Yarın avukata gidiyoruz, galiba boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yolunu açık etsin,bu zor günler ilerdeki mutlu günlerinin sadakası olsun.. Saygı hak edilir,sabrın en son noktasına durup dururken gelmedin bunun için kendini suçlarsan,acaba payım oldu mu? dersen kendine haksızlık edersin. Ben burdan hissettim iyi biri oldugunu,iyilerin emeği de zâyi olmaz sen hiç merak etme..

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnşaAllah

Dalga geçer gibi söyledi. Şöyle ki aldattığını sanmıyorum. İş saatleri dışında her daim evde olan bir insan.
Daha geçen hafta akşam mesai sonrası ve haftasonları evde olan evli birinin 4 yıllık yasak ilişkisi olduğunu öğrendim.
Kadın şüphelendikçe çevresindekiler "akşam saatinde geliyor, haftasonu birliktesiniz ne ara yapacak"diyordu.
Yapmak isteyen her şekilde yapıyormuş gerçekten de.
Sizin konunuza gelince erkeklerin kendilerine gurur meselesi yaptığı bir konuda "evet bu konuda problemim var" demesini beklemeyin hiç. Aileler duyup eşeleyince kimbilir daha neler duyacaksınız. Hazırlıklı olun ama sakinliğinizi de koruyun böyle bir durumda.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hayırlısı olsun... Erkek gibi erkek ile hayatını yaşa boşver...

Esinizi hala seviyorsunuz ve bosanmayi cok da istemiyorsunuz gibi. Bir sure ayri kalmayi deneyip iyice dusunseydiniz daha iyiydi belki. Aile terapistine de gidebilirdiniz ama siz daha iyi bilirsinuz. Esiniz bitirmek icin ugrasmis sanki, bunun icin ozellikle birlikte olmamis ve tum sucu sizin uzerine yikarak bitiriyor veya tum ihtiyacini baska biriyle goruyor. Hic cabalamamis ve anlasmali bosanarak kolayca ayrilacak. Ben olsam kendim baska bir avukata gider durumu anlatir gerekirse haklarim ve cocugun gelecegi icin cekismeli bosanirdim. Tongaya dusmeyin. Esiniz sizi oyle guzel manipule ediyor ki.

Son düzenleme:
Bu arada daha onceki konunuza ve buradaki yorumlariniza baktim da esiniz sadece soze yukmus. 9 yil sadece kendine baktirmis. Yuklerinizden kurtuluyorsunuz. Umarim cocugunun gelecegi icin nafaka odemeyi kabul eder, bunda da tum yuku size birakmaz umarim

Evet kesinlikle üzerimde büyük bir yüktü. Hafifleyeceğim.

İçimde sevgi, huzur adına her hangi bir şey kalmadı.

suçluluk duymanız için saçmalamış, rahatsızlığınızı ifade ettiniz diye bu kadar incilerinin dökülmesi ne kadar nazlı bir adam olduğunu gösterir , zaten çekilmezmiş...
hakkınızda hayırlısı .

Umarım yeni yaşantında cok mutlu olursun. Sanki başıma gelmiş gibi buruk oldum çünkü sanırım bende o yoldayım.. yakındır benimde böyle bir konu açıyor olmam. Her ikiniz içinde hayırlısı olsun.

Yolunuz açık olsun valla ne diyelim düzelecek şey var düzelmeyecek şey var… sizinki düzeleceğe benzemiyor bundan sonra sizin için inşallah en iyisi kendi yolunuza bakmaktır

Ne kadar itici biri, bi de en ucuz taktiklerden manipülasyonu denemiş, ciddi ciddi konuşurken sırıtmış falan. Sal ipini gitsin ya.

Evet ne yazık ki öyleydi. Bundan sonra artık ben hayatında olmayacağım, ne hali varsa görsün.

Umarım, teşekkür ederim. Allah sizin içinde hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…