yargılamayın neolur :(

Bence esine anlat.affeder affetmez bu onun bilecegi is.bir erkegin serefiyle oynamissin deger miydi.bu eski sevgili seni gercekten sevse zaten zamaninda ayrılmazdi.hadi ayrildi diyelim yillar sonra evlendigini bile bile senle gorusmezdi.icine gomerdi duygularini.onun niyeti senden heves almakmis ki zaten seni arayarak bunu gostermis yatip kalkmakmis istedigi onuda almis.zaten evlisin bekaret korkusuda yok .acik kapi bulmus yani.sende sana soyadini veren çocuğunun annesi yapan esine onu boynuzu takarak teşekkür etmissin bravo.

Yaptığın şey yanlış sen de bunun farkındasin ama farkındalık bu yanlısı hafifletmiyor ne yazikki. Sen o adama gittiğinde de yanlış olduğunu bile bile gittin sonuçta. Bi de eşim iyi biri diyorsun Vicdanın ve ahlakın buna el vermiş. Kişilik meselesi tabi.. bazıları herkesin başına gelebilir vs gibi şeyler yazmış. Yok öyle bişi efendim herkesin başına falan gelemez öyle basit bişi değil bilmiyorum çok garip geliyor böyle hersey normallestirilmeye calisilmiyormu

anlayamadim hesaba gore esinizle 10 yil once evlenmissiniz 5. yilinizda aldatmaya baslamissiniz ve 2 yil oldu dediginize gore 3 yil boyunca mi aldattiniz esinizi.eger oyleyse sanirim asiginiz birini bulup evlendi sizi de sutladi. siz de ask acisindan vicdan yapmaya basladiniz.

Tamam kınamadık,kızmadık ne yapalım ?
İyi de yapmamışsın.Yaptığın büyük hata.Ne diyelim?

İkiside evlidir..
Kadın evli, erkek bekardır..
Erkek evli, kadın hala bekardır..

yukarıdaki statüde olup da; yıllar önce birbirini çok sevmiş ama kavuşamamış "kadınlar-erkekler" çok vardır eminim hayatta..
Kendi nefsi ile mücadele eden, yanlışa düşmemek için direnen kazanır elbet.
Önemli olan öncelikle "Kendimize olan saygımızdır" kendimize saygımız varsa yanlışa düşmemek için o anki hissettiğimiz tutku,arzu,özlem,ukdeler her ne ise hepsine sabır edip,sineye çekmeliyiz.. Bu gerçekten nefsin,şeytanın oyunu.. Biranlık bir şey..

Hayatta herzaman her istediğimiz olamaz. Bazen öyle bir an gelir ki, tüm istediklerini yapabilirsin hepsi elinin altındadır ama bu seferde sen o hayallerine geç kalmışsındır tren çoktan gitmiştir.. Kendini düşünürsün,aileni,çocuklarını.. Artık evlisindir.. Bin düşünüp öyle hareket etmek lazımdır .. Yoksa yanındakilere haksızlık olur...

Arzu ettiğin ve hayalini kurduğun şey bir adımla kavuşacağın kadar yakın olsada; o adımı o anki şartların ne ise ona göre atmalısın.. Nefsinin sesine kulaklarını tıkamalısın sabretmelisin gerekirse .. Ben kendime ne yapıyorum? Yada ne yaparım kendime? Ben kendimi affedemeyeceğim hata yapmamalıyım .. Ya Vicdanım sızlarsa? Hepimiz sınavdayız önemli olan bu sınavı kazanmak..

Herşeyden en önemlisi Kendine OLan Saygını yitirmemen.. Kendine saygı duyan insan yanındaki eşine ve çocuklarınada saygı duyar..

Kendimize olan saygımızı yitirmemek lazım..

Tövbe et arkadaşım.. nefsine yenik düşmüşsün..Çocuğunu düşün sadece onu...

Son düzenleme:
Sizin gibiler yuzunden bizim.evliligimiz.bitiyor. seyinize sahip cikin evlendiysen evinde otur.

Size sadakat sözü veren kadınlar değil,eşinizdir hatırlatırım.. Eşiniz yuvanızı dağıtan..hiç başkasında kabahat arayıp kendinizi kandırmayın..

Ben de aldatıldım ama konu sahibini kınamak istemedim.. üzüldüm sadece...eşine ve çocuğuna üzüldüm.

Kızınıza ve eşinize acıdım yazık çok yazık madem evli barklısın ne işin var sen onu görmeye değil ne ise susayım...

Yüreğin yetiyorsa yaptıklarını kocana anlatırsın.Bu durum bizden çok onu ilgilendiriyor.

Ya da gidip kendine bir papaz bulacaksın.

Empati yaptım. Ben olsaydım eski sevgilimle görüşüpte evliliğimde mutlu değilim mesajı vermezdim. Eşimden boşanıp onunla evlenmeyeceğime göre mutluluk pozu verip onu pişman ederdim. Gerçekten çok zayıf davranmışsınız. Ayrıca onunla evlenseydiniz bu kadar sorunsuz bir evliliğiniz olacak mıydı acaba? Bu iyi, evine bağlı adamların suçu ne bir bilsem...

E ben anlamadım sonuc ne? Sair ne demek istemiş burada? Niyetiniz günah çıkarmakdiysa günlüğe yazsaydınız keske.

noldum dememeli nolacagım demeli de boşa dememişler kınamayınki basınıza gelmesin yazık olurr dünya sınama dünyası bence

o eski sevgiliniz sevilmeye değecek birisi olsaydı yıllar sonra üstelik siz evlenmişken karşınıza çıkmazdı. böyle bir insanı sevmemelisiniz. vicdanen huzursuz olduğunuz aşikar. artık hata yapmayın,bol bol tövbe edin, Rabbim yardımcınız olsun.

çok dogru bi yorum ha konu sahibinide allah ıslah etsinn içi rahat deill vijdanı boguyor inşallah birdaha yapmaz ama benm anlamadıgım yıllar sonra hemen nasıl kendini teslim ediyo bu bukadar basit olmamalı helede bir evli kadın içn bilemiyorumm kınamadım ama düşünmednde edemedm

Yıllar sonra mesaj atan adamdan hayır gelmez ,ne istediğini bilmeyen adam ,iyikide evlenmemişsin ,kişiliksizmiş bir daha buluşma.görüşme

Yillardir gormedigin , Adami nasil seviyosun ?
Ustelik evlisin ....

Yaptigin hatayi ancak , Esine daha baglanarak ve deger vererek biraz kapatirsin .
vicdaninin sesi ancaj oyle susar...

Merhaba tatlım bu sırtındakı yükten bi şekilde kurtulursun yaşamadım ama empati kurabiliyorum belliki çok pişmansın bu yükü ancak allahtan af dileyerek ve tövbe ederek atarsin ağlayarak af dileyin ve gercekten gönülden tövbe edersen kuş gibi hafifleyeceksin lütfen bi dene allahtan gelen bu mucizeye hayran kalacaksin haaa birde o sevdiginle birlikte olmanin imkansiz oldugunu anla ve bu hayat böyle cekilmez eşini sevmeye calış ve digerini unut be evlenmeden önce senin gibi aşik olmuştum evlendigimde esimi okadar cok sevmiyordum ve anladimki bu hayat böyle bitmez ve kendimi eşimi sevmeye odakladım buna mecburdum şimdi allaha cok şükür eşimi çooook seviyorum umarım sende benim gibi mutlu olursun....

Öncelikle kk hatunları Bir derdim var forumunun başında bir derdiniz mi var belki anlatıp RAHATLAMAK istiyorsunuz vs. Yazıyor yani lütfen rica ediyorum buraya konu açan kişiler ne yapmış olurlarsa olsunlar 'biz napalım' 'kendi içinde yaşa,bizene bundan' vs. Demeyin atlamayın hemen ya lütfen ben bıktım yahu! Size gelince hanımefendi evet büyük yanlışlar yapmışsınız keşke eşinizle evlenmeseydiniz daha sonra tabi eşinizi aldatmanız büyük bi hata ama olan olmuş bundan sonra unutmaya bakın durumunuz varsa psikolojik destek alın eğer beceremeyeceksenizde boşanın kocanızdan ki hem kendinize hem eşinize hemde çocuğunuza hayatı zehir etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…