O titreme olayı muhtemelen bende de olacakSu vs içmek için pipet al diyen olmamış, bende demiycem :) burnun acısından içine çekemiyosun zaten biz özellikle aldırttık ama kullanamamıştım kesinlikle ilk gün.
Hastanede pijama vermiyorlar rahat bişiyler al çokta kalın olmasın.
Narkozdan çıkınca ben bi 45 dk falan titremiştim o çok kötüydü hastanede yorgan yoktu 5-6 tane pikeye sardılar, yanınızda battaniye bulundurabilirsin bu yüzden.
Düşünüyorum ama çokta bişiy gerekmiyo yani
Ne olur ne olmaz yanına al derim Ameliyat saat kaçta dua edelim senin içinO titreme olayı muhtemelen bende de olacakçünkü bende meme ameliyatımda titremiştim cok bana 3-4 tane battaniye sarmışlardı.
Pipetli bardak almayı düşünüyordum aslında yanıma ama siz öyle diyince simdi almasam mı dedim
Canım benım çook teşekkür ederim.. Ameliyatım öğlen saat 3'te.Ne olur ne olmaz yanına al derim Ameliyat saat kaçta dua edelim senin için
Bardakla içebilir miyim peki?pipetli bardak değil de pipet daha doğru olur bence çünkü ağzını rahatça büzemeyebilirsin ben pipeti dişlerimin arasında sıkıştırarak içiyordum ilk gece
olabilir tabi ama dudağının uyuşukluk durumuna bağlı. ben dudağımın kenarlarından pipetle içebiliyordum sadeceBardakla içebilir miyim peki?
hadi canım hayırlı olsun yeni burnun şimdidenSağolun kızlar yanıma pijama,pipet,lipbalm, minik ayna aldım. Birazdan çıkcağım evden hayırlısıyla.
Sağol canım aminn:)hadi canım hayırlı olsun yeni burnun şimdiden
Erkek arkadasımYanında kim kalcak
Erkek arkadasımbeni tek eglendirebilecek kişi
Bakar canım güveniyorum ona o konuda:) ney zor oluyor gece canımHımm :) iyi bakabilecek mi sana peki canım işk gece zor oluyor
Yok yok canım benimki çok fedakar zaten büyük ihtimalle bende uyuyamayacağım. Meme ameliyatımda uyuyamamıştım bütün gece, annem yanımda horul horul uyumuştu. Sıkıntıdan patlamıştım bende:)Ya ilk gece benim zor geçmişti5 er dk uyuyup uyanıyosun , buz koyması lazım mesela sen uyurken onun hiç uyumaması lazım
Yani acaba bi kadın daha mı yardımcı olur diye düşündümde sevgilim yapar diyosan yapar :)
Benim kayınvalide kalmıştı sağolsun
Yok yok canım benimki çok fedakar zaten büyük ihtimalle bende uyuyamayacağım. Meme ameliyatımda uyuyamamıştım bütün gece, annem yanımda horul horul uyumuştu. Sıkıntıdan patlamıştım bende:)
Var agrı sızı canım sanki bir sürü deniz suyu burnuma kaçmış gibi yanıyor. Birde hiç nefes alamıyorum burnumdan- Janna - canım nasılsın ağrın sızın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?