- 10 Ekim 2014
- 33.172
- 149.390
- 798
Evet benden para beklediler çünkü henüz atama olmadığı için çalışmıyordum tutarsız olan ne utanıyorum belkide bunları yazmaya hamile oldugumu öğrendiğimden beri eltim dışında kimsenin haberi yok gidecek yerim yok evet size aptalca gelebilir Ama seviyorum hala elimde değil sevgim olmasa Başıma ne geleceği umrumda olmaz şu an çıkar giderdim karnımda bi canlı var ve benim dualarım üzerine allah bana onu verdi diyorum ben başınıza gelmeden bilemezsiniz şuan bir tek kendimi değil onuda düşünmek zorundayım sınavıma daha var bu yüzden bi yere gidemem bende bu süreyi değerlendirmek ve düzeltmek istiyorum bunun için yardım istedim ne yapmalıyım diye cocugu söyleyemiyorum düzelmezse sınavı kazanır ceker giderim diye ne haldeki evlilikler düzeliyor duyuyorsunuzdır mutlaka bende düzeltmek için yardım istiyorum düzelmezse zaten sevgimi falan bırakıp başka adımlar atacağım
Ne halin varsa gör bence bu kadar rezil rüsvaligin icinde yasayin milletin onunde dayak, kufur yiyip halasevgiyi agzina alabiliyorsan sen atansanda gidemezsin o kocanda duzelmez.