Yarın avukata gidiyoruz, galiba boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadinlar klubünde yaklasik 10bine yakin acilmiş boşaniyoruz adlı konu var. Ve eminimki 7 bini hala evlidir
Arkadaşlar boşanmayı çoooook buyuk birsey olarak görmeyin, baktiniz anlasamiyorsunuz baktiniz mutsuzsunuz, sorunlarınız çözülmüyor felan, boşanın iki taraf icinde en iyisi bu. Bende boşandım cevredekiler ayıplayamadı herkesin ağzini kapattim.
Konuya gelicek olursak, cinsellik benim için çok önemli bi konu, ne yazıkki hem görevini yerine getiremicek hem beni sucluyacak oyle mi? Paralarım o adamı

Seni manipüle ediyor, kendi kusurlarını sana yamıyor şu an. Bu bir insanın damarına basıp basıp cinnet geçirdiğinde "aaaa deli bu" demekle aynı şey. Sakın kendini suçlu hissetme. Oadam coni sisti de sen mi doymadın, sevgi gösterdi de sen mi şımarıklık yaptın. Boşanmayı kapıda gören erkeklerin hepsi bu yola baş vuruyor. Kkda binlerce örneği var.

Ailelere haber vermeden halletmek bence de en doğru karar. Kendi ev düzeninizi kurmadan kesinlikle bir şeyden bahsetmeyin bence

Abi libidonuz yoksa evlenmeyin, seks yok, aşk yok, ilgi yok, şefkat yok, paylaşım yok, ee işte evde kadın olsun çocuğumu doğursun donlarımı yıkasın, el gün içinde koluma takayım bunun ailesi var desinler, oh ne güzel memleket. Tabut çivisi bunlar anca işte, beter olsunlar.

Normal olduğunu söylüyor hala ya. Normal insanlardan o kadar bihaber demek ki hala bu şekilde kendini savunuyor ve size kendinizi "anormal" hissettiriyor. Öyle değil, ve lütfen böyle hissettirmesine izin vermeyin. Normal ve olması gereken talepler sizinki. Karşılayamiyorsa kabul edip gider

Birlikte bir karar verdik ve arkasındayım. Şu saatten sonra benden vazgeçemedi, göze alamadı modunu hiç çekemem. Ne hali varsa yaşasın.

Aman en azından bosanmayi kabul etmiş. Ya seni seviyorum aslında hiç sorun yok deyip manipulasyona devam etseydi? Bosanmak en iyi çözüm olacak sizin için. Hakkinizda hayırlısı
Ben güvenemedim açıkçası, blöf de olabilir. Çok kolay olmuş gibi

Evet vicdanını rahatlatmaya, kurban psikolojisine bürünmeye çalışıyor. Çok emek verdim. Oldurmaya çalıştım, ama bende kadınlığımı bir gün hissetmedim.
Seni seviyorum, iyi ki varsın duymadım. Bu yolculukta bir hayat arkadaşım var her konuda desteğini görüyorum diyemedim.
Bundan sonrası umarım her şey iyi olur, daha iyi olacağından eminim. En azından insan yükü çekmemiş olacağım.

Evet kesinlikle öyle. Çevreye karım var, evliyim gösterisinden başka bişey değil.

Evet kesinlikle öyle yorumunuz için teşekkür ederim

Kesinlikle geri adım atmayacağım. Bir karar verdik ve arkasındayım.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım çok daha mutlu olacağınız bir hayat sizi bekliyordur Bu kötü günleri unutacağınız güzel günleriniz olsun. canınızı sıkmayın çok bile sabrettiniz..Siz değerlisiniz ve bu muameleleri haketmiyorsunuz.Kendinize bu eziyeti daha fazla çektirmeyin.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Aman boşverin böylesini gönderin gitsin sizin için varlığı bile bi anlam ifade etmiyor zaten şu durumda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…