- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 30
Neredeyse aynı zamanlarda olmuşuz benimde 38 olmuş41. Gün burnumun kırkı cıktı
Eki Görüntüle 1859757 şimdi kontrolden çıktım herşey yolunda:) bugün tam 1 ay
Senin de az kalmış kırka :) maşallah bu arada40 ı çıkaramadık ama 38 olmuş
Senin de az kalmış kırka :) maşallah bu arada
Ben de burnumun hiç şiş olmadığını sanıyordum ama doktorum bugün hala şiş olduğunu şeklinin bu olmadığını söyledi bakalım bekliyoruz :) aynen Allah gönlümüze göre versinKalmış kalmış hiçç sormahangi ara 30 oldu derken şimdi iki ay olmuş gibi ama daha 40 olmamış yahu burnum neredeyse hiç şiş değil gibi acaba inecek mi bu burun geneli burun ucu değişecek mi gibi kafamda deli sorular var .. İlk haftadan sonra pek değişiklik olmadı ya ben hiç şişmedim o yüzden böyle yada fark edemiyorum oda olabilir tabisi.. Neyse Allah gönlümüze göre versin demeye devam, malum ameliyat olmakla bitmiyor bu meret
bu şekli değişecek mi şişlik var mı hala?Eki Görüntüle 1859757 şimdi kontrolden çıktım herşey yolunda:) bugün tam 1 ay
allah vergisi gibi gercekten cok cok basarılı olmus. eski halinizi paylasmıs mıydınız? ne halden ne hale geliyor diye kendim icin cesaretlenecektim de40 ı çıkaramadık ama 38 olmuş
6ay sonra tam şeklini almış olacak yani 5 ay kaldı, özellikle sağ tarafta daha çok şişlik hissediyordum doktorum da daha o tarafın daha sis olduğunu söyledibu şekli değişecek mi şişlik var mı hala?
Ya teşekkür ederimm, en çok istediğim gerçekten doğal olmasıydı.. Bakalım ilk seneye kadar bu doğallıkta devam eder inşallah.. Kendi açtığım konuda bütün süreçleri paylaştım ama dur buraya atayımallah vergisi gibi gercekten cok cok basarılı olmus. eski halinizi paylasmıs mıydınız? ne halden ne hale geliyor diye kendim icin cesaretlenecektim de
çok çok geçmiş olsun her şey gönlününüzce olur umarım. gerçekten doğallık çok önemli. yapay olduğu zaman herkes birbirine benziyormuş gibi oluyorYa teşekkür ederimm, en çok istediğim gerçekten doğal olmasıydı.. Bakalım ilk seneye kadar bu doğallıkta devam eder inşallah.. Kendi açtığım konuda bütün süreçleri paylaştım ama dur buraya atayım
Yandan nasıl acaba resim alabilir miyizKızlar kızlar kızlar 20.gunum burnumun önden hali
Kızlar kızlar kızlar 20.gunum burnumun önden hali
Hahaha kalın derili olduğum için bu bile mucize. Ben daha ağır bir iniş bekliyordum çok şükür hızlı iniyorYandan baya sis duruyor geçer zamanla :)
yandan genelde herkesinki güzel oluyor bence on profil daha onemli. kalın durmuyor onden kibar duruyor gayet guzel yuzunuze uymusHahaha kalın derili olduğum için bu bile mucize. Ben daha ağır bir iniş bekliyordum çok şükür hızlı iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?