Yarım saat öncesine kadar sevgilim olan kişi kadınlara cinsel organinin fotografini atmış

gecemdinn

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
6
18
1
31
Benimle tanışmadan önceki hesabını buldum bunun, giriyim bi dedim her türlü bilgisini bildiğim için zor olmadı girmem.. benimle tanıştıktan sonra hesabı kapatmış hiç girmemiş ama bu yinede nasıl iğrenç bir zihniyetinin olduğunu gösterdi.. bel altı konuşan açık saçık fotoğrafı olan kadınlara cinsel organinin fotoğrafını atmış. hiç bişey demedim direk heryerden engelledim tiksiniyorum. Kendimden nefret ediyorum böyle bi insanla mı bi gelecek düşmüşüm ben diye ağlamaktan gzlerim şişti. İçimi bi türlü dökemiyorum öğrenip iş ciddiye binmeden kurtuldum evet ama yinede ateş düştüğü yeri yakıyo

cok korkunc ya bu kadar mı caresiz bu erkekler anlamıyorum. bir arkadasımın da tıpatıp aynısı basına geldi. kız soka girmisti. pis sapık ya. bu sosyal medyadaki cıplak kızlar ve sapık erkekler birbirine eşlense de bize bulasmasalar tek kelimeyle igrenc

Yalniz sizden once yapmis bunlari. Ben olsAm bu kadar cabuk yargilamazdim. Gecmisinde herkes hata yapabilir. Onemli olan bunu tekrarlamamak. Seninle tanistiginda belli ki kendine yeni bir sayfa acmis. Bilmiyorum bana biraz fevri davranmissiniz gibime geldi.

Kendinden nefret edecek birşey yok ki,nereden bilebilirdin ki? Hayalkırıklığı zordur. Zararin neresinden dönersen kârdır bunun için şanslı bile sayïlabilirsin.

Of of evlerden ırak aman iyki gördün gerçek yüzünü sapık bilgisayar üzerinden yapan her türlü yapar bunu da es geçmeyin ar damarı yırtılmış bi kere

bu erkekler neden böyle ben anlam veremiyorum. sapık mıdır nasıl bir düşünce bu ne kafayla yapıyorsun böyle bişeyi sen?

Ne zamandır beraberdiniz?

Dilerim asla dönmek gibi bir eylemde bulunmazsınız. Senden önceydi diyecek, öncesi sonrası yok. Cinselliği bu kadar seviyesizce yaşamak yeterince iğrenç. Kafasında böyle bir oluru olan insanın şimdisi de pek farklı değildir gözümde.

Ayrıldığınızı kendisi bilmiyor mu ? Tepkisini çok merak ediyorum sapığın

Ayrıldığınızı kendisi bilmiyor mu ? Tepkisini çok merak ediyorum sapığın
İğrendiğim için tek kelime edemedim ama engelledigim için anladı bir sürü mesaj attı yalvardı bişey söyle nolur diye smsten sonra araştırdım nasıl yapacagımı ordan da engelledim

İğrendiğim için tek kelime edemedim ama engelledigim için anladı bir sürü mesaj attı yalvardı bişey söyle nolur diye smsten sonra araştırdım nasıl yapacagımı ordan da engelledim
Bence bilsin ve içinde ne var ne yoksa dök em azından biraz rahatlarsın yüzüne tokat gbi çarpsın ona müstehak
Kendine kızma bunu geç ya da evlendikten sonra öğrenseydın o zaman kötü olurdu

Aynı şekilde düşünüyorum dediğim gibi bu onun zihniyetini gösterdi kirli insan kirli insandır yani o davranışı 2 ay yapmamakla temizlenemez gözümde

Yok öyle bişey ben düşünebiliyosam oda düşünebilir ergenlikle ne alaka kaç yasına gelmis hiç mi ergenlikten çıkmayacak bu.. siz muhafazakar diye adlandırın ahlaksızlığı savunacak değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…