Ayy bende başlayabilsem yaaa...bende boy 1.74 kilom 73( ben 67 ye düşsem razıyım ama nasıl olacak bilmiyorum ve işin en kötüü yaniii 2 ay sonra düğünüm var..Bugün yarın gelinlik denemeye gideceğim.
Canım moralini bozma istedikten sonra verirsin emin ol o güzel gelinliği hayal ederek yarından itibaren sağlıklı bir yaşama beslenmeye başlayabilirsin mesela:)Allah mesut etsin inşallah
amin inşallahn cnmm...Yeşilçay çok kötü kokuyor...ben zaten günde 3 kepek ekmeği yiyorum..Başka bi yolu yokmu bu kilo işinn..
biz bu yolları birlikte aşıcaz kızlar.. :)
aklıma açlık geldikçe buraya yazıcam
şekersiz yeşilçay,ekmek yok,bol hareket.. kızım sen kaptın bu işi ya :)))
Günaydın kızlar bugün 8 aralık ilk günüm...
kahvaltımı yazıyorum :)
sabah uyandım sıcak suya (pek te kaynar değil) limon sıkıp içtim.
kahvaltıda ;
bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
bir kaynamış yumurta yedim.. :)
doydum mu doymadım?? 12de dersim var akşam 4e kadar bi şekilde unuturum aburcuburları gelince de ekmeksiz yemeğimi yerim zaten yeni yaptım kahvaltıyı
selamlar, senin yaşında boyunda ve kilona yakın biri olarak haklı mücadeleni destekliyorum :) ben de pazartesi başladım bugün 4. günüm. 4+4 iki vadeli olarak toplam 8 kilo vermeyi düşünüyorum ama şimdiye kadar mümkün olduğunca hırpalamadım kendimi. Zaten ekmek sevmem o anlamda sıkıntım yok ama çikolatasız gün geçirmezdim o biraz zorluyor bu aralar. Çubuk kraker yedim demişsin onun yerine kepekli diyet bisküvi ve yağsız süt tercih edebilirsin. Ekmeği de kısamıyorsan tam kepekli yada çavdar ekmeğine çevir. Yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş ama beni acıktırdığından çok içmiyorum. Son olarak ilk bir kaç gün akşam yatmadan meyve, kuru kayısı, 2-3 ceviz yiyebilirsin sabaha çok aç uyanmamak için.
sevgiler
vereceğin 9 kilo, en fazla 2 ayını alır canım =)) ya benim gibi 22 kilo vermen gerekseydi nasıl olurdu =)) bak daha kötülerini göstererek moral veriyorum sana =)) hiç merak etme, mutlaka verirsin yani. sporu her gün yap, ekmeği sadace sabah kahvaltısında ye, normalden az ye, şekeri kes. meyveyi abartma. bak nasıl gidiyor o kilocuklar....
canım haydi bismillah de ve başla gerisi gelir..
tavsiyem bide yeşil çay iç.sabah akşam 1 kupa içmen yeterli olur.zaten vermen gereken çok kilon yok..haydi hayırlısı kolay gelsin =)
yeşilçay da şekersiz dimi..olucak inşallah başarcam ben :))
aramıza hoşgeldin tatlım
öncelikle şunu belirteyim kii burada olduğun sürece kilo vermen kaçınılmaz
hiiiç kendini kasmana germene gerek yok
kahvaltı tavsiyesine bende aynen katılıyorum,
ben her sabah 4 dilime kadar izin verdim kendime ki zaten 3 te doyuyorum..
kızartıp yiyorum onlarıda..
gün içinde birdaha hiç ekmek hamurişi makarna pilav vs yokkk
ama meyva sebze yiyorum..aç kalmadım hiç şuana kadar...
bazen içim ezilir gibi oluyor ama ozamanda hemen buraya koşup yazıyorum ve
doymuş oluyorum inanki....
hadi canım başarılar
hepimiz hepimize desteğiz burda
2 ay sonra aynada çıtı pıtı göreceğin kızı düşün ve kafanda bitir işi
Ne de güzel şeyler yazmışsın öyle..teşekkür ederim:) benimkisi tamamen tembellik okuldan gel yat ekmeği ye tıkın yat pc başında oturvs vs..hayat böyle geçiyor.
buna bir dur demek geldi içimden herkes çıtır mı çıtır geziyor gökçe kızım dedim kalk harekete gec dedimsonra kadınlar kulübü üyeliğim geldi aklıma..iyi ki de geldi..şekere çikolataya bi müddet elveda..dediğin gibi diyet gibi değil de bir hayat tarzı haline getirmek,önemli olan..
Öyle başladı benim serüvebim işte.Bir de 2 yıldır beraber olduğum bi insan var ona güzel görünmek hakkım dimi.. :)
seviyorum sizi kızlar..
yeşilçayın kokusu biraz ağır evet ben limon sıkıyorum hem limon yağ yakımını hızlandırıyor.Sabahları uyandığında az limonlu ılık su iç bir bardak kadar.Sürekli kepek ekmeği yeme bazende çavdar ye beyaz ekmek yeme.Ekmekleride az şekilde tüket.Mkarna pilav tabağa dolu dolu koyma özellikle pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yiyebilirsin önemli bir noktada tabak boyutunu küçült ben öyle yaptım yeni küçük tabak aldım tabklar büyüktü bununda rolü büyük.Bazen sabahlrı kahvaltı yerine müsli yada benzerlerinden tüketebilirsin.Malesef canım durduğumuz yerde kilo verilmiyor herşeyin bir zorluğu oluyor işte ama moralini yüksek tutarsan senin için daha iyi olur.Ben birde keten tohumu aldım zayıflamada baya bir etkisi olduğunu okudum diyetle beraber bunuda kullanabilirsin.Ve bunalrın yanında hamur işi kek börek vs tüketme yerine kepekli galeta kepekli tost vs yiyebilirsin.Nefsini köreltmek için tadımlık alırsın.ve önemli bir noktada spor sadece diyetle kilo vermek biraz zor oluyor.bide her insanın metabolizması farklı kiminin hızlı kiminin yavaş ben veremiyorum diye sakın bırakma bu sağlıklı beslenmeyi hayatımızın parçası olarak kabul etmeliyiz
kahvaltıda ;
bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
ve okula gittim okulda sadece çubuk kraker yedim..eve şimdi geldim çok çok acıktım kızlar
annem balık yapıyomus şimdi onu yicem ekmeksiz ve yeşillikle :)
tavsiye kızlarrrgücten düştüm ya
ceyrek ekmek yedm yaekmek arası yaptım dayanamadım..itiraf ediyorum
vereceğin 9 kilo, en fazla 2 ayını alır canım =)) ya benim gibi 22 kilo vermen gerekseydi nasıl olurdu =)) bak daha kötülerini göstererek moral veriyorum sana =)) hiç merak etme, mutlaka verirsin yani. sporu her gün yap, ekmeği sadace sabah kahvaltısında ye, normalden az ye, şekeri kes. meyveyi abartma. bak nasıl gidiyor o kilocuklar....
tavsiyem bide yeşil çay iç.sabah akşam 1 kupa içmen yeterli olur.zaten vermen gereken çok kilon yok..haydi hayırlısı kolay gelsin =)
aramıza hoşgeldin tatlım
hadi canım başarılar
Ne de güzel şeyler yazmışsın öyle..teşekkür ederim:) benimkisi tamamen tembellik okuldan gel yat ekmeği ye tıkın yat pc başında oturvs vs..hayat böyle geçiyor.
buna bir dur demek geldi içimden herkes çıtır mı çıtır geziyor gökçe kızım dedim kalk harekete gec dedimsonra kadınlar kulübü üyeliğim geldi aklıma..iyi ki de geldi..şekere çikolataya bi müddet elveda..dediğin gibi diyet gibi değil de bir hayat tarzı haline getirmek,önemli olan..
Öyle başladı benim serüvebim işte.Bir de 2 yıldır beraber olduğum bi insan var ona güzel görünmek hakkım dimi.. :)
seviyorum sizi kızlar..
yeşilçayın kokusu biraz ağır evet ben limon sıkıyorum hem limon yağ yakımını hızlandırıyor.Sabahları uyandığında az limonlu ılık su iç bir bardak kadar.Sürekli kepek ekmeği yeme bazende çavdar ye beyaz ekmek yeme.Ekmekleride az şekilde tüket.Mkarna pilav tabağa dolu dolu koyma özellikle pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yiyebilirsin önemli bir noktada tabak boyutunu küçült ben öyle yaptım yeni küçük tabak aldım tabklar büyüktü bununda rolü büyük.Bazen sabahlrı kahvaltı yerine müsli yada benzerlerinden tüketebilirsin.Malesef canım durduğumuz yerde kilo verilmiyor herşeyin bir zorluğu oluyor işte ama moralini yüksek tutarsan senin için daha iyi olur.Ben birde keten tohumu aldım zayıflamada baya bir etkisi olduğunu okudum diyetle beraber bunuda kullanabilirsin.Ve bunalrın yanında hamur işi kek börek vs tüketme yerine kepekli galeta kepekli tost vs yiyebilirsin.Nefsini köreltmek için tadımlık alırsın.ve önemli bir noktada spor sadece diyetle kilo vermek biraz zor oluyor.bide her insanın metabolizması farklı kiminin hızlı kiminin yavaş ben veremiyorum diye sakın bırakma bu sağlıklı beslenmeyi hayatımızın parçası olarak kabul etmeliyiz
kahvaltıda ;
bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
ve okula gittim okulda sadece çubuk kraker yedim..eve şimdi geldim çok çok acıktım kızlar
aramıza hoşgeldin tatlım
hadi canım başarılar
seviyorum sizi kızlar..
kahvaltıda ;
bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
yok yok ben başaramıyorum bu diyet işini ..kampüste arkadaşlarla gittik kantine vurduk dönerin gözüne gel de yeme(( bittim ben bittim bugün
Günaydın kızlar bugün 8 aralık ilk günüm...
kahvaltımı yazıyorum :)
sabah uyandım sıcak suya (pek te kaynar değil) limon sıkıp içtim.
kahvaltıda ;
bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
doydum mu doymadım?? 12de dersim var akşam 4e kadar bi şekilde unuturum aburcuburları gelince de ekmeksiz yemeğimi yerim zaten yeni yaptım kahvaltıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?