yargılamayın neolur :(

Evet yaptiginiz buyuk bir hata aradiginda yanina dahi gitmeniz bile yanlis. Burada ne dememizi bekliyorsunuz bu sizinle Allah arasinda umarim tekrar etmezsiniz ve tovbe edersiniz. Esiniz sizi aldatsa tepkiniz nasil olurdu nasil karsilardiniz merak ettim dogrusu

Soz bana ait degil. Araştırırsanız görürsünüz ben bilmişlik taslayip size laf sokmak gibi görünmek istemiyorum.
Evet kimse sinanmadigi günahın masumu olamaz. Bu bnim icin gerçektir. Benim inandığım dinde bunu bana öğütler. Belki de bu yuzden inancım tam bu söze.
Sizin basınıza gelmemiş ve ikilemde kalmamışsiniz. Uzak durmuşsunuz. Bakın kendiniz diyorsunuz "aklım kayabilir diye yakışıklı erkeklere bakmadım "
Bu cümle nedir ? Yani baksaydınız aklınızın kayma ihtimali cok yüksekti. E nerede ask o zaman ? Asık oldum demişsiniz ya hani? Ask körlük halı degil mıdır ?
Cok Çelisen cümleniz var uzatmayacağım. Boyle yaklaşan insanları sevmiyorum. Nefret söylemlerini bu konuda yersiz buluyorum. Her an hersey basımıza gelebilir. Kınamak size bonus kazandırmaz. Kibrinizi gösterir. Ben yapmamı gösterir. Bir saat sonramızı bilmiyoruz ne ayiplamasi yahu?
Ayrıca aldatan erkekleri alkışladigim yok. Hata yapana aferin bir daha yap dediğim de yok. Iyice okuyun yazdığımı bi kaç okumadan sonra anlayacaksınız söylediğimi.

ben butun durust, butun kusursuz, butun yanlislardan uzak insanlarin buraya toplandigini dusunuyorum bazen... Hemen bi asagilama bir kinama hersey insanlar icin hersey herkesin basina gelebilir. bu demek degil ki herkes kocasini karisini aldatsin sonrada insan basina hersey gelir desin. kesinlikle bunu soylemeye calismiyorum. konu sahibinin vicdanini rahatlatmaya hic calismiyorum ama burda sonucta olan biten ve 2 sene oncesini geri getiremiyecegimiz bi konuda yardim istemis.
hemen gardimizi alip yuhalamaya gerek var mi? evet yaptigi cok yanlis ve kesinlikle tasvip edilmeyecek birsey. ama herkes kendi hayatindan sorumludur sen yapmazsin ben yapmam ama yapan biri kimseye soylemeye yuzu tutmamis ki tanimadigi insanlarla paylasmaya gelmis kim ister internet forumunun birine gidip kocami aldattim yazsin. sanilmasin ben cok genisim banada siz aldatirmiydiniz diye sorulsa asla aldatmam derim ama burda oyle bir soru yok.
ve arkadasa katiliyorum kimse sinanmadigi gunahin masumu degildir cunku kinadigimizi yasamadan olmuyoruz cok sahit oldum.
Tek denicek laf ALLAH bizi boyle seylerle sinamasin her zaman nefsimize hakim olma gucu versin/

belli ki pisman bosan demeye haddim yok ama fikir istiyorsaniz sevgilinizin sizi sevmedigini dusunuyorum. sevseydi evliyken sizi cagirip boyle biseye sebep olmazdi. esinizi sevemiyorsaniz ayrilin yada cocugunuz icin dort elle sarilip tovbe edin ama sizde diyorsaniz ki ben omrum boyunca eski sevgilimi sevecegim cocugunuza babasini aldatan bi anne yerine babasindan ayrilma karari vermis bir anne olun.

eh be güzel kardeşim kocan kötü bir insan yaşam koşulların zor olsa anlayacaktım ama

düpedüz heyecan yaşamak için yapmışsın

neyse olmuş bir kere kınamamak lazım insanız hepimiz

benim başıma gelmez demeyin kızının oğlunun gelininin kardeşinin başına gelebilir hiç belli olmaz

tövbe edin.eşinizi el üstünde tutun.sevginizi ilginizi evladınıza verin

sakın hiç .kimseye anlatmayın

inşallah o adam bir gün çıkıp gelmez.

şunu da bilin sizin ki aşk değil tutku eşin cinsel olarak çekici gelmiyor sana büyük ihtimal bu tutkuyu o adamla yaşamak istemişsin

dinimiz büyük günahlarınızı açık etmeyin der.geri kalan hayatını zavallı eşine ve çocuğuna ada Allahım affeder inşallah.

Buraya bir erkek gelse buna benzer seyler soylese cok daha agir seyler soylerdim. Bana bunlari soylemeyen insana gidip ahlak dersi vericek deyilim ama madem konu actiniz bunu okumamiz icin bende yazdim ne dusundugumu hatta yumusatarak. Sirf hemcinsim diye alkisliyacak deyilim yada aa evet bendyapabilirim diyecek deyilim. Aklimiz var gikrimiz var.

Cok yakin bir arkadasimi esi aldatmisti, tam olarak iliskiye bile girmemisti ama aldatti ve affetti sonra gitti adam birdaha aldatti. Sonunda bosandi ondan. Esiyle uzun suredir tanisiyorduk arkadasimi tanimadan once hatta. Bunu yaptiktan sonra onunla tek kelime konusmadim ve hayatimdan cikardim. Bu konuda ben hassasim cunku aldatmanin insanlari nasil yiktigi i birebir gordum ve sahit oldum.

pişmansanız eğer olan oldu artık, geçmiş defterini kapatın ve evliliğinize bakın. geçmişi deşerek mutsuz olursunuz. yok diyorsanız ki ben sevdiğim kişiyle birlikte olmak istiyorum, bu evliliği sürdüremiyorum mutsuzum diye..., o zaman boşanın. yani başka ne diyebiliriz ki?

Bazi kavramlar vardir ki tartisma goturmez,herkesce dogrudur etik olarak..bunu bile bile lades demissin.akli selim olan kimse hakli tarafini bulamaz burada.kusura bakma ama ask sevgi bu haliyle cok cirkinlesiyor ve yasayani masum kilmiyor.biz hic bir sekilde yardim edemeyiz sana.vicdanini rahalatmak istiyorsan ve cesaretin varsa esinle konus.

Bi Mesaj gelmis ve "bian bile düsünmeden kostum gittim sevdigim Adama" yazmissiniz, pardonda neyin pismanligini yasiyorsunuz?
Vicdan olsaydi en azindan bi düsünürdünüz ikilemde olurdunuz, bu Adam istese sizi Parmaginda oynatir!!!
Yazik kiziniza ve Esinize... Allah islah etsin... Baska nedenirki!!!

Bi kadinin bi erkege yapabilecegi en büyük kötülüğü yapmissin.buyuk ihtimalle esi sevgilin senden hevesini aldi ve birakti.senle kacalim dese kesin giderdin.ama öle olmayinca pismanim vs.kocanin sucu ne yazik degil mi.bide yargilamayin diyorsun.adamcagiz evlenmis mutlu saniyor arkasından neler dönüyor yazik...

Bekar kızlara örnek olsun. Sevmediğiniz biriyle evlenmiş olmak için evlenmeyin. Hele aklınız da başka biri varken sakın ha sakın evlenmeyin. Sonra böyle heyecanlar ararsınız işte.

Ne alakasi var. burasi gunah cikarma yeri mi? Sirf dertlendi diye ay yazik mi diyecem. Boyle bir seyi yaptiysan kimi etkilediysen kimin hakkina girersen ona soylersin bunu topluma duyurmazsin, cirkinlikler paylasilmaz benim bildigim, baskasinin yaptigini gorsen bile basini cevirirsin.Burda seni tanimayan insanlara anlatmazsin. Anlatirsanda kinanabilirsin. Ne bicim bir dunyada yasiyorsak artik her yapilan cirkinlige bir kilif uyduruluyor. Yazik kocasiyla kizina.

Benim kisiligim hakkinda yaptiginiz yorumlara ve yok nefret soylemi yaptigim hakkindaki iddialatiniza cevap bile vermiyecegim.

pişmansanız Allahtan af dileyin ve geçmişteki o insanı bitirin aklınızda.tekrar arasa sorsa aklınız çelişkilerle dolu olabilir ve bu hiç güzel değil...
zaten size bişey diyimmi...
Eğer o insanı gerçekten çok sevmiş olsaydınız 20 gün içinde başka biri aklınızdan geçmemeliydi...şuan yaşadığınız sadece pişmanlık...
af dileyin ve unutun gitsin.Hele eşinizle mutluysanız bide bu hiç zor olmamalı.

Burası bir derdim var bölümü degil mı? Herkes derdini paylaşmıyor mu ? Yoksa burası yaptıklarımızı anlatmayalım saklayalım bölümü mu?
Ne guzel ki yazmış hepimize ders oluyor ona da ders olmus ki iki senedir yükünü çekiyor.
Ben kendisini savunmadım alkışta tutmadım. Siz boyle olduguna acayip inandığınız icin istediğim kadar açıklayayım birsey değişmeyecek. Ve karakterimizi bu platformda yazdığımız cümleler gösteriyor. Görüneni yazdım bence de vermeyin cevap konu kapansın.

Yargılamak, kınamak bizim haddimize düşmek ancak size sadece şunu söyleyebilirim..biran önce boşanın ve tövbe edin sizi temizleyecek olan tek şey budur. Yada eşine anlat herşeyi, kabul ederse devam edin. Lakin şuan tövbe etseniz bile siz temizlenirsiniz ama evliliğiniz asla....

Boşanın eşinizden. Bunu haketmediğini düşünüyorsanız, ona en büyük zararı onunla evli kalarak verirsiniz.
Kendisini sevmeyen, başka bir adama aşık olan bir kadından kurtarın eşinizi..

Yaşanmamışlıklar içinde kaldı sadece. Sevgilinle o kadar yıl hayaller gelecek planları hiçbiri olmadı. Ama karşına çıkan biriyle hiçbir şeyin planını hayalini kurmadan her şey önünüze sunuldu çarçabuk evlendiniz. Bu nedenle acaba onunla olsaydı daha güzel mi olurdu diye kafanız soru işaretleriyle dolu.

Vicdanınızın ne kadar rahatsız olduğu ortada. Yaşanmamışlıkların verdiği heves, farklı biriyle olmuş olmak sizi ona daha da çok bağlamış olabilir ama çıkarın aklınızdan.

Kendinizi eşinizin yerine koyun. Ona ve evliliğinize saygı duyun. Aynı şeyleri ondan görmek istemezsiniz heralde.

Emin olun daha güzel olacak olsaydı şu an yanınızda olurdu. Bitmiş gitmiş. Daha askerliğini yapıyor bu adam. Pek bi sorumsuz muymuş ne?

Bir yandan aldattıgınız için vicdan azabı, bir yandan da ona duydugunuzu sandığınız aşk. Hepsini unutun. Düşünmeyin lütfen. Kendinize meşgale bulun. Olmuyorsa da boşanın gitsin. Kendinize eziyet etmenin anlamı yok.

Son düzenleme:
Evet her an basimiza her sey gelebilir.ama elimizde olan ve olmayan.kadere gore hayatimizi idame ederiz.o halde herkes her an aldatma potansiyeline mi sahip her an her sey olabilirse?o halde neslihan90 sen de esini aldatabilirsin garantisi yok yani.insanin dogrulari ve yanlislari vardir hayatinda.bazi yanlislarin da telafisi cok zor,bazilarinin da imkansizdir.Allah bir akil vermis bir de irade;ikisi dogru sekilde kullan diye.

Sevgili ben ipek konu benim yazdığımı irdelemekse eger baska konu acalım orada konuşalım.
Yazdığımı anladığınızı umuyorum ummak istiyorum. Hayatta hersey insanlar icin. Her iradesine hakim aklı basında birey bir gün tam tersine davranabilir.
Ha yok ben asla yapmam irade akıl var kesin olmaz hayatta esimi aldatmam hayatta sunu bunu yapmam diyebiliyorsanız ve bunu gercekten başarabilen insanlardan oldugunuzu düşünüyorsanız sanırım biyoniksiniz. Tebrik ediyorum darısı basımıza diyorum
Ama sunu biliyorum ki insan doğası gereği her zaman hata yapar. Etrafımız cogu zaman "ben boyle biri değildim nasıl boyle birsey yaptım " diyen kişilerle doludur. Bu benim icin tartışılacak birsey degil umarım mevlana yi da haksız çıkarıp olmam dediğiniz hic birşeyi cidden olmazsınız ve bize de bunu gösterip paylaşırsınız açıkcası sevinirim halay bile çekerim. Valla bak

Bencede yanlisa yanlis dogruya dogru demek lazim hic kilif bulmadan mahzeret aramadan cok yanlis yapmissin arkadasim allah seni affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…