Keşke en başında bilseydim de böyle biriyle hiç konusmasaydımZaman geçirdim diye üzülmek yerine erken kurtuldum diye sevinin.
Keşke en başında bilseydim de böyle biriyle hiç konusmasaydım
Bende şokta kaldımbu erkekler neden böyle ben anlam veremiyorum. sapık mıdır nasıl bir düşünce bu ne kafayla yapıyorsun böyle bişeyi sen?
İğrendiğim için tek kelime edemedim ama engelledigim için anladı bir sürü mesaj attı yalvardı bişey söyle nolur diye smsten sonra araştırdım nasıl yapacagımı ordan da engelledimAyrıldığınızı kendisi bilmiyor mu ? Tepkisini çok merak ediyorum sapığın
Bence bilsin ve içinde ne var ne yoksa dök em azından biraz rahatlarsın yüzüne tokat gbi çarpsın ona müstehakİğrendiğim için tek kelime edemedim ama engelledigim için anladı bir sürü mesaj attı yalvardı bişey söyle nolur diye smsten sonra araştırdım nasıl yapacagımı ordan da engelledim
Aynı şekilde düşünüyorum dediğim gibi bu onun zihniyetini gösterdi kirli insan kirli insandır yani o davranışı 2 ay yapmamakla temizlenemez gözümdeNe zamandır beraberdiniz?
Dilerim asla dönmek gibi bir eylemde bulunmazsınız. Senden önceydi diyecek, öncesi sonrası yok. Cinselliği bu kadar seviyesizce yaşamak yeterince iğrenç. Kafasında böyle bir oluru olan insanın şimdisi de pek farklı değildir gözümde.
Yok öyle bişey ben düşünebiliyosam oda düşünebilir ergenlikle ne alaka kaç yasına gelmis hiç mi ergenlikten çıkmayacak bu.. siz muhafazakar diye adlandırın ahlaksızlığı savunacak değilimErkekler ergen zamanında beyinleriyle düşünemiyorlar yanlızeskiden neler neler yapmıştır herkes sizden önce olan birşey için bu tepki ne anlamadım çok mu muhafazakarsınız da bu kadar şaşırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?