Yargılamadan yardımcı olacaklar yazsın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fikir vermekle yargılamanın arasındaki farkı biliyo musunuz. Yakın Bi arkadasınız böyle bişi söylese dürüstce onu da böyle yargılayabilir misiniz hayır. Çünkü klavye başında tanımadığın insana sallamak kolay. Kadın harekete bile gecmemiş dürüstce bişi hissetmiş ve sormuş.burası stres atma platformu mu

yargic siz misiniz benim arkadasima karsi nasil davranacagimi nereden bilip de hayir diye cevapliyorsunuz?

“eski sevgilim arkadas olarak gorusmek istiyor” baskadir. gorussun ne olacak derim.

“eski sevgilim hala beni seviyormus, zaten benim de kocamla aram kotu, evli miyiz evliyiz iste” diye anlatinca olay baska oluyor. ikisinin arasindaki farki anlayamiyorsaniz sizin sorununuz.

burada benim babamin kizi da ayni konuyu acsa yine ayni yorumu yapardim cunku bunun adi aldatma. yargiclikla alakasi yok. once onu anlayin.

Fikir vermekle yargılamanın arasındaki farkı biliyo musunuz. Yakın Bi arkadasınız böyle bişi söylese dürüstce onu da böyle yargılayabilir misiniz hayır. Çünkü klavye başında tanımadığın insana sallamak kolay. Kadın harekete bile gecmemiş dürüstce bişi hissetmiş ve sormuş.burası stres atma platformu mu
Teşekkür ederim...

Ben tanıdığım insanlara anlatamadım, yanlış olduğunu biliyorum çünkü... ama neler yaşadığımı bilmiyorsunuz hayatımda. Psikolojim hayatım zaten kötü... beni tanımayan kişilere dökeyim kendimi dedim. Hata yapmışım... beni anlayanlara teşekkür ederim. Asla görüşmeyeceğim....

bunu nasıl yargılamayalım bacım yani vajinismustan bahsediyorsun adamla arkadaşça görüşcem diyosun arkadaşça görüşmeyi gerçekten düşünüyo olsan cinsel problemlerinle aynı paragrafta kullanmazdın bunu.
Eşimle aramdaki durumu bilin, boşlupumu görün diye yazdım. Aklım sekste değil! Ben anneyim anne!

YA ARTIK ŞUNU ANLAYIN AKLIM SEKSTE DEĞİL. ANNEYİM BEN ANNE! BENİM NELER YAŞADIĞIMI NERDEN BİLİYORSUNUZ. GÖRDÜĞÜM PSİKOLOJİK ŞİDDETTEN HABERİNİZ VAR MI? AŞAĞILANMALARDAN... İSTEMEDİĞİM BİR EVLİLİKTE KALMAK ZORUNDAYIM. BUNU GÖRÜN İSTEDİM. BOŞLUĞUMU GÖRÜN İSTEDİM. HERKES DÜŞÜNDÜĞÜNÜ YAŞASIN.

Eski sevgiliden dost olmaz. İki tarafta evli. Telefonda helal ediyorum ya da etmiyorum diyin gitsin asla buluşmayın.
Ayrıca bir arkadaş yazmış, amacınız arkadaş olmak ise eşinizle olmayan cinsel hayatınızı anlatmazdınız diye, üyeyle aynı fikirdeyim.

YA ARTIK ŞUNU ANLAYIN AKLIM SEKSTE DEĞİL. ANNEYİM BEN ANNE! BENİM NELER YAŞADIĞIMI NERDEN BİLİYORSUNUZ. GÖRDÜĞÜM PSİKOLOJİK ŞİDDETTEN HABERİNİZ VAR MI? AŞAĞILANMALARDAN... İSTEMEDİĞİM BİR EVLİLİKTE KALMAK ZORUNDAYIM. BUNU GÖRÜN İSTEDİM. BOŞLUĞUMU GÖRÜN İSTEDİM. HERKES DÜŞÜNDÜĞÜNÜ YAŞASIN.
Niçin zorundasınız eşiniz zorla mı tutuyor şiddet mi görüyorsunuz?

Kadınlığınızı yaşayamadığınız evliliğe zoraki olarak tüp bebekle çocuk getirerek zaten olası sorunlara zemin hazırlamışsınız.
Herhangi bir karar vermeden önce sessizce kendinizi dinleyin, düşünün. Belli ki kafanız karışmış, bu düşündüklerinizin yanlış olduğunu siz de anlayacaksınız.

Kadınlığınızı yaşayamadığınız evliliğe zoraki olarak tüp bebekle çocuk getirerek zaten olası sorunlara zemin hazırlamışsınız.
Herhangi bir karar vermeden önce sessizce kendinizi dinleyin, düşünün. Belli ki kafanız karışmış, bu düşündüklerinizin yanlış olduğunu siz de anlayacaksınız.
Teşekkür ederim...

Olm
Eşimle aramdaki durumu bilin, boşlupumu görün diye yazdım. Aklım sekste değil! Ben anneyim anne!
Ohh başı sıkışanın aklına anneliği geliyor😁 konuşun bence o sizi duygusal olarak tatmin edecek ve çok geçmeden bunun karşılığını isteyecek. Ve sizin vajinismus olduğunuzu ya da onunla cinsellik yaşamaya niyetiniz olmadığını öğrendiğinde size çöp muamelesi yapacak.

tabi ki
Merhabalar arkadaşlar, lütfen yargılamayın ama fikir verin. Çok ihtiyacım var. Bundan 8 sene önce çok sevdiğim biriyle ayrıldık, kanlı bıçaklı durumda hem de... aradan seneler geçti o evlendş ben evlendim. İkimizin de çocuğu var. Bu arada benim de eşimle problemlerim var, cinsel hayatım yok, vajinismusum, eşimle de aramızda soğukluk var duygusal yönden de... evli miyiz evliyiz işte... bunları da belirtiyorum ama asıl sorun şu. Bu önceki ilişkimdrki kişi bana ulaştı, özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim... ben de hem normal konuşmak istiyorum hem de ona güvenemiyorum hem de eşimle problemlerim olsa da vicdanen rahat hissetmiyorum. Konuşmayalım dedim ama... ne yaoayım, ne yapmalıyım. Siz söyleyin...

tabi ki red et. Eşin için aynı duruma kendini koy. Ne hissederdin. Bir kere taviz verirsen çok üzülürsün. Eşinle olan sıkıntılarına odaklan. Tam boşluk anına denk gelen bu olayı iyi irdele. Şeytanın oyununa gelme. Bence sabırlı ol. Sakın görüşme. Sahip olduklarının kıymetini bilmelisin. Sizi kesinlikle yargılamıyorum. hayat seçimlerden ibaret dikkatli olun. bir hata çok büyük pişmanlıklar yaşatır. Ufak bir zaaf sahip olduklarınızı kaybettirebilir. tek tavsiyem bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X