yargılamayın neolur :(

Sen mi görüşmek istemedin yoksa o mu terketti de görüşmek istemedi. Yargılamak istemiyorum ama düşüncelerimi yargısız dile getirmem de mümkün değil. Aldatmak çok ağır bi günah bunun diğer dünya bouyutunu boşver eğer adalet varsa yeryüzünde bu dünyada da aynı şekilde muamele göreceksin bunu eşinin seni aldatması olarak yorumlama evladın,arkadaşın,ailenden biri seni herhangi bir konuda aldatabilir. Benim çevremde bunun örnekleri olduğu için söylüyorum.Aynı şeyleri farklı bir durumda yaşayacaksın ancak töbe etmeli aynı hatayı bir daha kesinlikle tekrarlamayacağını yüreğine kabul ettirmelisin.

Söylemeye çalıştığım şey şu; o çocuk senin şehirinde iş bulsa ve yerleşse seninle yine görüşmek istese görüşür müsün?

eşinizin yerinde siz olmak ister miydiniz?
bence adamın yıkılmaması için bu olayı anlatmadan ondan ayrılmalısınız.

kocanızı geçiyorum siz bunu kızınıza nasıl yaptınız.kızınız büyüyünce onun yüzüne nasıl bakacaksınız? yazık değil mi ona?

okurken sonunda "unutamadım" yazacagınızı hissetmiştim de böylesini degil...

fakat madem ki eşinizi aldattınız, en azından hala aklımda aşıgım demeyin öbürü icin,
bunu demekten kendinizi alamıyorsanız da neden hala ihanetin oldugu bir evliligi devam ettirmeye calısıyorsunuz sorusu geliyor akla.

hadi sen aşıksın seviyorsun da eski sevgili de aynı durumda mı sence? sen inanıyor musun o kadar sene sonra seni gerçekten unutamadığı için döndüğüne? adam resmen geçiyormuş uğramış sana..

sen de zaten çok aşık olsaydın o kadar kısa sürede araya başkasını sokup, üstüne yangından mal kaçırır gibi evlenmez daha da beteri çocuk yapıp bütün geri dönüş ihtimallerini kapatmazdın.

çocuğun olmasa, ikinizde gerçekten aşık olsanız olabilir, ayrıl eşinden tekrar başlayın diycem aşka saygım sonsuz. mutsuz bir evlilikle çürümeyi kimse istemez, lakin sen adamı artık imkansız geldiği için istiyorsun, ikinizde heyecan aramışsınız sanki.

ne oldu peki eski sevgiliyle birlikte geçirdiğiniz günün ardından? adam nolur ayrıl ondan bana dön dedi mi? hiç sanmıyorum..

Yaptığınız büyük hatayı bile sırf ALLAHla sizin aranızda diye yargılamadan geçiyorum fakat, hala seviyorum nasıl diyebilirsiniz ?
Ondan ve kendinizden nefret ediyor olmanız gerekmez miydi, gerçekten bir hata yaptığınızı düşünüyorsanız eğer?
Siz de yine o adama koşabilecek potansiyel görüyorum ben .
Aşık olmayı, anne olmanın önüne nasıl geçirebildiniz ?
Eşinize filan anlatmayın. Ben kesinlikle bundan yana değilim. Katil filan olur erkekler bu durumda. Kızınız babasız kalır.
Ne diyeyim, ne diyeyim .... Rabbim affetsin sizi.
Kınamak , yargılamak istemediğim için susuyorum.

Kınarım da yargılarım da... Evlisiniz yahu.Adamlar yapınca topa tutuyoruz burada.

2yıl olmuş ve hala eşinin ve yavrunun yüzüne nasıl bakıyorsun anlayamadım ,koca na her baktığında dokundugunda ,kocanın senin için kızın için çabaladığını gördüğündeiçin titremiyormu?yani neyse devam etmim bende..

Ben buraya kk 2 gundur giriyorum ozel msj vs var mi burda sizinle mutlaka konusmk isterim sizi cok ii anlıyorum

Anlayışlı olduğunu düşündüğün üyelerle özel msj yoluyla paylaşsaydın keşke derdini. Can sıkıcı yorumlar olmuş çünkü.
Yaptığın büyük bir yanlış evet ama şeytana uymuşsun, gaflete düşmüşsün. Bence sağlam bi tövbe et Allah'a. Ve bir daha yapmamaya calıs. Hiç gizli işyapmadım ama zordur böylebir sırrı saklamak. Allah yardımcın olsun.

Bakın, gerçekten yargılamayın. "Vur" modunda gezmeyin.
Doğru söylüyor kim dediyse kınamayın diye.
Rabbim öyle büyük ki, ben "asla" yapmam dediğiniz şeyi bir gün yaparken bulursunuz kendinizi.
Düşünün , Allah mı büyük? Siz mi? Cevap açık ve net. Yani o ne isterse inanın o olur.
Ağzınızdan çıkan pervasızca bir söz, dönüp dolaşır koynunuzda uyur.

cok dogru arkadasa katılıyorum.. gecmısı onu unut gelecege bak kocana kızına ada kendini.. hersey kader kısmet.. kaderınızde o yokmus..

Çok aşırı sevdiğiniz sevgilinizden ayrıldıktan 20 gün sonra görücü kabul etmek.
Evlilik fikrine de aşıktınız anladığım kadarıyla, hemen bir düzen mi kurmak istediniz, vakit geçmeden?
Yerinizde olsam, uzak mesafede ki kişi ile evliliği konuşur, planlarını öğrenir, bu kadar seviyorsak kavuşacağımız günü beklerdim..
Sevmiyor muydu yoksa? Yeterince..
Kusura bakmayın burası tutarsız.

"Buraya yazdım çünkü" klasik cümlesi... Neden bir "neden" vermek istiyorsunuz? Özgür bir platform burası, açıklama yapma ihtiyacınızı hiç anlayamadım.
Rahatlamak ihtiyacı... Anlatıp rahatladınız mı? Anlayıp rahatlamak varken?
Bu konuda bir şeyler tutarsız..

Çok saldırıya açık bir konu bu.. Verilerin hepsi anne yüreği taşıyan ya da evliliğin kutsallığına inanmış "Kadın"lar için hazırlanmış sanki..

Nasıl cevaplar arıyorsunuz, ne bekliyorsunuz....
Ya da, sizi rahatlatacak neyi arıyorsunuz burada
Sadece merak ettim..
soru değil bunlar..

Madem eşini sevmiyorsun ilk fırsatta eski sevgiline koşacak kadar düşüyorsun,
ayrıl eşinden.
Boş yere adamın zamanını da çalma.
Hem böyle sen de mutlu olamazsın ki
Aklında başkası varken...

Ne olursa olsun eşinize bunu yapmaya hakkınız yok!

Kimseyi kınamam yargılamam ama sırf evlenebilmek için evlenen başka kadınlara ders olur umarım bu yaşadıklarınız. Başkasını seviyormuşsunuz ama ondan hayır gelmeyeceğini düşünmüşsünüz. Ben bundan şunu anladım, sanırım evlilik gibi birşey düşünmüyormuş ya da maddi durumu iyi değilmiiş vs. vs. Belki de başka nedenler. Görücü usulü biriyle tanışmışsınız ve sevmeden evlenmişsiniz. Bir insan sevmeden niye evlenir, sadece evlenmek için. Ya da durumu çok çok ama çok kötüdür de maddi açıdan rahatlamak için. Sonra hala sevdiiğiniz adamla eşinizi aldatmışsınız. Bence eşinizi sevmiyorsanız, sevemeyecekseniz ne kendinize acı çektirin ne de o adamı o hale düşürün. Kendiniz demişsiniz iyi bir adamdır diye. Gereği yok yazık, günah. Boşanın. Sonuç olarak aldatmaktan iyidir. Ben kadın ya da erkek fark etmez aldatmayı çok ama çok çirkin buluyorum. Gelip buraya 'Ben artık kocamı sevmiyorum. Bu nedenle boşanmak istiyorum' deseydiniz 'helal olsun kadına' derdim. Ama artık yapmışsınız bir hata. Buraya da içinizi dökmeye gelmişsiniz. Bundan sonrası yine sizin seçiminiz.

Böyle bir ayıbı bukadar kadının olduğu bir siteye neden açtınız anlamış değilim laf yemek hoşunuza gidiyor demek ne dememizi bekliyosun ah canım bir hatadır yapmışsın üzme kendinimi

Bazen insan içini dökmek ister , eyvallah .

Bazen bu iç dökmeyi birileri duysun da ister ona da eyvallah .

Ama bunun için BDV yi seçip sonrasında da yargılamayın demek pek manidar .

Çokça tövbe et ve af dile diyenler olmuş , tövbe ve af dileme konu sahibi ve Allah arasındaki mesele . Affedilir edilmez onu bilemeyiz...

Peki ya eş ?

Kişi Allahtan geceler boyu göz yaşları içinde af dilediğinde , eşi ile meselesini de halletmiş oluyor mu ?

Eşinizin bunu bilmeye hakkı var ve muhtemelen de öğrendiğin de ilişkinizin bitme gibi bir sonu .

Adam aldatılmış ve haberi yok , kim bilir bir telefon daha gelecek günün birinde eski aşktan ! ve yine aldatılacak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…