Yargılamadan yardımcı olacaklar yazsın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
YA ARTIK ŞUNU ANLAYIN AKLIM SEKSTE DEĞİL. ANNEYİM BEN ANNE! BENİM NELER YAŞADIĞIMI NERDEN BİLİYORSUNUZ. GÖRDÜĞÜM PSİKOLOJİK ŞİDDETTEN HABERİNİZ VAR MI? AŞAĞILANMALARDAN... İSTEMEDİĞİM BİR EVLİLİKTE KALMAK ZORUNDAYIM. BUNU GÖRÜN İSTEDİM. BOŞLUĞUMU GÖRÜN İSTEDİM. HERKES DÜŞÜNDÜĞÜNÜ YAŞASIN.
Anne olunca cinsel hayat bitiyor mu? Size vajinusmus için tedavi olun diye tavsiyeler verildi, neden onlara cevap vermiyorsunuz peki?

bayılıyorum şu nolur yargılamayın diye başlık atılan konulara.
konu sahibi zaten hem de öyle böyle olmayacak cinsten, çok sağlam yargılanacağı birşey yaptığını bilerek açıyor konuyu çünkü.
belli oranda terslenmeye de tamam diyor ama kimse belirlediği çizgiyi geçmesin de istiyor.
yani kocasına kızın, eski sevgiliye kızın ama konu sahibi masum.
zaten seneler önce terkedilmiş.
zaten hakkı yenmiş.
bir de böyle üzerine gitmeyin.
eskaza giderseniz sonuç ortada zaten.
kendisi başkalarıyla beraber olmak isteyip olamadığı için, aklı fikri sevişmekte olduğu için, konu sahibine suç atan insanlar olursunuz.
yav he he'lik bir durum cidden.
konuyu aç, milleti suçla.
oh ne ala memleket.

Anlatmak istemiyorum teşekkürler...
Tabi bize anlatmak zorunda değilsiniz ama bi oğlunuz var anlaşılan. Eğer düzgün gitmeyen bir evliliğe çocuk yaptıysanız bunun sorumluluğunu almak zorundasınız. Ve mutlu bir anne olduğunuzu sanmıyorum dolayısıyla çocuğunuzda sağlıklı mutlu büyümeyecek böyle giderse. Çok gencsiniz ve mutlu olmayı hak ediyosunuz evli bir eski sevgilinin çakma özrüyle heyecanlacak kadar ilgiyi muhtaç kalmışsınız. Bi kadın olarak sizi anlıyorum bu anlamda. O yüzden boşanmanızı tavsiye ederim.

YA ARTIK ŞUNU ANLAYIN AKLIM SEKSTE DEĞİL. ANNEYİM BEN ANNE! BENİM NELER YAŞADIĞIMI NERDEN BİLİYORSUNUZ. GÖRDÜĞÜM PSİKOLOJİK ŞİDDETTEN HABERİNİZ VAR MI? AŞAĞILANMALARDAN... İSTEMEDİĞİM BİR EVLİLİKTE KALMAK ZORUNDAYIM. BUNU GÖRÜN İSTEDİM. BOŞLUĞUMU GÖRÜN İSTEDİM. HERKES DÜŞÜNDÜĞÜNÜ YAŞASIN.
Müge abla diyen kadın geldi aklıma.. Neyse şunu söyleyeyim yanlış yaptığımızda kılıfımız yaşadığımız hayatın zorluğu olmaz. Yanlış tercihtir bunun acıyla kederle eşin kötü olmasıyla alakası yok.

Mesleğiniz de var, çalışıyorsunuz konularınızdan okuduğum kadarıyla, neden mecbursunuz bu evliliği devam ettirmeye? İstenmiyorsunuz madem ayrılın. En çok da çocuğunuz için ayrılın hatta.

Anne olunca cinsel hayat bitiyor mu? Size vajinusmus için tedavi olun diye tavsiyeler verildi, neden onlara cevap vermiyorsunuz peki?
Belki eşimde de problem vardır. Olamaz mı... denedim ben çok tedavi olmayı. Olmadı. Olup olmadığını da bilemedim.

Müge abla diyen kadın geldi aklıma.. Neyse şunu söyleyeyim yanlış yaptığımızda kılıfımız yaşadığımız hayatın zorluğu olmaz. Yanlış tercihtir bunun acıyla kederle eşin kötü olmasıyla alakası yok.
Benim aklımda da anneyim ben anne diyince sarışın bir sunucu geldi 😁

• Komik
Reactions: JES
bayılıyorum şu nolur yargılamayın diye başlık atılan konulara.
konu sahibi zaten hem de öyle böyle olmayacak cinsten, çok sağlam yargılanacağı birşey yaptığını bilerek açıyor konuyu çünkü.
belli oranda terslenmeye de tamam diyor ama kimse belirlediği çizgiyi geçmesin de istiyor.
yani kocasına kızın, eski sevgiliye kızın ama konu sahibi masum.
zaten seneler önce terkedilmiş.
zaten hakkı yenmiş.
bir de böyle üzerine gitmeyin.
eskaza giderseniz sonuç ortada zaten.
kendisi başkalarıyla beraber olmak isteyip olamadığı için, aklı fikri sevişmekte olduğu için, konu sahibine suç atan insanlar olursunuz.
yav he he'lik bir durum cidden.
konuyu aç, milleti suçla.
oh ne ala memleket.
Aklı sevişmekte olan koca azgınları ortada. Ben yüzyüze görüşcem bile demedim. Aklınıza ilk seks geldi.

Ayrıldığınız için başka biriyle evlenmediniz mi? Yani,evlendiğiniz için geçmişte kalmadı mı? Özür diledi mi diledi. Tamam yani...

Belki eşimde de problem vardır. Olamaz mı... denedim ben çok tedavi olmayı. Olmadı. Olup olmadığını da bilemedim.
Bunu biz nerden bilebiliriz? Siz yazacaksınız, insanlar yorum yapacak yol gösterecek. Asıl derdiniz bu olsaydı siz önce bununla ilgili bir konu açardınız değil mi?
Ve asıl derdiniz bu aslında, keşke buna çözüm bulmaya çalışıp mutlu olsanız.

Mesleğiniz de var, çalışıyorsunuz konularınızdan okuduğum kadarıyla, neden mecbursunuz bu evliliği devam ettirmeye? İstemiyorsunuz madem ayrılın. En çok da çocuğunuz için ayrılın hatta.
Teşekkürler... bir de onları anlatırsam beni mezara koyarlar iyice.

Bunu biz nerden bilebiliriz? Siz yazacaksınız, insanlar yorum yapacak yol gösterecek. Asıl derdiniz bu olsaydı siz önce bununla ilgili bir konu açardınız değil mi?
Ve asıl derdiniz bu aslında, keşke buna çözüm bulmaya çalışıp mutlu olsanız.
Ben bu konuya da zamanında çok çözüm aradım. Böyle yargılanacağımı bilemedim. Sorunlarımı anlarırtırım. Siz de bana yardımcı olursunuz sandım.

Merhabalar arkadaşlar, lütfen yargılamayın ama fikir verin. Çok ihtiyacım var. Bundan 8 sene önce çok sevdiğim biriyle ayrıldık, kanlı bıçaklı durumda hem de... aradan seneler geçti o evlendş ben evlendim. İkimizin de çocuğu var. Bu arada benim de eşimle problemlerim var, cinsel hayatım yok, vajinismusum, eşimle de aramızda soğukluk var duygusal yönden de... evli miyiz evliyiz işte... bunları da belirtiyorum ama asıl sorun şu. Bu önceki ilişkimdrki kişi bana ulaştı, özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim... ben de hem normal konuşmak istiyorum hem de ona güvenemiyorum hem de eşimle problemlerim olsa da vicdanen rahat hissetmiyorum. Konuşmayalım dedim ama... ne yaoayım, ne yapmalıyım. Siz söyleyin...
Eski sevgili macera arıyor.

Belli ki sizden başka hayatına girecek kimse yok ki, 8 yıl sonra dönüp sizi arayıp özür dilemiş ama sadece sizi kullanmak için.

Eğer iyi bir insan olsaydı evli olduğun için sana asla ulaşmazdı.

Unutmayın!!! Erkekler 2 'ye ayrılır;
***Aslanlar
***Sırtlanlar

Sizin eski sevgili sırtlanlar grubunda, açık ve net

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X