Yarin ameliyat var

Ben bugün çok şükür daha daha iyiyim şişlerm azalıp sarı renk almaya başladılar üst dudağımı hissedemiyorum yanaklarımda şiş
Yemek yerken yavaş ve küçük lokmalar halinde yiyorum ben gözlük kullanıyorum lens de bu durumda takamadığımdan göremiyorum her yer bulanık bana. Ve annem yanıma gelmedi eşim yardımcı oluyor bana ve oğlumuza bakıyor bugün çamaşırları aşabildim elbiseleri sepete attım minik minik birşeyler yapmaya çalışıyorum

Y
Sadece corbamı yıyorsun bu dönemde
Hastanede kaldigim 2 gun boyunca cikan sehriyeli domates corbasi ve tanesiz hosafi yedim ayrica yogurt puding tarzi seyler de yedim. Ancak eve gecince istedigini yiyebilirsin dedi doktor ben de normal evde ne yapiliyorsa yiyorum yemek sikinti degilmis. Bana da hep sivi besleneceksin dediler ama oyle olmadi gayet yiyorum :)

Iyi cok sukur gittikce iyilesecez iste insallah. Bende morluk pek olmadi 3.gunum ama sislik tabi oluyor bol bol buz yap sende iyi geliyor. Hareket etmek lazim zaten gidip gel dedi doktor da. Senin zor cocuk varmis benim de annem var basimda sadece eksik olmasin esin var yine de.
Tamponun cikti mi senin?

Yok canım çıkmadı tamponum sağ olsun eşim var ama 5 saat oldu hala gelmedi
Bazen o kadar çok üzülüyorum ki kaç gündür yanındaydı o baktı arkadaşları çağırmış tamam git dedim bir iki saate gelecekti hala gelmedi çocuk uyumadı başım burnum boğazım ağrıyor

Saçlarınızı nasıl yıkadınız ben düşünüyorum düşünüyorum kolay bir yol var ise size sorayım dedim

Yaa tek basina olsaydin inan zorlanmazdin ama cocuk baska tabi. Esin de bunalmistir bi gunluk idare edersin sabret. Bol bol ilik su ic bogazima en iyi su geldi benim. Yemegini aksatma ve ananas bulabilirsen al odem icin iyi geliyor. Agrin varsa agri kesicini al. Boyle zamanlarda kullanacaz agri kesiciyi bol bol napalim en azindan biraz konforlu gecirelim eziyet olmasin zaten sikintili bi surec. ne zaman cikacak tamponlarin peki?

Saçlarınızı nasıl yıkadınız ben düşünüyorum düşünüyorum kolay bir yol var ise size sorayım dedim
Ben bugun vucudumu yikiycam saclarim benim allahtan gec yaglaniyor zaten doktorum da hemen yikama dedi. Yaglaninca kuafore gitmeyi dusunuyorum. Basim dik bi sekilde durup yavasca yikamasini soyliyecem. Siz de dus basligiyla evde yikayacaksaniz yuzunuze sicratmadan yavasca bi iki yikama yapabilirsiniz bence. Benim bi arkadasim da annem yikadi demisti henuz yikamadigim icin bilemiyorum ben de.

Sağol canım ananas almıştımnama ödemden dolayı değil sevdiğim işin almıştım
Baş dönmen var mı canım senin
Birşeyler yiyorum valla yapabildiğim kadar
Tamponlar yarın akşam 5 de randevu verdi Dr o zaman çıkacaktır sanırım
Senin durumun nasıl

Bir de bas ve goz agrim icin boyle kulaklarima saclarima alnima hafifce masajlar yapiyordum cok iyi geliyordu eger taakatin varsa tabi

Saçlarım çok yağlandı normalde gün aşırı duş alırdım . Kaç gündür saçım yıkanmadı kendimi kötü hissediyorum vücudumu yıkıyorumda saçda kaldım
Kuaför aklıma geldi benimde ama boynumuz çok yatmaz mı geriye ondan tedirgin oluyorum

Bas donmem hani ani kalkinca tansiyonu duser insanin bi anda basini cevirmekten aniden yukari bakinca falan oluyodu ama yavas hareket edince olmamaya basladi.

Yerimde durduğumda da bir anda dönüyor anlamadım neden birde dinlenmemiştim Ameliyat öncesi baya bir halsiz kaldım

Yok ya hafif egsek arkaya dogru basimizi ustumuz de azcik islansin nolacak hic yoktan iyidir.

Yerimde durduğumda da bir anda dönüyor anlamadım neden birde dinlenmemiştim Ameliyat öncesi baya bir halsiz kaldım
Normaldir ama belirtiler arasinda var bas donmesi direncini saglam tutarsan toparlanirsin daha cabuk. Her firsat buldugunda dinlen ve ogun atlama doktorum ozellikle soylemisti bunu. Ben de ac kalinca zaten direncim duser hemen.

İyi akşamlar kızlar bugün tamponlar çıkarıldı gözümden yaş geldi fakat geldiği gibi geçti .. su an bant var sadece ve dışarıya çıktığın ilk saniyelerde çok savunmasız hissettim kendimi bakalımm ileride nasıl bir burna sahip olacağım

Yaa gozun aydin rahatlamissindir:) darisi basima Benim dundendir cok bogaz agrim vardi iskence gibiydi persembe gununu iple cekiyorum yani tampon ve alcilarin alinmasini. Fotograf varsa bakabilir miyim cok sis var mi su an.

Geçmiş olsun.
Mümkünse önden düğmeli gömlek,hırka,tunik tarzı.... size zorluk yaşatmaz. Çantanıza da bol kıyafetler koyun. Pijama altı,eşofman vb. Sıvı içecekler bi de:)

Yaa gozun aydin rahatlamissindir:) darisi basima Benim dundendir cok bogaz agrim vardi iskence gibiydi persembe gununu iple cekiyorum yani tampon ve alcilarin alinmasini. Fotograf varsa bakabilir miyim cok sis var mi su an.
Olur ben göndereyim. Fotoğraf
Çok rahatladım gerçekten bu gece rahat uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…