- Konu Sahibi hasret_2012
-
Sinanmadigi gunahin masumu olmaz da ne demek. O zaman aldatan erkeklere de alkis tutalim. Evet ayipladim, evet kinadim konu sahibini. O kadar da uzun boylu deyil. Sen git evlen birisiyle kac yil cocugun olsun, sonra bes kurus etmicek bir adama (ki sizi gercekten cok sevse arar sorardi o kadar zamanda yada siz onu gercekten cok sevseniz evlenmezdiniz su an ki esinizle) o seni arar aramaz kos ve beraber cinsellik yasa. Yok artyik daha neler.
Bir de buraya noluurr beni yargilamayin, diye konu ac.
Olur yargilamayalim seni. Ne de olsa biz sinanmiyoruz canim hic.
Ben de esimle mantik evliligi yaptim, sonrada sevdim esimi sonradan asik oldum. Ama ne ozaman ne simdi yakisikli erkeklere bakmadim bile aklim kayabilir diye. Yada okuyoruz burda esime asilan komsu yada esime asilan arkadas diye. Ben en samimi arkadaslarimin bile esleriyle ne ayni ortamda dururum yanliz odada ne de sacma sapan konular hakkinda konusurum nede fazla muhabbet ederim. Neme lazim hepimiz insaniz herkesin aklina girebilir seytan.
Ve ayrica dogrudur, herkez hata yapabilir ama kendini de boyle olasi ihtimallere karsi koruman lazim, evlendigin insana saygindan oturu cocugun icin. Bekar deyilsin artik. Ve diyelim gene de hata yaptin, buraya konu acip kendini acindirmiyacaksin. Insaf yani.
Soz bana ait degil. Araştırırsanız görürsünüz ben bilmişlik taslayip size laf sokmak gibi görünmek istemiyorum.
Evet kimse sinanmadigi günahın masumu olamaz. Bu bnim icin gerçektir. Benim inandığım dinde bunu bana öğütler. Belki de bu yuzden inancım tam bu söze.
Sizin basınıza gelmemiş ve ikilemde kalmamışsiniz. Uzak durmuşsunuz. Bakın kendiniz diyorsunuz "aklım kayabilir diye yakışıklı erkeklere bakmadım "
Bu cümle nedir ? Yani baksaydınız aklınızın kayma ihtimali cok yüksekti. E nerede ask o zaman ? Asık oldum demişsiniz ya hani? Ask körlük halı degil mıdır ?
Cok Çelisen cümleniz var uzatmayacağım. Boyle yaklaşan insanları sevmiyorum. Nefret söylemlerini bu konuda yersiz buluyorum. Her an hersey basımıza gelebilir. Kınamak size bonus kazandırmaz. Kibrinizi gösterir. Ben yapmamı gösterir. Bir saat sonramızı bilmiyoruz ne ayiplamasi yahu?
Ayrıca aldatan erkekleri alkışladigim yok. Hata yapana aferin bir daha yap dediğim de yok. Iyice okuyun yazdığımı bi kaç okumadan sonra anlayacaksınız söylediğimi.
Ne alakasi var. burasi gunah cikarma yeri mi? Sirf dertlendi diye ay yazik mi diyecem. Boyle bir seyi yaptiysan kimi etkilediysen kimin hakkina girersen ona soylersin bunu topluma duyurmazsin, cirkinlikler paylasilmaz benim bildigim, baskasinin yaptigini gorsen bile basini cevirirsin.Burda seni tanimayan insanlara anlatmazsin. Anlatirsanda kinanabilirsin. Ne bicim bir dunyada yasiyorsak artik her yapilan cirkinlige bir kilif uyduruluyor. Yazik kocasiyla kizina.
Benim kisiligim hakkinda yaptiginiz yorumlara ve yok nefret soylemi yaptigim hakkindaki iddialatiniza cevap bile vermiyecegim.
bundan 15 sene önce üniverstede biri ne aşık oldum çok sevdim 3 sene arkadaşlığımız oldu hiç üzmedik kırmadık birbirimizi sonra o memleketine gitti araya mesafeler girdi yollar girdi 2 yıl da sürekli telefon görüşmelerimiz oldu konuşmadığımız birgün yoktu sesini duymadan uyuduğum hiç bi gece olmadı sonra birgün çok tartıştık ayrılma kararı aldık 20 gün sonra bi tanıdığımız vesilesiyle görücü geldi çocuğun işi gücü iyiydi kendide çok iyi bi insana benziyordu sevdiğimden bi hayır gelmiceni biliyordum ve bu insanla evlenme kararı aldım bi kızımız oldu ama eşimi hiç bizaman onu sevdiğim gibi sevemedim çok iyi bi insan ama olmuyo işte...evliliğimizin 5. yılındaydık ve birgün bi mesaj aldım sevdiğim kişi benim yaşadığım şehre 1 saat mesafede olan bi yerde askerlik yaptığını ve benimle görüşmek istediğini söylüyordu. çok özlemiştim onu, yılların hasreti vardı içimde bi an bile düşünmeden koştum gittim yanına aldattım kocamı o bunu hiç haketmedi sonra sevdiğim askerliğini bitirdi bidaha görüşmek istemedim evet çok seviyorum onu hala deliler gibi aşığım ama içime gömüyorum sevgimi vicdanım sızlıyor ne olursa olun eşimi aldatmamalıydım yapmamalıydım bunları buraya yazdım çünki 2 yıl geçti üstünden ben kimseye anlatamadım içim sıkılıyor bişeyler boğuyor beni içimdeki herşeyi haykırmak istiyorum rahatlamak istiyorum ama olmuyor ne olur kınamayın beni.....
bundan 15 sene önce üniverstede biri ne aşık oldum çok sevdim 3 sene arkadaşlığımız oldu hiç üzmedik kırmadık birbirimizi sonra o memleketine gitti araya mesafeler girdi yollar girdi 2 yıl da sürekli telefon görüşmelerimiz oldu konuşmadığımız birgün yoktu sesini duymadan uyuduğum hiç bi gece olmadı sonra birgün çok tartıştık ayrılma kararı aldık 20 gün sonra bi tanıdığımız vesilesiyle görücü geldi çocuğun işi gücü iyiydi kendide çok iyi bi insana benziyordu sevdiğimden bi hayır gelmiceni biliyordum ve bu insanla evlenme kararı aldım bi kızımız oldu ama eşimi hiç bizaman onu sevdiğim gibi sevemedim çok iyi bi insan ama olmuyo işte...evliliğimizin 5. yılındaydık ve birgün bi mesaj aldım sevdiğim kişi benim yaşadığım şehre 1 saat mesafede olan bi yerde askerlik yaptığını ve benimle görüşmek istediğini söylüyordu. çok özlemiştim onu, yılların hasreti vardı içimde bi an bile düşünmeden koştum gittim yanına aldattım kocamı o bunu hiç haketmedi sonra sevdiğim askerliğini bitirdi bidaha görüşmek istemedim evet çok seviyorum onu hala deliler gibi aşığım ama içime gömüyorum sevgimi vicdanım sızlıyor ne olursa olun eşimi aldatmamalıydım yapmamalıydım bunları buraya yazdım çünki 2 yıl geçti üstünden ben kimseye anlatamadım içim sıkılıyor bişeyler boğuyor beni içimdeki herşeyi haykırmak istiyorum rahatlamak istiyorum ama olmuyor ne olur kınamayın beni.....
Evet her an basimiza her sey gelebilir.ama elimizde olan ve olmayan.kadere gore hayatimizi idame ederiz.o halde herkes her an aldatma potansiyeline mi sahip her an her sey olabilirse?o halde neslihan90 sen de esini aldatabilirsin garantisi yok yani.insanin dogrulari ve yanlislari vardir hayatinda.bazi yanlislarin da telafisi cok zor,bazilarinin da imkansizdir.Allah bir akil vermis bir de irade;ikisi dogru sekilde kullan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?