Yarın ameliyat oluyorum:)

ismail bey nekadara amelyat etti cnm maşallah güzel görünüyo şimdi bile..

Özge hanım 3.gününüz nasıl geçiyor?
Hiç mi nefes alamıyorsunuz yoksa kısıtlı mı?
Nefes hala sıkıntılı ağrım sızım hiç olmadı sadece nefes alamıyorum buza sürekli devam ediyorum şimdiki halimde bu şekilde 3.gün

Eklentiler

• lidow_20166221109952.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 233
Senin de benim gibi yüzün baya şişmiş ama burnun gayet güzel görünüyor

Ben sadece ilk gün buz koymuştum onun dışında hiç koymadım

Arkadaşlar biraz kötü bir görüntü olacak kusuruma bakmayın gördüğünüz gibi içi tamamen sis bu yüzden nefes alamıyorum

Benim de yarın bantlar çıkacak. Evet içi baya şişmiş gerçekten

Nefes hala sıkıntılı ağrım sızım hiç olmadı sadece nefes alamıyorum buza sürekli devam ediyorum şimdiki halimde bu şekilde 3.gün
burnunuz çok güzel duruyor kibar bir burun olacak şişleri inince. beyaz tenlisiniz sanırım o nedenle renk değişiminiz olmuş.

Canım buz yapmasan da iki güne geçicek o morluklar ben ilk gün tek yaptım ikinci gün cok morardım buz yapmadığım halde dördüncü gün geçmişti yeşile dönmüştü

Canım buz yapmasan da iki güne geçicek o morluklar ben ilk gün tek yaptım ikinci gün cok morardım buz yapmadığım halde dördüncü gün geçmişti yeşile dönmüştü
Ay inşallah kucuk yeğenim bizde çocuk tuhaf tuhaf bakıyor korktu daha 1 yaşında

bu da 4.günüm biraz daha açıldı burnum nefes alabiliyorum ya da ben alıştım artık ağzımdan almaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…