Canım çok acıyor birine sırılsıklam aşık oldum benim peşimde çok koştu sonra tamam dedim sevgili olduk mutluyduk daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum sevgili olduktan sonra birden değişti ne ilgi vardı ne romantiklik ben böyleyim kabul edersen diyordu beni hiç aramıyordu sadece naptın aşkım diye mesaj atıyordu yanıma bile gelmiyordu tatillerde aynı üniv de okuyorduk hep ben buluşalık diyordum sanki benim zorumla geliyordu bana bu tavırlarından dolayı hep şikayet ettim o da ben seninle çıktığımdan beri kavga bıktım mutlu olamıyorum dedi terk etti 2 hafta oldu normal mesaj atıyor arada arkadaş gibi o kadar sevgili olalım yeniden diyorum zamana bırakalım diyor onsuz hiçim kimsen yok nefes bile zor alıyorum herkesin sevgilisi yanında kimse ayrılmıyor Allah neden benim sevdiklerimi elimden alıyor usandım aşk acısı çekmekten kimi sevsem gidiyor yaşamak bile istemiyorum artık kendimi ne derse ne başka bişeye verebiliyorum psikolojik destek alıyorum ama faydası yok bana yardım edin ne yapacağım onsuz bu hayatta bana bi de özlediğimizde görüşür istediğimiz kadar sarılabiliriz diyor