Yarın ameliyat oluyorum:)

Senin de az kalmış kırka :) maşallah bu arada

Kalmış kalmış hiçç sorma hangi ara 30 oldu derken şimdi iki ay olmuş gibi ama daha 40 olmamış yahu burnum neredeyse hiç şiş değil gibi acaba inecek mi bu burun geneli burun ucu değişecek mi gibi kafamda deli sorular var .. İlk haftadan sonra pek değişiklik olmadı ya ben hiç şişmedim o yüzden böyle yada fark edemiyorum oda olabilir tabisi.. Neyse Allah gönlümüze göre versin demeye devam, malum ameliyat olmakla bitmiyor bu meret

Ben de burnumun hiç şiş olmadığını sanıyordum ama doktorum bugün hala şiş olduğunu şeklinin bu olmadığını söyledi bakalım bekliyoruz :) aynen Allah gönlümüze göre versin

allah vergisi gibi gercekten cok cok basarılı olmus. eski halinizi paylasmıs mıydınız? ne halden ne hale geliyor diye kendim icin cesaretlenecektim de
Ya teşekkür ederimm, en çok istediğim gerçekten doğal olmasıydı.. Bakalım ilk seneye kadar bu doğallıkta devam eder inşallah.. Kendi açtığım konuda bütün süreçleri paylaştım ama dur buraya atayım

Eklentiler

• image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 248
çok çok geçmiş olsun her şey gönlününüzce olur umarım. gerçekten doğallık çok önemli. yapay olduğu zaman herkes birbirine benziyormuş gibi oluyor

Kızlar kızlar kızlar 20.gunum burnumun önden hali

Eklentiler

• Snapchat-8100703378807977951.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 211
Yandan

Eklentiler

• 20160717_231202.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 222
Yandan baya sis duruyor geçer zamanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…