Yargılamadan dinleyin lütfen..

Benzer olay iş yerinde bir çalışanın başına geldi. Evli bayan uzaktan baska bir çalışana karşı birşeyler hissetmis ve karşı tarafta bunu farketmiş o da aynı şekilde uzaktan sadece bakismislar. Eylem yok sadece karşılıklı bakismak.

Bu erkek çalışan gidiyor arkadaşlarına birinden hoşlandığını vs anlatıyor ve kadını sağa sola soruyor kimdir nedir diye.

Meğer kadının kocası da aynı iş yerinde çalışıyormuş. Karısını başka bir erkeğin sorduğu kulağına gidiyor, karşı taraf kadının evli olduğunu ogreniyor. Kocası hesap sormak için bakistigi adama gidiyor sonrası seyreyle cümbüşü.

Bakistigi çalışan sucsuzmus çünkü gerçekten kadının evli old bilmiyormus hatta bekar sanmış annesine fln anlatmis bir kız var tanışmak istiyorum vs diye. Adam ben namussuz bir insan değilim diyerek kendi rızasıyla istifa etti.

Koca kişisi de kadından boşandı.
Film değil bu geçmiş yıllarda tanik oldugumuz bir olay.

Muhtemelen adam seni bekar sanıyor. Sende iki bakışı birşey sanıp gönlün kaydı ama yapma. O gönlünü kayan yerden alıp yolunu değiştir zira bu tehlikeli bir yol

Çok saçma bir olay olmuş. Herkes herkesi beğenebilir. Evliyse uzak durursun. Beni kayınvalidemden isteyen olmuştu. Bosancak miydik. Saçmalıklar silsilesi. Ha ilişki yaşanmıştır, kadın evli olduğunu gizlemistir, flört edilmistir bilemem. Ama bu haliyle abartmışlar yani.

Kayınvalideden istenmek mi? Hahahahahah

herkes size çok yüklenmiş ancak ben size üzüldüm. ilgisiz kalmışsınız anlıyorum erkek yapsa bunu hemcinsleri böyle yüklenmezler. farklı bir insan ve heyecanlanma hissini özlemişsiniz ve herhangi sadakatsizlik yapmamışsınız sonuçta bu kadar kendinize yüklenmeyin hepimiz insanız. kafanızı dağıtacak başla şeylere odaklanın hobi edinin bence

Hayır suç değil bence, şöyle ki insan zihni ve duyguları çok karışık anlık olarak hoşlanma ve çekim olabilir, bu bir aşka sevgiye dönüşmesi zihinde onunla alakalı olarak hayaller kurmak bana göre aldatma, ama bu fikri uzaklaştıran insan bence yanlış birşey yapmamıştır

yok artık aklımızdan geçen şeyler için de mi suçlu olacağız.. sonuçta siz bunun yanlış olduğunu biliyorsunuz ve kendinizi engelliyorsunuz.

Yargılamak benim işim değil..
Hayatta nelere şahit oluyoruz.
Durum hoş değil ama fiiliyata dökmemişsiniz henüz.

Bu durumda oturup ciddi şekilde evliliğinizi gözden geçirmeniz lazım.
Evliliğinize devam edecekseniz eğer kendinize çeki düzen vermeniz lazım.
Yoksa içinde bulunduğunuz hal çok nahoş..
Şimdi bir şey yapmıyorsunuz belki ama kendinize mukayyet olmazsanız bu tür şeylerin sonu iğrençliğe dönüyor ne yazık ki..

O yüzden kendinizi bu ikilemden kurtarın..

Tam bilmiyorum yalnız adam arkadaşlarına bir kadın ile bakisiyoruz demiş , adamın arkadaslari da kadının bakisini görmüş. Adam sağa sola kim bu diye haber salmış ve öğrenmiş ki kadın evli, adamın da kulağına bu durum gidiyor sağdan soldan senin eşin başka birilerine daha mavi boncuk dağıtıyor diyorlar sonra olanlar oluyor. Aralarında bilmediğimiz bir ilişki yaşandı mı bilmiyorim

Konu içeriği başlıktan anlaşılıyor yaa bu haltı yapan hemen kınamayın yargılamayın deyip duruyor. Yahu kınım kınım kınıyor vede yargılıyoruz ok.

yargılanacak bir olay fakat yargılayacak kişiler bizler değiliz

Çok ince bir çizgidesiniz
Evli oldugunuz için bu yaptıgınız şey son derece yanlış , kabul edilebilir bir tarafı yok
Yukarıda bir olay anlatışmış sadece bakışmadan çıkan bir olay
Hiçbir koca bunu kabullenmez
Sonu çok kötüye bile gidebilir
Eşinizle sorunlarınız var ise bunu kendisiyle paylaşın
Artık anlaşamıyorsanız ortak bir nokta bulun
Evli iken başkalarını kafanızdan dahi geçirmeyin
Aynı şeyi eşiniz yapsa ne düşünürdünüz bu şekilde empati kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…