- 20 Eylül 2017
- 2.391
- 9.445
- 158
- 38
- Konu Sahibi pasa annesi
-
Pardon sizin ne gelmişti acaba oturup kuru pilav mi yemek ya da muhallebicide mi bulusacaktinizAklı sevişmekte olan koca azgınları ortada. Ben yüzyüze görüşcem bile demedim. Aklınıza ilk seks geldi.
Pardon sizin ne gelmişti acaba oturup kuru pilav mi yemek ya da muhallebicide mi bulusacaktiniz
Kaldi ki karşıdaki adam diyemicem herif belli ki arayış içinden cidden hak hellalik olucak degil ya şimdi millete burdan saydırıp beddua edip anayım ben diye ortaya colman da lüzumsuz ötesi
Önce aynaya bak anayım ben de ama kendine zira görüşmek isteyen sensin biz değiliz Allah akıl fikir versin
... anlayanlarda bir diğeri...
Hehehe aynen seviye yerlerde dicem de oKıçından anlayanlarda bir diğeri...
Aklı sevişmekte olan koca azgınları ortada. Ben yüzyüze görüşcem bile demedim. Aklınıza ilk seks geldi.
Belli canım belli..Hehehe aynen seviye yerlerde dicem de o
bile değil bence k.cindan anlayan biri var ama o ben degilim hemen aynaya bakiver
Evet maille bildirdi, ayrı şehirlerdeyiz 2000 km civarı. Yüzyüze görüşme niyetiyle de atılan bir adım yoktu. Bazı arkadaşlar anladı beni. Hepiniz anlamasanız da olur.e içinizden geçenleri insanlar açık açık yazınca neden onlar suçlu oluyo anlamadım.
pişmanlığını e-mail yoluyla mı bildirdi acaba merak ettim ?
evli insanın pişmanlık dinlemek için eski sevgilisiyle konuşması direkt aldatmaktır.
mutsuzluğunuzun arkasına sığınıp insanlara da hakaret etmeyin.
böyle bir konuyu açan sizsiniz, size yorum yapanlar değil.
kaldıramıyorsanız da yazmayın.
Evet maille bildirdi, ayrı şehirlerdeyiz 2000 km civarı. Yüzyüze görüşme niyetiyle de atılan bir adım yoktu. Bazı arkadaşlar anladı beni. Hepiniz anlamasanız da olur.
Sevindim hayatının tek onur kaynağı buysa.ben bu arada msjlaşmadım.konuşmadım. öğrenmem gereken bişeyi merakla öğrendim. Hakkımı hrlal ettim. Kestirip attım. Ama evet boşluğa düşmemek için de birinden destek almak istiyordum. Buraya yazdım.aldatmak için illa seks yapmak gerekmez, başkasına duygusal yakınlık duymak ve onunla yakınlaşmak da aldatmaktır. yakınlaşmak da sadece seks değildir, evliyken eski sevgiliyle mesajlaşmak, telefonlaşmak da buna dahil.
sizi anlayamamak da benim için onurdur. inşallah asla sizin kafanızı yaşayacak duruma düşmem.
Kim ne derse desin yine bildiğini okuyacaksın net.Merhabalar arkadaşlar, lütfen yargılamayın ama fikir verin. Çok ihtiyacım var. Bundan 8 sene önce çok sevdiğim biriyle ayrıldık, kanlı bıçaklı durumda hem de... aradan seneler geçti o evlendş ben evlendim. İkimizin de çocuğu var. Bu arada benim de eşimle problemlerim var, cinsel hayatım yok, vajinismusum, eşimle de aramızda soğukluk var duygusal yönden de... evli miyiz evliyiz işte... bunları da belirtiyorum ama asıl sorun şu. Bu önceki ilişkimdrki kişi bana ulaştı, özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim... ben de hem normal konuşmak istiyorum hem de ona güvenemiyorum hem de eşimle problemlerim olsa da vicdanen rahat hissetmiyorum. Konuşmayalım dedim ama... ne yaoayım, ne yapmalıyım. Siz söyleyin...
eski sevgiliden kardeş olmaz. görüşmemeniz gerekir . NET.Merhabalar arkadaşlar, lütfen yargılamayın ama fikir verin. Çok ihtiyacım var. Bundan 8 sene önce çok sevdiğim biriyle ayrıldık, kanlı bıçaklı durumda hem de... aradan seneler geçti o evlendş ben evlendim. İkimizin de çocuğu var. Bu arada benim de eşimle problemlerim var, cinsel hayatım yok, vajinismusum, eşimle de aramızda soğukluk var duygusal yönden de... evli miyiz evliyiz işte... bunları da belirtiyorum ama asıl sorun şu. Bu önceki ilişkimdrki kişi bana ulaştı, özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim... ben de hem normal konuşmak istiyorum hem de ona güvenemiyorum hem de eşimle problemlerim olsa da vicdanen rahat hissetmiyorum. Konuşmayalım dedim ama... ne yaoayım, ne yapmalıyım. Siz söyleyin...
Nerden anladın acaba...Kim ne derse desin yine bildiğini okuyacaksın net.
Çok teşekkür ederim...Siz şuan iyi niyetli olabilirsiniz, karşınızdaki kişi de olabilir. Ama kabul edin ki çok çabuk başka yönlere kayabilecek bir dostluk olur sizinkisi. Çünkü adam pişman, muhtemelen evliliğinde de mutlu değil. Siz de mutlu değilsiniz. Kendinize engel olamamaniz, içinizdeki macera dürtüsünun uyanması kaçınılmaz. Belki şimdi ikiniz de boşanıp tekrar birlikte olsanız yine yapamayacaksınız. Ama insan mutsuz ve zayıf olduğu anlarda geçmişi özlediği için geçmişteki kötü olaylar bile kişiye cazip geliyor. Şuan duygusal olarak zayıf bir konumdasiniz evliliğiniz deki problemlerden dolayı, eşinizden boşanmak istiyosaniz bosanin ama sonu %90 aldatma ve pişmanlık olacağı belli olan bir yola girmeyin, çocuğunuz var, bu riski göze alamazsiniz
Sevindim hayatının tek onur kaynağı buysa.ben bu arada msjlaşmadım.konuşmadım. öğrenmem gereken bişeyi merakla öğrendim. Hakkımı hrlal ettim. Kestirip attım. Ama evet boşluğa düşmemek için de birinden destek almak istiyordum. Buraya yazdım.
Yazmazsanız sevinirim artık.ahahah ah yaaaa.. böyle saldıra saldıra mutlu olacaksanız buyrun.
Yazmazsanız sevinirim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?