Bu adamın sapıkça fantazilerinin olduğunu değiştirmiyor ama. Önce olsa ne olur ki? İçinde var bunu evlendiğinde de yapar yani..Yalniz sizden once yapmis bunlari. Ben olsAm bu kadar cabuk yargilamazdim. Gecmisinde herkes hata yapabilir. Onemli olan bunu tekrarlamamak. Seninle tanistiginda belli ki kendine yeni bir sayfa acmis. Bilmiyorum bana biraz fevri davranmissiniz gibime geldi.
Merhaba lar..kurtulmussunuz o sapkin dan kapatilan bir hesabi nasil actiniz sosyal medyadann cok anlamam beni bilgilendirrseniz memnun olurum.Benimle tanışmadan önceki hesabını buldum bunun, giriyim bi dedim her türlü bilgisini bildiğim için zor olmadı girmem.. benimle tanıştıktan sonra hesabı kapatmış hiç girmemiş ama bu yinede nasıl iğrenç bir zihniyetinin olduğunu gösterdi.. bel altı konuşan açık saçık fotoğrafı olan kadınlara cinsel organinin fotoğrafını atmış. hiç bişey demedim direk heryerden engelledim tiksiniyorum. Kendimden nefret ediyorum böyle bi insanla mı bi gelecek düşmüşüm ben diye ağlamaktan gzlerim şişti. İçimi bi türlü dökemiyorum öğrenip iş ciddiye binmeden kurtuldum evet ama yinede ateş düştüğü yeri yakıyo
Yalniz sizden once yapmis bunlari. Ben olsAm bu kadar cabuk yargilamazdim. Gecmisinde herkes hata yapabilir. Onemli olan bunu tekrarlamamak. Seninle tanistiginda belli ki kendine yeni bir sayfa acmis. Bilmiyorum bana biraz fevri davranmissiniz gibime geldi.
Nesrin Cevadzade oyuncu kendisine instagramdan çıplak fotoğraf atan erkekleri tehdit etti. Bir sergi açıp hepsini isimleriyle birlikte yayımlayacakmış.Uygunsuz resmini sevgili muhabbeti yaptığı bir kadına mi göndermiş yoksa tacizci gibi tanımadığı kadınlarla mi göndermiş?
Eğer eski sevgilisinin böyle bir talebi varsa ve gönderdiyse bir nebze hafifletici bir sebep ama diğer türlüsü ne yaparsan yap elinde kalıyor
Bir yazı okumuştum onedio'da. Instagram'da bir kadınla bu şekilde uygunsuz bir fotoğraf gönderiliyor. Kadında stalklayıp gönderen kişinin annesini buluyor Facebook'tan, ona gönderiyor 'sanırım oğlunuz bana böyle bir resim atmış, kendisini uyarır mısınız?' diye. Böylelerine müstehak, ifşayi hak ediyorlar
Yalniz sizden once yapmis bunlari. Ben olsAm bu kadar cabuk yargilamazdim. Gecmisinde herkes hata yapabilir. Onemli olan bunu tekrarlamamak. Seninle tanistiginda belli ki kendine yeni bir sayfa acmis. Bilmiyorum bana biraz fevri davranmissiniz gibime geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?