yarın 8 şubat 2011 doğuma gidiyorummmmm

crayz23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
26
0
86
İzmir
kızlar dua edin yarın doğuma gidiyorum çok heyecanlıyım ve çoook yorgunum bugün bütün gün iş yaptım çok yoruldum annem babaanneme baktığı için yarın gelebilecek. benim için dua edin korkuyorum ama kızıma kavuşuyorum.çok tuhaf duygular içindeyim.
yarın sabah 10.00 da gideceüim öğlen alırız dedi doktorum..

kızlar dua edin yarın doğuma gidiyorum çok heyecanlıyım ve çoook yorgunum bugün bütün gün iş yaptım çok yoruldum annem babaanneme baktığı için yarın gelebilecek. benim için dua edin korkuyorum ama kızıma kavuşuyorum.çok tuhaf duygular içindeyim.

hayırla uğurla sağlıcakla gelsin bebişiniz çok güsel bir duygudur sanırım
kutlarım...

Bebeginin dogum gunu kutlu olsun, benimle ayni gunde dogmus olacak:))))Hayirlisiyla gelsin yavrun.

Allah çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah. Hani eskiler Allah bir avazda kurtarsın derler ya işte o kadar kolay olsun ve sağlıkla bebeğini kucağına al :71:

İnşallah çok kolay ve rahat geçer doğumun, canım burdan güzel doğum hikayeni okuruz...
korkma Rabbim düğümlediği düğümü çözer derler büyükler, inşallah o düğüm kolay çözülür, sağlıkla ve bebeğinle gel buraya :54:

allahım ıkınızede saglık sıhhat versın kolay bı dogum olur ınsallah saglıkla kavusursun melegıne allahım herkezı saglıkla kavustursun bebegıne sende dogum yaparken dua edersen buyuklerımız kabul olur derler yawruna ve kendıne bol bol dua et sende

Back
X