- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
çocuğumu sığındıracak yer aramıyorumki.Kiminle aşk yaşadığınız değil konum. Genç kadınsınıZ, istediğinizle flört edersiniz kimse karışamaz. fakat nedir bu yuva merakı? Çocuğunuz olmuş, bir koca eskitmişsiniz. Başka bi adama baba dedirtmeyi nasıl göze alıyorsunuz çocuğunuzu? Ben bunu anlamıyorum.
Daha az önce konuştuk eşimle ben ölürsem çocuğu kendi annene ya da benim anneme ver, sen git kimle olursan, evlenirsen evlen dedim. Cinsel ihtiyaç, aşk ihtiyacı farklı bir şey ona inanıyor ve saygı duyuyorum ama şu yuva kurma merakı enteresan. Çocuklu, hür, istediğiyle ilişki yaşayan ve çocuğunu büyüten kadın olmak bu kadar zor mu? Nedir bu illa birine sığınırken çocuğu da sığındırma ihtiyacı?
çocuğumu sığındıracak yer aramıyorumki.
önüme gelenlede aşk yaşamak flört etmek yada sevişmek merakında değilim.hayatımda bir kişi olsun tek olsun.onunla yaşadığımdada yasak bir şekilde yaşamayayım.güzel bir hayatım olsun.istiyorum.
şimdide evet rahatım ama ben kocamı değil o beni eskitti 2 senede mahvetti beni.
ama güzel bir evlilik neden olmasın
o zaten evlendi görüşmüyorum uzu zamandır sadece içimdeki duygular yada ne bileyim belki pişmanlık yada başka birşey o devam ediyor ve o beni mutsuz ediyor.güzel evlilik güzel adamlarla olur.
senin sıkıntın seçtiğin adam.
çocuğumu sığındıracak yer aramıyorumki.
önüme gelenlede aşk yaşamak flört etmek yada sevişmek merakında değilim.hayatımda bir kişi olsun tek olsun.onunla yaşadığımdada yasak bir şekilde yaşamayayım.güzel bir hayatım olsun.istiyorum.
şimdide evet rahatım ama ben kocamı değil o beni eskitti 2 senede mahvetti beni.
ama güzel bir evlilik neden olmasın
haklısınız belki ama benimde belki çok uzun zaman olmadı boşanalı ama 5 sene oldu çocuğum 7 aylıkken ayrıldım.o bana bazen soruyor babam neden yok keşke babam olsa diyor çünkü babası ne arıyor ne soruyor.tanımıyor yani babasını.Evliliği çocuğunuz isteyecek mi acaba reşit olduğunda? Bence çocuğu olan ve evlilikten çıkmış erkek ve kadınlar başka bir evliliğin kucağına atlamadan dinlenmeli, çocuklarının haklarına da saygı duymalı. Ben önünüze gelenle aşk yaşıyorsunuz demedim. Diyelim ki yaşayacaksınız kimse karışamaz dedim. O apayrı bir konu. Bir de yansıttığınız gibi evlenmeden aşk yaşamak, biri ile flört etmek kötü bir şey değil. Bunu gayet uygun bir şekilde başarabilirsiniz.
Bir çocuğun bir annesi, bir babası vardır. İki yabancı kişiyi aynı eve sokup henüz çocuk kendinde değilken, küçükken ve idrak edemezken, başkasına baba dedirtmeyi doğru bulmuyorum. Biraz durmak, nefes almak lazım.
teşekkürlerO yaşta adam nasıl zorla evleniyor, sizi gerçekten sevseydi başkasıyla evlenmezdi zaten. bence bir an önce unutun, çocuğunuz var yapacağanız evlilikte onuda düşünün. Allah düzgün, merhametli dürüst insanlarla karşılaştırsın.
öylede yaptım yapmaya da devam ediyorum.oh ne güzelmiş o öyle ya hem karnım doysun hem pastam dursun. bence siz bir süre hayatınıza kimseyi almayın kendinizi dinleyin, çocuğunuzla vakit geçirin. olacağı varsa evlenirsiniz zaten.
aynen öyle. illa ki seveceğiniz, size değer veren biri çıkar karşınıza.öylede yaptım yapmaya da devam ediyorum.
bir yanım iyi bir adamı kaçırdın desede sevmeyince olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?