Can'ım herkesin burnu öyle yapılmış olsa herkes pozitif olur emin olabilirsin buradaki çoğu kişi doktor kurbanı ..Selam kızlar, uzun zamandır takip ediyordum forumu. Her vazgeçecek gibi olduğumda sizden cesaret aldım valla. Özge pozitif bakış açına bayıldım herkes o kadar ince eleyip sık dokuyor ki sendeki optimizmin yayılması lazım biraz bu forumda:) burnun da çok güzel olmuş canım yeni fotoğraf yükleyecek misin, kaç gün oldu ameliyattan bu yana
Özge şanslılardan bizim gibi şansızlar ne yapsın nsl pozitif olalım adamlar yüzümüzün ortasını dagıttılarCan'ım herkesin burnu öyle yapılmış olsa herkes pozitif olur emin olabilirsin buradaki çoğu kişi doktor kurbanı ..
Yani kızlar benimde yzuumm şişti benimde morardı ben bunları dert edene kızıyorum bunların olması çok normal diğer şikayetler tabiki insanın moralini bozar, ama en azından çaresiz değiliz derdimizin bir çaresi var bunu aklınızdan çıkarmayın:)Eki Görüntüle 1856775
Hepimize maşallah teşekkür ederim canim benim :)Burnundan çok her fotoğrafta saçlarına hayran kalıyorum ya ne güzel topluyosun öylemaşallah her geçen gün daha güzelleşiyosun tütütüütüt
kime ameliyat olmuştunuz?Yani kızlar benimde yzuumm şişti benimde morardı ben bunları dert edene kızıyorum bunların olması çok normal diğer şikayetler tabiki insanın moralini bozar, ama en azından çaresiz değiliz derdimizin bir çaresi var bunu aklınızdan çıkarmayın:)Eki Görüntüle 1856775
İsmail kucukerkime ameliyat olmuştunuz?
Samsunda oldunuz sanırım..sonucunuzu başarılı buldumİsmail kucuker
Samsun evet memnunum bende fazlasıyla teşekkür ederim:)Samsunda oldunuz sanırım..sonucunuzu başarılı buldum
Genelde şişlikten diyorlarKızlar bugün bantlarım çıktı burnumda belirgin bi şişlik var. Ama önden bakınca yamukmuş gibime geliyor şişlikle alakası var mıdır ?
Genelde şişlikten diyorlar
Öyleyse bile 6 ay içinde değişmesini bekliyceksiniz doktorunda yapabilceği bişi yok su sureçte şişliktendir dicek muhtemelenYa babamla şimdi tekrar baktık da yamuk değil gibi geldi bu sefer de. Sanırım ışıktan gölge yapıyor gözüm kirpiğim alnım her neyse işte. İnşallah yamuk değildir
Öyleyse bile 6 ay içinde değişmesini bekliyceksiniz doktorunda yapabilceği bişi yok su sureçte şişliktendir dicek muhtemelen
Kızlar bugün bantlarım çıktı burnumda belirgin bi şişlik var. Ama önden bakınca yamukmuş gibime geliyor şişlikle alakası var mıdır ?
Ooo vardır tabi canım :) bekle azcık her gün şekli değişebilir minik minik sakın takılma..
Önden sisi gidince gözüne iyi gelecek merak etme ben çoktan alıştım bile :)Yok takmıyorum sizin sayenizde siz herkese destek veriyosunuz burda Özge'yle o yüzden rahatım geçeceğini biliyorum. Zaten sadece önden görüntüsü hoşuma gitmiyo yandan çok sevdim yavaş yavaş düzelecek
Bugün 13.günümm
Çok doğal oldu seninde :)Bugün 13.günümm
Çok doğal oldu seninde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?