İnşallah canım nefes çok değerli allah kimseyi hastalıkla sinamasinAhaha ben de hala tam açamıyorum İnşallah çektiğimiz çileye değer ya
Özge hanım 3.gününüz nasıl geçiyor?İnşallah canım nefes çok değerli allah kimseyi hastalıkla sinamasin
Nefes hala sıkıntılı ağrım sızım hiç olmadı sadece nefes alamıyorum buza sürekli devam ediyorum şimdiki halimde bu şekilde 3.günÖzge hanım 3.gününüz nasıl geçiyor?
Hiç mi nefes alamıyorsunuz yoksa kısıtlı mı?
Çok teşekkür ederim canım aslında buzu hiç bırakmadım ama burun kim bilir ameliyatta ne darbeler aldı o da haklıSenin de benim gibi yüzün baya şişmiş ama burnun gayet güzel görünüyor
Pazartesi alcim çıkıyorAlçın ne Zaman çıkacak
Evet canım baya şişti seninde güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalımBenim de yarın bantlar çıkacak. Evet içi baya şişmiş gerçekten
burnunuz çok güzel duruyor kibar bir burun olacak şişleri inince. beyaz tenlisiniz sanırım o nedenle renk değişiminiz olmuş.Nefes hala sıkıntılı ağrım sızım hiç olmadı sadece nefes alamıyorum buza sürekli devam ediyorum şimdiki halimde bu şekilde 3.gün
Evet baya beyazım canım üstelik benim bir yerim morarinca çok geç iyileşirburnunuz çok güzel duruyor kibar bir burun olacak şişleri inince. beyaz tenlisiniz sanırım o nedenle renk değişiminiz olmuş.
Ay inşallah kucuk yeğenim bizde çocuk tuhaf tuhaf bakıyor korktu daha 1 yaşındaCanım buz yapmasan da iki güne geçicek o morluklar ben ilk gün tek yaptım ikinci gün cok morardım buz yapmadığım halde dördüncü gün geçmişti yeşile dönmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?