Normaldir:)Cok tesekkurler:) heyecandan uyuyamiyorum ya. Normal midir
Normal yarın beklerken daha heyecanlı olucaksın benceCok tesekkurler:) heyecandan uyuyamiyorum ya. Normal midir
Inan sabah hic heyecanli degildim hemen aldilar cunku beni :) gec uyudum ya sabah zor kalktim apar topar olunca ona zaman kalmadi hahaNormal yarın beklerken daha heyecanlı olucaksın bence
Meyve suyu. Bi de ameliyat öncesi tekrardan hatırlatın doktordan ne istediğinizi. Gerekirse fotoğraf gösterin.
Cook sagolun kizlar. Fazla kalkik olmasin hocam diyebildim en fazla ameliyathanedeEvet terlik ve hırka alın.
Şimdiden geçmiş olsun
Merhabaa elimden geldigince sureci paylasirim tabi:) az onceki mesajimda anlattim kisaca. Cok tesekkur ederim. Sayili gun elbet gecer diye teselli ediyorum ben de su an kendimi :)Merhaba bende burun estetiği düşünüyorum. Heyecanla ameliyat sonucunuzu bekliyorum. Ameliyattan sonra buraya detayları yazar mısınız umarım herşey çok güzel gelişir sizin için.
Geçmiş olsun o zaman artık sadece beklemen kaldıInan sabah hic heyecanli degildim hemen aldilar cunku beni :) gec uyudum ya sabah zor kalktim apar topar olunca ona zaman kalmadi haha
Evet tesekkur ederim :) vala zorlu bi surec dogruya dogru ama gececek bi sekilde artik napalimGeçmiş olsun o zaman artık sadece beklemen kaldı
Sadece corbamı yıyorsun bu dönemdeKonuyu takip eden arkadaslar icin sureci paylasiyorum. Zaman hic gecmiyor gibi. Bugun 3. Gunum yuzum cok sismeye basladi morluk yok denilebilir. Bogazim hala agriyor. Bol su icmeye calisiyorum. Verilen goz pomadini burun dikislerime surup sargi bezini akintim icin dudagimin ustune yapistiriyorum 3 4 saatte bir. Basim dik bir sekilde uyuyorum arada burundan da nefes alabiliyorum geceleri. Yemegimi normal yiyorum sadece daha ufak ufak ve daha yavas. Disimi de fircalayabildim yavas hareketlerle. Surekli hapsirma hissi geliyor o sinirimi bozuyor
Cogu kiside tampon 3.gunde cikarilirken benim tamponum alciyla birlikte 1.haftamda cikarilacak egrilik oldugu icin doktorum oyle uygun gordu.
O hapşırık çok kötü..Konuyu takip eden arkadaslar icin sureci paylasiyorum. Zaman hic gecmiyor gibi. Bugun 3. Gunum yuzum cok sismeye basladi morluk yok denilebilir. Bogazim hala agriyor. Bol su icmeye calisiyorum. Verilen goz pomadini burun dikislerime surup sargi bezini akintim icin dudagimin ustune yapistiriyorum 3 4 saatte bir. Basim dik bir sekilde uyuyorum arada burundan da nefes alabiliyorum geceleri. Yemegimi normal yiyorum sadece daha ufak ufak ve daha yavas. Disimi de fircalayabildim yavas hareketlerle. Surekli hapsirma hissi geliyor o sinirimi bozuyor
Cogu kiside tampon 3.gunde cikarilirken benim tamponum alciyla birlikte 1.haftamda cikarilacak egrilik oldugu icin doktorum oyle uygun gordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?