Evet ya sanki bu burunla doğmuşum gibi geliyor bazen. Eski burnum yüzüme göre çok büyüktü ufak bi yüzüm var. Bu burun sanki gerçekten olması gereken burnummuş gibi geliyor
Eki Görüntüle 1857815 bende böyle doğmuşum gibi hissediyorum hiç garip gelmedi banada alıştım hemen :)
Vala bir anda indi şişlikler, yadirgamiyorum hiç o yüzden sanki hep böyleymişim gibi :)Özgee çok inmiş şişliklerinvallahi görünce şok oldum önümüzdeki ay nasıl olacak kim bilir :))
Ben yıkarken burnuma dokunmuyorum canım duşta zaten bir şekilde su geliyor hergünde duş alıyorum pamuk+gul suyuyla üstünü temizliyorumYa bir şey sorabilir miyim ? Ben yüzümü yıkarken çok değişik hissediyorum. Burnuma dokununca acıyor gibi ama acımıyor aslında böyle değişik duygular içine giriyorum yıkarken. Banyodayken sorun yok ama yüzümü yıkarken kötü oluyor. Sizde de oluyor mu ?
Ben yıkarken burnuma dokunmuyorum canım duşta zaten bir şekilde su geliyor hergünde duş alıyorum pamuk+gul suyuyla üstünü temizliyorum
Benim o durum biraz daha geçti şimdi çok az hissediyorum :)Sabunla falan masaj yapması çok kolay oluyor öyle rahatladım ama değişik hissediyorum ya. Sen demiştin ya hani burnumu hissediyorum diye aynen öyleyim bende yüzümün ortasında bir şey var hissediyorum bunu
özge birşey soracam benim nefes alışlarım zorluyor benı benim durum farklı ama dr yok birşey diyorya ona soramıyorum başka normal kbb dr gitsem bakarlarmı bana akıl verinEki Görüntüle 1857815 bende böyle doğmuşum gibi hissediyorum hiç garip gelmedi banada alıştım hemen :)
Evet herhangi Bi kbb doktoru muayene eder belki seni rahatlatacak ilaç falan verirözge birşey soracam benim nefes alışlarım zorluyor benı benim durum farklı ama dr yok birşey diyorya ona soramıyorum başka normal kbb dr gitsem bakarlarmı bana akıl verin
estetiği batsın lanet olsun nefes alamıyorum başıma agıyor gözlerim agrımaya başladı sag taraf tamemen kasılıyor delirecem ya başıma iş aldım resmen ya devlet hastanesinemi gidiyim özelemiEvet herhangi Bi kbb doktoru muayene eder belki seni rahatlatacak ilaç falan verir
KBB nefes problemine daha çok yardımcı olur onlarin isi o bence ona görünmen daha faydalı olur senin içinözge birşey soracam benim nefes alışlarım zorluyor benı benim durum farklı ama dr yok birşey diyorya ona soramıyorum başka normal kbb dr gitsem bakarlarmı bana akıl verin
Fark etmez bence devlet özel doktor iyi olsun yeter bence git bir an önceestetiği batsın lanet olsun nefes alamıyorum başıma agıyor gözlerim agrımaya başladı sag taraf tamemen kasılıyor delirecem ya başıma iş aldım resmen ya devlet hastanesinemi gidiyim özelemi
ameliyatlıya bakmazlarsa korkuyorum kendi dr git derlerseFark etmez bence devlet özel doktor iyi olsun yeter bence git bir an önce
Bence bakarlar ya sonuçta beni ameliyat et demiceksin adama nefes alamıyorum diceksinameliyatlıya bakmazlarsa korkuyorum kendi dr git derlerse
Öyle birşey deme lüksü yokki:) sen git işi o mecbur bakacakameliyatlıya bakmazlarsa korkuyorum kendi dr git derlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?