• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Canım çok acıyor birine sırılsıklam aşık oldum benim peşimde çok koştu sonra tamam dedim sevgili olduk mutluyduk daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum sevgili olduktan sonra birden değişti ne ilgi vardı ne romantiklik ben böyleyim kabul edersen diyordu beni hiç aramıyordu sadece naptın aşkım diye mesaj atıyordu yanıma bile gelmiyordu tatillerde aynı üniv de okuyorduk hep ben buluşalık diyordum sanki benim zorumla geliyordu bana bu tavırlarından dolayı hep şikayet ettim o da ben seninle çıktığımdan beri kavga bıktım mutlu olamıyorum dedi terk etti 2 hafta oldu normal mesaj atıyor arada arkadaş gibi o kadar sevgili olalım yeniden diyorum zamana bırakalım diyor onsuz hiçim kimsen yok nefes bile zor alıyorum herkesin sevgilisi yanında kimse ayrılmıyor Allah neden benim sevdiklerimi elimden alıyor usandım aşk acısı çekmekten kimi sevsem gidiyor yaşamak bile istemiyorum artık kendimi ne derse ne başka bişeye verebiliyorum psikolojik destek alıyorum ama faydası yok bana yardım edin ne yapacağım onsuz bu hayatta bana bi de özlediğimizde görüşür istediğimiz kadar sarılabiliriz diyor

Dalga geçiyor.
Siz bu kadar yalvardıkça da sarılırız deyip geçiyor.
Nasıl bir psikoloji ile bu kadar sevmeyen birine bağlanılır,kendinizden neden bu kadar nefret ediyorsunuz.
Siz kendinizi bu kadar sevmediğiniz için de kimse sizi sevmiyor ve gidiyor.

Dalga geçiyor.
Siz bu kadar yalvardıkça da sarılırız deyip geçiyor.
Nasıl bir psikoloji ile bu kadar sevmeyen birine bağlanılır,kendinizden neden bu kadar nefret ediyorsunuz.
Siz kendinizi bu kadar sevmediğiniz için de kimse sizi sevmiyor ve gidiyor.
Kimi sevsem gidiyor ben kendimi bu durumda nasıl seveyim tam mutluyum sevdiklerim elimden alınıyor neden hep ben diyorum neden

Sen zorla mı sevgili oldun adamla hiç uğraşma bence bi tarafları dapa ulaşmş:KK66:
Zorla değil başta beni çok seviyordu birden noldu anlamadım terse döndü herşey huyu meğerse ilgisiz sorumsuz bi insanmış

Sen zorla mı sevgili oldun adamla hiç uğraşma bence bi tarafları dapa ulaşmş:KK66:
Zorla değil başta beni çok seviyordu birden noldu anlamadım terse döndü herşey huyu meğerse ilgisiz sorumsuz bi insanmış

Hayatınızın odak noktası sizi bırakıp giden erkek arkadaşınız değil, geleceğiniz olsun. Ayrılıklar, alışılan insanın yokluğu aşması zor şeyler olabilir, insana zor süreçler yaşatabilir ama bu dönemlerde geçecek. Siz istemeseniz de bu badireler atlatılacak. Ölmek istiyorum, yaşamak istemiyorum gibi sizlerle kendinizi kamçılarsınız dibe batmak için. Yaşınız çok genç, sizin okuduğunuz okullarda ve oturduğunuz sıralarda oturmak için insanlar sabahlara kadar ders çalışıyor. Fırsatı değerlendirip iyi yerlere gelmeye bakın, daha ne kapılar açılır size.

Ay bırak şu sümüklüyü ya kendini nimetten sayıyor. Sarılabilirmişmiş.Gitsin lağıma sarılsın.

Kimi sevsem gidiyor ben kendimi bu durumda nasıl seveyim tam mutluyum sevdiklerim elimden alınıyor neden hep ben diyorum neden
Cevabı yazdım,siz kendinizi sevmiyorsunuz.
Özgüven de sıfıra yakın.
Gidene dur dememeyi öğrenin,hatta yürrü anca gidersin deyin ki biraz özgüven yerine gelsin.
Sevgiliyi geç,arkadaşlar bile özgüveni olmayanı sevmez.

Hayatınızın odak noktası sizi bırakıp giden erkek arkadaşınız değil, geleceğiniz olsun. Ayrılıklar, alışılan insanın yokluğu aşması zor şeyler olabilir, insana zor süreçler yaşatabilir ama bu dönemlerde geçecek. Siz istemeseniz de bu badireler atlatılacak. Ölmek istiyorum, yaşamak istemiyorum gibi sizlerle kendinizi kamçılarsınız dibe batmak için. Yaşınız çok genç, sizin okuduğunuz okullarda ve oturduğunuz sıralarda oturmak için insanlar sabahlara kadar ders çalışıyor. Fırsatı değerlendirip iyi yerlere gelmeye bakın, daha ne kapılar açılır size.
Unutmak için herşey yapıyorum olmuyor tam üzülmüyorum mesaj atıyor görüşelim mi diye bende kıramayıp kabul ediyorum hiç olmazsa onu görebiliyorum bununla yetiniyorum belki zamanla oluruz yeniden dedim zaman herşeyin ilacı diyor çok özlüyorum onu neden kimsenin sevdiği gitmiyorda hep benim sevdiklerim gidiyor

Cevabı yazdım,siz kendinizi sevmiyorsunuz.
Özgüven de sıfıra yakın.
Gidene dur dememeyi öğrenin,hatta yürrü anca gidersin deyin ki biraz özgüven yerine gelsin.
Sevgiliyi geç,arkadaşlar bile özgüveni olmayanı sevmez.
Ama sevdikten sonra git diyemiyorsun vazgeçemiyorsun aklın vazgeçsede kalbim vazgeçse keşke şuan

Ama sevdikten sonra git diyemiyorsun vazgeçemiyorsun aklın vazgeçsede kalbim vazgeçse keşke şuan
Sevgi karşılıklı olur.
Karşılığı olmayan şeyi sürdürmeye ve döndürmeye çalışmak olgun insanların yapacağı şeyler değil.
15 yaşındaysanız normal ama.

Unutmak için herşey yapıyorum olmuyor tam üzülmüyorum mesaj atıyor görüşelim mi diye bende kıramayıp kabul ediyorum hiç olmazsa onu görebiliyorum bununla yetiniyorum belki zamanla oluruz yeniden dedim zaman herşeyin ilacı diyor çok özlüyorum onu neden kimsenin sevdiği gitmiyorda hep benim sevdiklerim gidiyor
Olaya öyle bakarsanız isin içinden çıkamazsınız. Her insan bir şekilde sevdiklerini kaybediyor, bu kiminin sevgilisi, kiminin eşi, kiminin ailesi... Siz ayrılık konusuna isyan ediyorsunuz, öte yanda insanlar sevdiği insanları toprağa veriyor. Beterin beteri var. Siz sizinle bir nevi dalga geçen insan için ölmek istiyorsunuz, kaç yıllık yuvasını ve evliliğini bitiren insanlar ne yapsın?

Arada özlem gideririz ama beraberken olmuyor diyor kavga ediyoruz diyor
Arada gel egomu okşa git diyor kısaca.
Bu kadar ezilme.
Yazmayı yalvarmayı bırak.

Sevgi karşılıklı olur.
Karşılığı olmayan şeyi sürdürmeye ve döndürmeye çalışmak olgun insanların yapacağı şeyler değil.
15 yaşındaysanız normal ama.
21 yaşındayım. İki sevgilim oldu ikisine de kendimden çok değer verdim ama karşılığnı alamadım ve hep terkedildim herkes çok güzel bi kızsın diyorlar ama güzellik fayda etmiyor ben istiyorum ki hiç bitmesin gitmesin ama olan hep bana oluyor

Ama görüşmezsem tamamen kaybetniş olacağım onu
Görüşürsen de yedeği olacaksın.
Ve birini bulduğunda sana tekmeyi basacak kendine gel onunla doğmuş gibi davranıyorsun.

21 yaşındayım. İki sevgilim oldu ikisine de kendimden çok değer verdim ama karşılığnı alamadım ve hep terkedildim herkes çok güzel bi kızsın diyorlar ama güzellik fayda etmiyor ben istiyorum ki hiç bitmesin gitmesin ama olan hep bana oluyor
Güzellik akıl ve güvenle birleşmezse hiç değeri yok.

Olaya öyle bakarsanız isin içinden çıkamazsınız. Her insan bir şekilde sevdiklerini kaybediyor, bu kiminin sevgilisi, kiminin eşi, kiminin ailesi... Siz ayrılık konusuna isyan ediyorsunuz, öte yanda insanlar sevdiği insanları toprağa veriyor. Beterin beteri var. Siz sizinle bir nevi dalga geçen insan için ölmek istiyorsunuz, kaç yıllık yuvasını ve evliliğini bitiren insanlar ne yapsın?
Bende artık sevdiğimle mutlu olmak yuva kurmak istiyorum yeter

Back
X