Yargılamadan yardımcı olacaklar yazsın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklı sevişmekte olan koca azgınları ortada. Ben yüzyüze görüşcem bile demedim. Aklınıza ilk seks geldi.
Pardon sizin ne gelmişti acaba oturup kuru pilav mi yemek ya da muhallebicide mi bulusacaktiniz
Kaldi ki karşıdaki adam diyemicem herif belli ki arayış içinden cidden hak hellalik olucak degil ya şimdi millete burdan saydırıp beddua edip anayım ben diye ortaya colman da lüzumsuz ötesi
Önce aynaya bak anayım ben de ama kendine zira görüşmek isteyen sensin biz değiliz Allah akıl fikir versin.

Aklı sevişmekte olan koca azgınları ortada. Ben yüzyüze görüşcem bile demedim. Aklınıza ilk seks geldi.

e içinizden geçenleri insanlar açık açık yazınca neden onlar suçlu oluyo anlamadım.

pişmanlığını e-mail yoluyla mı bildirdi acaba merak ettim ?
evli insanın pişmanlık dinlemek için eski sevgilisiyle konuşması direkt aldatmaktır.
mutsuzluğunuzun arkasına sığınıp insanlara da hakaret etmeyin.

böyle bir konuyu açan sizsiniz, size yorum yapanlar değil.
kaldıramıyorsanız da yazmayın.

Evet maille bildirdi, ayrı şehirlerdeyiz 2000 km civarı. Yüzyüze görüşme niyetiyle de atılan bir adım yoktu. Bazı arkadaşlar anladı beni. Hepiniz anlamasanız da olur.

Evet maille bildirdi, ayrı şehirlerdeyiz 2000 km civarı. Yüzyüze görüşme niyetiyle de atılan bir adım yoktu. Bazı arkadaşlar anladı beni. Hepiniz anlamasanız da olur.

aldatmak için illa seks yapmak gerekmez, başkasına duygusal yakınlık duymak ve onunla yakınlaşmak da aldatmaktır. yakınlaşmak da sadece seks değildir, evliyken eski sevgiliyle mesajlaşmak, telefonlaşmak da buna dahil.

sizi anlayamamak da benim için onurdur. inşallah asla sizin kafanızı yaşayacak duruma düşmem.

Sevindim hayatının tek onur kaynağı buysa.ben bu arada msjlaşmadım.konuşmadım. öğrenmem gereken bişeyi merakla öğrendim. Hakkımı hrlal ettim. Kestirip attım. Ama evet boşluğa düşmemek için de birinden destek almak istiyordum. Buraya yazdım.

Kim ne derse desin yine bildiğini okuyacaksın net.

eski sevgiliden kardeş olmaz. görüşmemeniz gerekir . NET.

Siz şuan iyi niyetli olabilirsiniz, karşınızdaki kişi de olabilir. Ama kabul edin ki çok çabuk başka yönlere kayabilecek bir dostluk olur sizinkisi. Çünkü adam pişman, muhtemelen evliliğinde de mutlu değil. Siz de mutlu değilsiniz. Kendinize engel olamamaniz, içinizdeki macera dürtüsünun uyanması kaçınılmaz. Belki şimdi ikiniz de boşanıp tekrar birlikte olsanız yine yapamayacaksınız. Ama insan mutsuz ve zayıf olduğu anlarda geçmişi özlediği için geçmişteki kötü olaylar bile kişiye cazip geliyor. Şuan duygusal olarak zayıf bir konumdasiniz evliliğiniz deki problemlerden dolayı, eşinizden boşanmak istiyosaniz bosanin ama sonu %90 aldatma ve pişmanlık olacağı belli olan bir yola girmeyin, çocuğunuz var, bu riski göze alamazsiniz

Bu durumda onayı bizden değil, eşinizden alın bence. Ama arkadaşça.. dersiniz belki izin verir.

Çok teşekkür ederim...

ahahah ah yaaaa.. böyle saldıra saldıra mutlu olacaksanız buyrun.

Yazmazsanız sevinirim artık.

sebep ?
platform size mi ait ?
size sizin gibi hakaret ve küfür etmediğim için yazma hakkım var. istediğim kadar.

aa ama doğru, haklısınız, gerçekler ağırdır ve duyunca insanın gücüne gider.

mutsuz evliliğinizi burada başkalarına hakaret ederek hareketlendirmeyin. çocuğunuza iyi bir örnek olmak için dik durup ayrılın mesela ve hayatınıza bakın.
tabi bu, burada insanlara "kıt akıllı", "azgın" demekten daha zor.

bi de hatırlatayım, bir insana terbiyesiz demek bile hakaret davası açmaya sebeptir.
azgın dediğiniz kadınlar sizi bulsa, dava açsa, başınıza neler açılır misal, farkında mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…