Yardımmm!!!!

Burnun okadar kötü degıl canım yanı güzelde degıl yalan söylıyecek degılım ama daha berbat durumda olan burunlar var sonucta. :-)

ıkıncı resımdekı burun su ankı burnunmu?
öyleyse bence önden gayet ıyı duruyor sankı profıldekı burun o degıl.

elbet daha berbat durumda olanlar var ama benim ameliyattan sonra nefes zorlugumda cikti ve bu fotolarda belli degilde iki tarafida icine cöktü...ben cok farkli istiodum sonucuda bombok oldu

Photoshop hata verıyor ondan baska bır program ıle yaptım pek ıyı olmadı ama en azından bana göre burun nasıl olur göstermek ıstedım.
:-)

Eklentiler

• $semrayandan.webp
    $semrayandan.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 51
elbet daha berbat durumda olanlar var ama benim ameliyattan sonra nefes zorlugumda cikti ve bu fotolarda belli degilde iki tarafida icine cöktü...ben cok farkli istiodum sonucuda bombok oldu

yurtdısındakı doktorların artık nekadar basarısız oldugu herkes bılıyor.
Malesef cok paralar ödenıp hem saglık acısından olsun hem görünüs olarak tamamen zarar görüyor ınsanlar.
Tabıkı her türk doktoruda basarılı degıl kı bu forumda trde amelıyat olup cok kısı revızyon düsünüyor.
Ama yınede en ıyı doktorların türkıyede oldugunu düsünüyorum.

sormaaa hem fotraf cekmez oldum hemde cok para verdim..hem annem babami ikna edene kadar...bencede tr deki doktorlar daha basarli...yaptim bi hata :sinifsinif:

canim şunu söylemem gerek.. ben senin küçük burun istediğini düşünmemden dolayı küçük çalıştım.. yani doğru olan bu diye değil.. ben senin yerinde olsam o kadar kücük bi burun istemem.. bence doğru da değil.. cnkü doğal durmuyo.. emre beye benim yaptığım tasarımı gosterirsen aynı seyi soylicektir sana fazla kücük dicektir.. ha burnunun normal halini gördum, senin yerinde olsam yani ben o masaya yatıyo olsam benim tercihim farklı olurdu.. aşağıdaki gibi :
1907.jpg

burnunun su an ki yapisi, ortada yapmis oldugum tasarim icin daha uygun.. ilk yaptigimda ki kadar kücültürsen ben konuda uzman deilim ama fikrim şu ki ; nefes almada problem yasayabilirsin.. yinede Emre bey en dogru karari vericektir.. ama farkli seyler söylicegini sanmiyorum.. Bu arada benimde 25 ocak'ta emre beye randevum var.. bakalim ins herkes istedigi sonucu elde eder :)

Son düzenleme:
Back
X