Yarın başlayacak zayıflama maceram..bana destek kızlar:(

Canım aç kalarak zayıflayamassın.Krakerle olmaz öyle.Sabah kahvaltısı en geç 9 a kadar ara ögün 10 30 11 gibi.öğlen yemeği en geç 1 30 ara ögün 3 ve 4 arası.akşam da en geç 6.dışarıyada çıksan hafif bir yemekle öğlen yemeğini ihmal etme canım güçsüz düşersin kendine dikakt et

yok yok ben başaramıyorum bu diyet işini ..kampüste arkadaşlarla gittik kantine vurduk dönerin gözüne gel de yeme (( bittim ben bittim bugün

Baştan pes etme canım okadar normaldir canının çekmesi sonuçta yeni başladın diyete ister istemez biraz strese giriyoruz.Ben sana önceden yazmıştım hatırlarsan.Nefsin çeker doğal olarak tadımlık bakabilirsin diye.strese girmene gerek yok canım üzme kendini

Katsi canım makarna elbette yiyebilirsin hiç yenmicek diye birşy yok.ben makarnayı haşlıyorum sonra sıvıyağı kızdırıp makranya döküp karıştırıyorum yapışmasın diye.Çok az yağ koyuyorum.böyle tüketebilirsin yada çok agır bir sos olmadığı müddetçe tabagına az koyarak yiyebilirsin.kepekli makarnan varmış daha iyi kepekli olması.tabakta bulursun canım ya tabaktan çok nevar

yok yok ben başaramıyorum bu diyet işini ..kampüste arkadaşlarla gittik kantine vurduk dönerin gözüne gel de yeme (( bittim ben bittim bugün
oooo ooo ilk kaçamakla dieti bırakacaksann biz neyapalım ben başlayalı 1 ay oldu lahmacunlar börekler tatlılar havada uçuştu ama genede 4 kilo verdim sakın bırakma diyetini

yağ kızdırıp dökmektense bol domatesli sos yapıp onla karıştırıp yemek daha iyi olur canım

Domateslide olur tabi. yani sade seven öylede yapabilir çok az sıvı yağ ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…