Yarın ameliyat oluyorum:)

Can'ım herkesin burnu öyle yapılmış olsa herkes pozitif olur emin olabilirsin buradaki çoğu kişi doktor kurbanı ..

Can'ım herkesin burnu öyle yapılmış olsa herkes pozitif olur emin olabilirsin buradaki çoğu kişi doktor kurbanı ..
Özge şanslılardan bizim gibi şansızlar ne yapsın nsl pozitif olalım adamlar yüzümüzün ortasını dagıttılar

Yani kızlar benimde yzuumm şişti benimde morardı ben bunları dert edene kızıyorum bunların olması çok normal diğer şikayetler tabiki insanın moralini bozar, ama en azından çaresiz değiliz derdimizin bir çaresi var bunu aklınızdan çıkarmayın:)

Burnundan çok her fotoğrafta saçlarına hayran kalıyorum ya ne güzel topluyosun öyle maşallah her geçen gün daha güzelleşiyosun tütütüütüt

Burnundan çok her fotoğrafta saçlarına hayran kalıyorum ya ne güzel topluyosun öyle maşallah her geçen gün daha güzelleşiyosun tütütüütüt
Hepimize maşallah teşekkür ederim canim benim :)

Kızlar bugün bantlarım çıktı burnumda belirgin bi şişlik var. Ama önden bakınca yamukmuş gibime geliyor şişlikle alakası var mıdır ?

Ya babamla şimdi tekrar baktık da yamuk değil gibi geldi bu sefer de. Sanırım ışıktan gölge yapıyor gözüm kirpiğim alnım her neyse işte. İnşallah yamuk değildir
Öyleyse bile 6 ay içinde değişmesini bekliyceksiniz doktorunda yapabilceği bişi yok su sureçte şişliktendir dicek muhtemelen

Öyleyse bile 6 ay içinde değişmesini bekliyceksiniz doktorunda yapabilceği bişi yok su sureçte şişliktendir dicek muhtemelen

Ay yok yok dikkatli bakınca yamuk olmadığını anladık Allah'a şükür öyle bi problemim yok. Ama burnum çok şiş önden bakınca fareye benziyorum

Ooo vardır tabi canım :) bekle azcık her gün şekli değişebilir minik minik sakın takılma..

Yok takmıyorum sizin sayenizde siz herkese destek veriyosunuz burda Özge'yle o yüzden rahatım geçeceğini biliyorum. Zaten sadece önden görüntüsü hoşuma gitmiyo yandan çok sevdim yavaş yavaş düzelecek

Yok takmıyorum sizin sayenizde siz herkese destek veriyosunuz burda Özge'yle o yüzden rahatım geçeceğini biliyorum. Zaten sadece önden görüntüsü hoşuma gitmiyo yandan çok sevdim yavaş yavaş düzelecek
Önden sisi gidince gözüne iyi gelecek merak etme ben çoktan alıştım bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…