Yarın başlayacak zayıflama maceram..bana destek kızlar:(

Ayy bende başlayabilsem yaaa...bende boy 1.74 kilom 73 ( ben 67 ye düşsem razıyım ama nasıl olacak bilmiyorum ve işin en kötüü yaniii 2 ay sonra düğünüm var..Bugün yarın gelinlik denemeye gideceğim.

Canım moralini bozma istedikten sonra verirsin emin ol o güzel gelinliği hayal ederek yarından itibaren sağlıklı bir yaşama beslenmeye başlayabilirsin mesela:)Allah mesut etsin inşallah

Canım moralini bozma istedikten sonra verirsin emin ol o güzel gelinliği hayal ederek yarından itibaren sağlıklı bir yaşama beslenmeye başlayabilirsin mesela:)Allah mesut etsin inşallah

amin inşallahn cnmm...Yeşilçay çok kötü kokuyor...ben zaten günde 3 kepek ekmeği yiyorum..Başka bi yolu yokmu bu kilo işinn..

amin inşallahn cnmm...Yeşilçay çok kötü kokuyor...ben zaten günde 3 kepek ekmeği yiyorum..Başka bi yolu yokmu bu kilo işinn..

yeşilçayın kokusu biraz ağır evet ben limon sıkıyorum hem limon yağ yakımını hızlandırıyor.Sabahları uyandığında az limonlu ılık su iç bir bardak kadar.Sürekli kepek ekmeği yeme bazende çavdar ye beyaz ekmek yeme.Ekmekleride az şekilde tüket.Mkarna pilav tabağa dolu dolu koyma özellikle pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yiyebilirsin önemli bir noktada tabak boyutunu küçült ben öyle yaptım yeni küçük tabak aldım tabklar büyüktü bununda rolü büyük.Bazen sabahlrı kahvaltı yerine müsli yada benzerlerinden tüketebilirsin.Malesef canım durduğumuz yerde kilo verilmiyor herşeyin bir zorluğu oluyor işte ama moralini yüksek tutarsan senin için daha iyi olur.Ben birde keten tohumu aldım zayıflamada baya bir etkisi olduğunu okudum diyetle beraber bunuda kullanabilirsin.Ve bunalrın yanında hamur işi kek börek vs tüketme yerine kepekli galeta kepekli tost vs yiyebilirsin.Nefsini köreltmek için tadımlık alırsın.ve önemli bir noktada spor sadece diyetle kilo vermek biraz zor oluyor.bide her insanın metabolizması farklı kiminin hızlı kiminin yavaş ben veremiyorum diye sakın bırakma bu sağlıklı beslenmeyi hayatımızın parçası olarak kabul etmeliyiz

Benim de metabolizmam yavaş ya kuzenm benim yediğimin kaç katını yiyor yine de okadar almıyor kilo.bünye meselesi biraz da..ama biz birlikte aşacağız bu yolları inşallah kızlar :))

biz bu yolları birlikte aşıcaz kızlar.. :)
aklıma açlık geldikçe buraya yazıcam
şekersiz yeşilçay,ekmek yok,bol hareket.. kızım sen kaptın bu işi ya :)))

biz bu yolları birlikte aşıcaz kızlar.. :)
aklıma açlık geldikçe buraya yazıcam
şekersiz yeşilçay,ekmek yok,bol hareket.. kızım sen kaptın bu işi ya :)))

İnşallah canım.Hadi hayırlı olsun hepimize başarılar:))

Hııı unutmadan söyleyeyim duyduğum faydalı bilgileri sizlerlede paylaşmak isterim.Çok uyumak ve uykusuz kalmakta kilo yapıyormuş.Yetişkin bir insana 8 saat uyku normal deniyor.Bide yatma saati en fazla 11 30 12yi geçmicekmiş.Oyüzden ben yatıyorum erken kalktığım için hepinize iyigeceler görüşürüz arkadaşlar

Günaydın kızlar bugün 8 aralık ilk günüm...
kahvaltımı yazıyorum :)
sabah uyandım sıcak suya (pek te kaynar değil) limon sıkıp içtim.
kahvaltıda ;

bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
bir kaynamış yumurta yedim.. :)

doydum mu doymadım?? 12de dersim var akşam 4e kadar bi şekilde unuturum aburcuburları gelince de ekmeksiz yemeğimi yerim zaten yeni yaptım kahvaltıyı

12 de kahvaltı. 4'e kadar cok acıkırsın canım. mutlaka bişeyler atıştırman lazım o saate kadar. grissini falan yiyebilirsin. ilk günden yıpratma kendini. önce yavaş yavaş alıştır vucudunu.

kahvaltıda ;

bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
bir kaynamış yumurta yedim.. :)

ve okula gittim okulda sadece çubuk kraker yedim..eve şimdi geldim çok çok acıktım kızlar
annem balık yapıyomus şimdi onu yicem ekmeksiz ve yeşillikle :)

tavsiye kızlarrr gücten düştüm ya

selamlar, senin yaşında boyunda ve kilona yakın biri olarak haklı mücadeleni destekliyorum :) ben de pazartesi başladım bugün 4. günüm. 4+4 iki vadeli olarak toplam 8 kilo vermeyi düşünüyorum ama şimdiye kadar mümkün olduğunca hırpalamadım kendimi. Zaten ekmek sevmem o anlamda sıkıntım yok ama çikolatasız gün geçirmezdim o biraz zorluyor bu aralar. Çubuk kraker yedim demişsin onun yerine kepekli diyet bisküvi ve yağsız süt tercih edebilirsin. Ekmeği de kısamıyorsan tam kepekli yada çavdar ekmeğine çevir. Yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş ama beni acıktırdığından çok içmiyorum. Son olarak ilk bir kaç gün akşam yatmadan meyve, kuru kayısı, 2-3 ceviz yiyebilirsin sabaha çok aç uyanmamak için.

sevgiler

teşekkür ederim sana faydalı olabilecek şeyleri bana söylersen mutlu olurum arkadaşım :)
umarım başarılı oluruz :)

ah bee... aahh.. ben de 2ayda 9 kilo verebilir miyim ki ya

canım haydi bismillah de ve başla gerisi gelir..
tavsiyem bide yeşil çay iç.sabah akşam 1 kupa içmen yeterli olur.zaten vermen gereken çok kilon yok..haydi hayırlısı kolay gelsin =)

haaayde bismillah! ben de dedim

yeşilçay da şekersiz dimi..olucak inşallah başarcam ben :))

evet balım şekersiz. rafine edilmiş gıdaları çıkarman gerek hayatından. yani beyaz şeker-beyaz un-trans yağ... neler rafine edilmişse... ayrıca bir de şu var: bir ürünün raf ömrü ne kadar uzunsa o kadar uzak durmamız gerek o gıdalardan. mesela konservelenmiş gıdalar gibi. ama ben ton balıgı almıstım gecen gün onu yiyip bitircem sonra almam bi daha. öğrencilik işte.. her seyin kolayına kacıyoruz illa ki..

gün içinde makarna istediğimizde peki napcaz? kahvaltıda ekmek yemicez mi? kepekli makarna aldım ben canım çok istiyo dolaptan bakıyo bana öyle.. sabah lahvaltıda ekmek yemesem öğlen kepeli makarna yesem azıcık, yanında salata ve yogurtla? olar mı?:26:

ayyy aynen ben işte balım yaa... okula git gel yat kalk gece acık arkadaslarla pizza ye, abur cubur ye... ooooof.. ama cok güzeller be lanet!

çok güzel yazmışsın be aah aah ben de şirin bi tabak alıcaktım pahalıydı 10 liraydı 3gün sonra alırım dedim. bi gittim kaldırmışlar. tükendi mi ne oldu anlamadım ki. tırıs tırıs döndüm

canım nası balık istedi var ya.... hem de sabahın köründe... bi de annemi özledim

ceyrek ekmek yedm ya ekmek arası yaptım dayanamadım..itiraf ediyorum

tavsiyem bide yeşil çay iç.sabah akşam 1 kupa içmen yeterli olur.zaten vermen gereken çok kilon yok..haydi hayırlısı kolay gelsin =)

evet balım şekersiz. rafine edilmiş gıdaları çıkarman gerek hayatından. yani beyaz şeker-beyaz un-trans yağ... neler rafine edilmişse... ayrıca bir de şu var: bir ürünün raf ömrü ne kadar uzunsa o kadar uzak durmamız gerek o gıdalardan. mesela konservelenmiş gıdalar gibi. ama ben ton balıgı almıstım gecen gün onu yiyip bitircem sonra almam bi daha. öğrencilik işte.. her seyin kolayına kacıyoruz illa ki..

gün içinde makarna istediğimizde peki napcaz? kahvaltıda ekmek yemicez mi? kepekli makarna aldım ben canım çok istiyo dolaptan bakıyo bana öyle.. sabah lahvaltıda ekmek yemesem öğlen kepeli makarna yesem azıcık, yanında salata ve yogurtla? olar mı?:26:

ayyy aynen ben işte balım yaa... okula git gel yat kalk gece acık arkadaslarla pizza ye, abur cubur ye... ooooof.. ama cok güzeller be lanet!

çok güzel yazmışsın be aah aah ben de şirin bi tabak alıcaktım pahalıydı 10 liraydı 3gün sonra alırım dedim. bi gittim kaldırmışlar. tükendi mi ne oldu anlamadım ki. tırıs tırıs döndüm

canım nası balık istedi var ya.... hem de sabahın köründe... bi de annemi özledim

yok yok ben başaramıyorum bu diyet işini ..kampüste arkadaşlarla gittik kantine vurduk dönerin gözüne gel de yeme (( bittim ben bittim bugün

yok yok ben başaramıyorum bu diyet işini ..kampüste arkadaşlarla gittik kantine vurduk dönerin gözüne gel de yeme (( bittim ben bittim bugün

Arada olur tatlım okadar kasma kendini diyet dediysek ölümüne diyet demedik arada kaytaracağız illaki bozma moralini sen

Merhaba canım kahvaltıya güzel başlamışsın ama ara öğünü atlamamaya çalış.Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…