- 24 Mart 2024
- 115
- 26
- 3
- Konu Sahibi portakalcicegi579
-
Başkasından etkilenmenizi eşinizin ilgisizleşmesiyle örtmeye çalışmayın.Merhaba iyi geceler..
Bugüne kadar hep eşimden şüphe ettim beni sevmediğine dair. Çünkü hislerim ve bana karşı davranışlarından. Çok kısa sürede evlendik ne oldu ne bitti anlamadan. Sevdim evet ama onunda beni sevdiğini düşündüm ama evlenince bir anda buz gibi karşımda görünce şaşkına uğradım . Daha sonraları bir gün birinin bana karşı hislerini hissettim ama bana hiçbir şekilde açılmadı. Bir kelamı olmadi. Sadece hissettim davranış ve bakışlarından. Belki de yanıldım bilmiyorum. Sonraları bende istemsizce ona karşı bi his oluştu adını bile koymadım. Utandım hep.. sürekli kendime engel oldum ve olmaya çalışiyorum. Eşime karşı kendimi kötü hissettim. Bu şekilde kendimi engelleyerek bayağı hislerimi yatıştırdım. Şimdi size soruyorum bu çok büyük bir suç mu?
Olmak istemiyorumBaşkasından etkilenmenizi eşinizin ilgisizleşmesiyle örtmeye çalışmayın.
Boşanın sonra da istediğiniz kişiyle olun.
Sadakatsiz dizisi Volkan sendromu?Olmak istemiyorum
Hayır enge oluyorumSadakatsiz dizisi Volkan sendromu?
Ne olacak,evli kalacaksınız ama içten içe de x kişiye de bir oda mı açacaksınız kalbinizde?
Ne bilelim fikren başka adam kafada yanında yatakta başkasıMerhaba iyi geceler..
Bugüne kadar hep eşimden şüphe ettim beni sevmediğine dair. Çünkü hislerim ve bana karşı davranışlarından. Çok kısa sürede evlendik ne oldu ne bitti anlamadan. Sevdim evet ama onunda beni sevdiğini düşündüm ama evlenince bir anda buz gibi karşımda görünce şaşkına uğradım . Daha sonraları bir gün birinin bana karşı hislerini hissettim ama bana hiçbir şekilde açılmadı. Bir kelamı olmadi. Sadece hissettim davranış ve bakışlarından. Belki de yanıldım bilmiyorum. Sonraları bende istemsizce ona karşı bi his oluştu adını bile koymadım. Utandım hep.. sürekli kendime engel oldum ve olmaya çalışiyorum. Eşime karşı kendimi kötü hissettim. Bu şekilde kendimi engelleyerek bayağı hislerimi yatıştırdım. Şimdi size soruyorum bu çok büyük bir suç mu?
Ben sizi anlamadım.Hayır enge oluyorum
Soyledim . Seviyorum dediEşinize sevilmediğinizi hissettiğinizi söylediniz mi? Ne dedi? Diğer hoşlanma konusuna gelirsek önce kendinize, sonra eşinize karşı dürüst olmanız gerekiyor. Aksi hâlde vicdan yapmaya devam edersiniz.
Bunu bir eyleme döktün mu? Birine söyledin mi? O kişiyle görüşme çabasına girdin mi?Merhaba iyi geceler..
Eyleme dökmedim. Kimseye söylemedim. Asla görüsme çabasına girmedim..Bunu bir eyleme döktün mu? Birine söyledin mi? O kişiyle görüşme çabasına girdin mi?
Ben şöyle düşünüyorum, insan duygularına engel olamaz. Hissediyorsan hissedersin. Eşini sevmiyorsun demek ki ama eşine sadık olmak zorundasın. Bu duyguları beslemek yerine ket vurmak zorundasın. Herkesin başına gelebilir. Ama önemli olan nasıl bir yol izlendiği. Bir araya asla gelme, konuşma, kimseye de kendine de anlatma duygularını. Eşine, ailene odaklan.
Buraya bile yazmamaliydin. Düşünme. Zihnini guzel şeylerle doldur. Sadakat herşeyden önce gelmeli. Eşini sevmesen bile sadık olmak zorundasın. Bence bu başlığı da kapattir.Eyleme dökmedim. Kimseye söylemedim. Asla görüsme çabasına girmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?