Yargılamadan yardımcı olacaklar yazsın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın pişman olacağın seyler yapma boşluga düşüp çok üzülürsün sonra. Eşinle böylesine mutsuzsan ayrılabilirsin tekrar mutlu olabilirsin. Ama eski sevgiliden olmaz ben olanı görmedim. Sana ayak yapıyor seni düşürmek için eminim. Sakın gelme bu oyunlara. Evladına sarıl onlardan daha önemli bişey yok bu hayatta.

Sözde psikolojik şiddet görüyor. Ama burda insanlara saydırdigi gibi ise gerçek hayatda buna inanmak biraz güc. Ama hepimiz seks manyağı koca azginlariyiz değil mi

Bakın zaten canım burnumda lütfen daha çok üstüme gelmeyin yazmayın artık diyorum ya yazmayın. Hala sebep diyorsunuz.

Cinsel hayatım yok, eşimle aramızda soğukluk var demişsin, e sorun sende vajinismusmuşsun. Önce tedavi ol. Bir erkekle bir kadın normal arkadaş olamaz eğer hem evli hem eski sevgililerse.

Haklısınız, teşekkür ederim...

Sözde psikolojik şiddet görüyor. Ama burda insanlara saydırdigi gibi ise gerçek hayatda buna inanmak biraz güc. Ama hepimiz seks manyağı koca azginlariyiz değil mi
Umarım siz de yanlış anlaşılırsınız, ama sizkere destek kişiler bulursunuz.

Normalde böyle bir insan değilim, beni bilen bilir... Diğer yazdıklarım msjlarım ortadadır. Hakkınızı helal edin. Ne olursa olsun ben özür dilerim. Kendime yakıştıramadığım için bu özür de... ama beni anlamanızı çok isterdim, ben anlatamadım siz sıkıştırdınız... kimsenin ne yaşadığını bilmezsiniz. Ben zaten görüşmeyecektim. Beni psikolojik rahatlatın istedim. Ama buranın bu kadar kötü bir yere dönüştüğünü bilmiyordum....

Sözde psikolojik şiddet görüyor. Ama burda insanlara saydırdigi gibi ise gerçek hayatda buna inanmak biraz güz. Ama hepimiz seks manyağı koca azginlariyiz değil mi

valla burada gördüğüm ender hakaretperver üyelerden :)
bi noktaya kadar anlıyorum öyle insanları, yüz yüze olmayınca, nasılsa sanal diye daha rahat saydırıp rahatlama kafası.
ayhh neyse gene gelir sizi koca azgınları diye

ayrıca her sağlıklı kadın böyle bir iletişimin sonunun seks getireceğini düşünür yani.

bu arada venüs retrosunda arar genelde exler yaa, retro bitince arasa misal adamı kardeşi olarak, adam karısına eski sevgilim peşime düştü der, her yerden engeller :)

Konu sahibi hatalı tmm ama cidden bazı yorumlar ütopik ağır ya insan insana bu kadar yapmamalı sanki ne bileyim . Konu sahibi yaşadığınız hayatı bilmiyorum ama ya tutunun sıkıca herşeyiyle evliliginize çocuğunuza gerekli bütün terapi tedavi desteği alarak yada uzaklasin oradan en azından çabalayın çocuğunuzla mutlu bir hayat kurmaya . Her 2 secenektede eski sevgilinize yer vermeyin umarim hayat herkesi daha mutlu yapar

Konu sahibi konunu kapat istersen. Sen de rahatla biz yorum yapanlar da rahatlayalım.
Naif desem değilsin, galiba beğenilmeye sevgiye açsın ama bu şekilde sonunda kendine de saygın kalmaz.

Umarım siz de yanlış anlaşılırsınız, ama sizkere destek kişiler bulursunuz.

Ben bir cok konuda hayatımda yalnis anlaşıldım. bence siz ortada bir durum olduğunu gayet biliyorsunuz. Mesele x kişisi değil yalnız. Genel anlamda hayatınızı ele almanız lazım aksi takdirde boşa düşseniz sizin için kötü sonuçlar doğabilir. Cünkü duygusal zayıf olduğumuzda kullanılmaya çok müsait oluyoruz maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…