hevesini tatmin edecek derken benim meleğim deneme tahtasına dönecek
o hevesini alacak derken ben içimden geçen ismi bile koyamıyorum. çünkü hanımefendi onun adını koymuş yeğeni ile birlikte boşuna ona isim arama ben onun adını koydum dedi .ama tabi o isim bana 1 aydır söylenmiyor. doğumda öğreneceğim galiba sırf o hevesini tatmin etsin diye

Üstelik ben ona hiçbir zaman bebeğimi bakmasını teklif etmedim. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum Allah nasip ederse. Illa çalışmamı istiyorlar. Buna sadece ben ve eşim karar veririz. Çalışmam da çocuğuma da bakarım. Vermem bebeğimi dedim alırım diyor. Ben kendi terbiyemle büyütmek isterim. Daha susam tanesi kadar bebek şimdiden sahipleniyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…