Yardımmm!!!!

ben peteğin ve tuğçenin burnuu hiç beğenmiyorum deniz akkaya iyi dr simons diye bir amerikalı doktor var onun yaptığı burunlar inanılmazzzzzz bu arada puff çok yeteneklisin bence gözlerimide pek güzel yapmıştın opuyorumnanaktanburnumu koysam benimkinide yaparmısın-tatlicadiarzu-

yaparim tabişşş :) ya kızlar bu arada benim 25inde yani bu pazartesi emre beyle randevum var.. 15 şubatta çalışmaya başlıcam.. aceba benim ameliyatı şubat 5 e kadar bi yerlere sıkıştırabilir mi ki ooff yaaa :( cok yogun oldugunu biliyorum ama napimmm

ben burnumu seviyorum güzel sayılır ama gülünce aşağıya iniyor fotoda kötü duruyor aslında eşimin bir arkadaşı estetik cerrah karşıda delik görüntüsü harika demişti ama gülünce ağzımın içinde sanki burnunun altına bir kesi atılıp dikilirse o aşağı inme azalır demişti birde burnumu ulusoy alilesisinin burnuna benzetmişti

Eki Görüntüle 34282

ben burnumu seviyorum güzel sayılır ama gülünce aşağıya iniyor fotoda kötü duruyor aslında eşimin bir arkadaşı estetik cerrah karşıda delik görüntüsü harika demişti ama gülünce ağzımın içinde sanki burnunun altına bir kesi atılıp dikilirse o aşağı inme azalır demişti birde burnumu ulusoy alilesisinin burnuna benzetmişti

Eki Görüntüle 34282

ayyy cnm yaaa sanki benim burnumun resmini koymuşsun :)))))))) bu kadar olur.. benimde böle gülmediğim zaman.. ama iş gülünceee bitiyo zaten.. karizma sıfır :D:D:D:D

ucu kalkık ama gülünce ne oluyorsa gıcık bir durum üsst tarafı ince ve deliklerim çok dar hatta eşim bazen nasıl nefes alıyorsun diyor

puff senin burnun biraz aşagı doğru bende öyle bieşey yok yinede gülünce iniyor senin burnun daha küçük ve bence çok güzel olacak hafif bir dokunmyla abartılmazsa iyi olur emre ilhanı ilk defa duydum gerçi bur numu yaptırmayı hiç düşünmedim enjeksiyon var birde 15dakikada iğneyle dolgu malzemesi vererek yapıyorlarmış 6-12 ay gidiyormuş .puff resmim nerdeee

puff senin burnun biraz aşagı doğru bende öyle bieşey yok yinede gülünce iniyor senin burnun daha küçük ve bence çok güzel olacak hafif bir dokunmyla abartılmazsa iyi olur emre ilhanı ilk defa duydum gerçi bur numu yaptırmayı hiç düşünmedim enjeksiyon var birde 15dakikada iğneyle dolgu malzemesi vererek yapıyorlarmış 6-12 ay gidiyormuş .puff resmim nerdeee

cnm bakamadım resminle ugrasiyodum.. resim kalitesi ve arka fon çok iyi çalışmama izin vermedi ama oldugu kadar biseyler yaptım..

ve buda benim kendi burnum... gülmedigim zaman böle.. güldüğüm zaman ne olduğunu gördünüz eheheheheh hayata küsüp boynunu büküyo :D emre beyle ona enerji aşılıcaz ki böle boyun büküp düşmesin :))

4590.jpg

Son düzenleme:
ben üst tarafın o kadar incelmesini oyulmasını istemiyorum.hatta sadece biraz çıkıntıgitsin o kadar çok ince olmuş ,ucunu da kaldırmak istemem herhalde ben burnumu seviyorum deli miyim neyim kız o kadar uğraşmış ben diyorum oraya dokunma buraya dokunma e ne kaldı kilaelaelaelaelae

hayıırrr çok oymuşsunuz doktor hanımm puff hanım lüssen daha az oyunuz lüssen sonrada fotoyu silermisiniz elleriniz dert görmesin

ben üst tarafın o kadar incelmesini oyulmasını istemiyorum.hatta sadece biraz çıkıntıgitsin o kadar çok ince olmuş ,ucunu da kaldırmak istemem herhalde ben burnumu seviyorum deli miyim neyim kız o kadar uğraşmış ben diyorum oraya dokunma buraya dokunma e ne kaldı kilaelaelaelaelae

bu tamamen hastamızın isteklerine göre sekillendirilmiş bi burundur :D sadece üzerindeki hafif cıkıntıya dokundum .. ucuna filan hic ellemedim.. al bakalım :)))

Son düzenleme:
ama bende e cesaret asla yaptıramam çok korkağım ben yinede çok sağol puf umarım burunlarınız isteğiniz gibi olur tatlı kızlar sende bu eneri varken puff kimse seni tutamaz

Not:resimleri silersen sevinrim :ecrin_bebek:

bende deniz akkaya,demothy,sersa_24ün burunlarını begeniorum aaa bide son olarak puffun tasarladıgı kelebek etkisinn burnu süper bence :=)

Back
X