- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Erkek olmadanda yaşayabilirsiniz. Birini severseniz şartlarda uygunsa evlenirsiniz. Ondan ayrıldım bunu sevemiyorum o evlendi içim yanıyor bla bla blakoca meraklısı değil ben düzgün evlilik sıcak bir yva istiyorum burdan nasıl onu çıkardınız anlamıyorum.ya yorumda yaparken bu kadar acımasız olmayın be...
evet insanız duygusal çöküntüler yaşayabiliriz.içimdekileri döktüm.Erkek olmadanda yaşayabilirsiniz. Birini severseniz şartlarda uygunsa evlenirsiniz. Ondan ayrıldım bunu sevemiyorum o evlendi içim yanıyor bla bla bla
Boşverin bunları,başka şeylere yönelin.
yaşım küçük değil aslında 28 e giriceöm.çalışıyorum.ailemle yaşıyorum ama bi odada tıkılıp kalıyorum hep.boşanıp baba evine geldikten sonra bir kere çıkıyor ya ordan insan ne kadar kimse karışmasada eskisi gibi olmuyor malesef.Yaşınız kaç çalışıyormuşsunuz ve çocuğunuzla başbaşa mı yaşıyorsunuz?
Çalışmıyorsanız işe girin bence çocuğunuzun okul yaşıda gelmiş, ortamlarınız değiştikçe hem havanız hemde yuva kurabilmeniz için şansınız artar.
Birde o adam başkasıyla evlenmese sadece seni terketse dönüp bakmazdın bence. İmkansıza dönüşünce unutamıyorsun. Aklının oyununa gelme.
Çalışmıyorsanız çalışın. Çocuğunuza yönelin. Bütün bunları yapıyorum diyorsanız kişisel gelişime doğru yol alın. Yeterince geliştim diyorsanız hobilerinizle ilgili bişeyler yapın. Yapın yeterki..evet insanız duygusal çöküntüler yaşayabiliriz.içimdekileri döktüm.
nelere yöneliyim mesela
Çalışmıyorsanız çalışın. Çocuğunuza yönelin. Bütün bunları yapıyorum diyorsanız kişisel gelişime doğru yol alın. Yeterince geliştim diyorsanız hobilerinizle ilgili bişeyler yapın. Yapın yeterki..
Kime diyoruz dimi,haklısın :) sen göz gezdir hadi :)
yok aslında kime diyoruz diye değil ondan gülmedimKime diyoruz dimi,haklısın :) sen göz gezdir hadi :)
evet hiç anın kıymetini bilemiyorz malesef.dularla geçecekÇocuğuna ve kendine bak. Hayat birisi için feda edilebilecek kadar uzun değil ve asla kendine acıma. Her zor gün geçer.
teklifi iğrenç ben zaten asla böyle bir teklifi kabl etmeyi bırakın kabul etsemmi etmesemmi diye bile düşünmem hayatta.Sana yaptigi teklifi defalarca dusun. Saatlerce dusun. Gunlerce dusun. Gunlere gerek kalmadan yaptigi igrenc teklif mideni bulandiracak emin ol. Bu adamdan soguman gerekir bu tavrindan sonra. Seven adam sevdiginin yaninda olur. Seven adam guclu olur. Kim olursa olsun onu yikamaz. Ortada bir sevgi varsa oda senin sevgin sadece. Karsindaki sevmemis maalesef. Kurtulduguna sevin. Gercekten sevseydi en ufak birseyde donmezdi. Sonuna dek ailesini ikna etmek icin savasirdi. Rabbim sana hayirlisini versin canim.
evet hep böyle oluyor zatenEfendi adamı sevemedim p.ç adamı sevdim ana fikirli konu. Her şey evlilik değil sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekir...
Çocuğuma odaklıyım zaten çok şükür maddi manevi birşey eksik değil.Bence once bir cocugunuza odaklanin...mutlu olmak icin hayatinizda biri olmasina gerek yok...bence o adam sizi daha cok arar...sakin yuz vermeyin metres olup cocugunuzun basini ine egmeyin
arkadaşım adam evlenip seni tabiri caizse metres yapma niyetinde.
kullandırtma kendini..
mutsuz ve zorla evlendiriliyor öyle mi(!)
eminim düğününde halay çekip göbek atarkende ağlamıştır!
biraz uyanık ol.
adamın niyeti bal gibi ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?