- Konu Sahibi hasret_2012
-
Bakın, gerçekten yargılamayın. "Vur" modunda gezmeyin.
Doğru söylüyor kim dediyse kınamayın diye.
Rabbim öyle büyük ki, ben "asla" yapmam dediğiniz şeyi bir gün yaparken bulursunuz kendinizi.
Düşünün , Allah mı büyük? Siz mi? Cevap açık ve net. Yani o ne isterse inanın o olur.
Ağzınızdan çıkan pervasızca bir söz, dönüp dolaşır koynunuzda uyur.
Ben dedim arkadaslara. Demeseydim keske en azından özelden yazsaydım keske cunku arkadaslar benim yazan kadına ve diger tum aldatanlara alkış tuttuğumu düşündüler. Yazdıklarımdan onu nasıl düşündüler zaten anlamıyorum o kısmı da tek amacım iyi ki yazmış ornek olur evlenmemiş mantık evliliği yapmak isteyen insanlara diye sevinmiştim.
Onlar bildiklerini okusunlar o zaman. Benim başıma çok geldi "yapmam" dediklerim.
Korkarım ben şahsen. Konu sahibini asla alkışlamıyorum. Ama ilk taşı günahı olmayan atsın derler ya .
O hesap.
Ben dedim arkadaslara. Demeseydim keske en azından özelden yazsaydım keske cunku arkadaslar benim yazan kadına ve diger tum aldatanlara alkış tuttuğumu düşündüler. Yazdıklarımdan onu nasıl düşündüler zaten anlamıyorum o kısmı da tek amacım iyi ki yazmış ornek olur evlenmemiş mantık evliliği yapmak isteyen insanlara diye sevinmiştim.
Aynen oyle arkadasım su güne kadar neyi kibir gösterip ben yapmam dediysem basıma geldi. Bu yuzden yazayım dedim demez olaydım. Sagol anladın beni sen
Sevgili Neslihan90. Senden ozur dilemek istiyorum. Cunku simdi dusundugumde fevri davranip senin de kalbini kirdigimi anliyorum. hakkini helal et. Senin yazdigini alintilarken sanki asil kizginligim sanaymis gibi gorundu buna dikkat etmeliydim.
Ama bu konuyu okuyunca cinlerim tepeme sicradi. Zaten su bekaret zari olaylarindan da artik gina gelmisti. Hadi onlar evli deyil, canlari istedigini yapmis ama bu arkadas cocuklu evli, ve kocasindan da oyle cok sikayeti olmayan bir bayan. Cok kizdim. Hic birsekilde hak veremiyorum yaptigi icin. Uzgunum ama bunlar da benim duygularim. Nasil bir erkek esini aldattiginda kizginlik hissediyorum, bu bayanda oyle hissettim. Aslinda onun kisiliginnden ziyade, yaptigi fiili siddetle yargiliyorum ve kiniyorum.
Konu sahibi senin de ustune belki cok geldim, ama sana gercekten de cok kizdim. Bir de hala seviyorumdum dusunmeden cagirinca gittim demen bende cok iyi bir izlenim uyandirmamisti.
herneyse ben kacar. Ise geri doner.
Bu arada cidden konu sahibi nerede? Hic cevap yazdı mı yoksa benim mı gözümden kaçtı? Biz burada debelenirken biricik Bekret konusunun sahibi bile cevap yazarken siz nereye kayboldunuz kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?