• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

caresiz4848

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
33
1
13
Yozgat
merhabalar.21 yaşındayım 2 yıllık bi ilişkim vardı.bugün itibarı ile bitti.beni bıraktı.yaşayamıyorum nefes alamıyorum onsuz inrihar edeceğim neredeyse dayanamıyorum.hayat durmuş gibi bitmiş gibi yaşamam olanaksız gibi çok çaresizim.ne olursunuz bana bi akıl verin

Sakin ol ilk ayrılan sen değilsin son da olmayacan :KK14: akisina bırakmaya çalış neden ayrildiniz? Bu arada ben de yeni ayrıldım sayılır ne hissettiğini anlıyorum.

Bu kadar bagimli oldugunuza göre o terketti sizi, zaman diyebiliyorum sadece okumuyormusunuz aileniz yok mu, sadece bu insan icin mi yasiyordunuz, kendinize gelin lütfen sacma sapan bir insan icin ölmeyi düsünmeye bile degmez.

Eski konularını okudum arkadaş sana birşey diyim mi bu ilişki yürümez :KK14: heba etme kendini, buna benzer bi olay yaşadım sürekli yüzüme carpildi benimde durumum; kısacası kaldiramiyor isin özü bu. Bence kes at bi yerden kangrenli bolgeyi. Hem sana çok kizdim beni bu halimle kabul etti demissin önceki konularda yok öyle şey En Büyük KK bir an önce toplayip doğru olanı gormen dileğiyle..

sürekli kavga ediyorduk.beni takmamaya başladı alttan almamaya sürekli ayrılık konusu açmaya başladı o yüzden ayrıldık
Neden mi çünkü kafasına koymuş.. Aslında ayrılmak istiyordu fakat ne sensiz ne de senle yapamıyordu olay budur.. Ve sana birşey deyim mi bir kere araya ayrılık girdi mi sen ne yaparsan yap eskisi gibi olmuyor..

Niye bu kadr vazgeçilmez yaparızki bu erkekleri seni umursamıyan biri için intihar niye yazık yaşına hayatına o hiç olmamış gibi devam et zor olacak belki başlarda ama geçer

ilk asamada boyle hissetmen cok normal. herkes gibi.
zamanla o duygularin degisecek, donusecek, aman iyi ki bitmis noktasina gelecek.
o zamanin gecmesini bekle.
yasadikca, o da neymis ki diyeceksin. o kadar onemsiz bir hale gelecek.

Back
X