yarın diyete gircemm...

ozlm94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
84
0
86
İstanbul
selam kızlar ben de 19 yaşındayım ve 60 kiloyum ama bu durumdan çok şikayetçiyim.çünkü basenlerim büyük ve yıllardır çabaladığım halde emelime ulaşamadm.yarın tekrar diyete girmeyi düşünüyorum.(bilmiyorum kaç milyonuncu kez) ama bu sefer inşallah başarıcam.tavsiyeleriniz olursa bekliyorum

benim yaşım 12 1,67 boyunda 48 kiloyum aslında kilolu gözükmüyorum ama dışardan gözükmesede benim göbeğim var o yüzden kendimi kilolu hissediyorum şöyle 45 43 kilo felan olsam çok sevinicem aslında bacak boyum çok uzun bacaklarım çok kalın ne yapmalıyım egzersiz felan öneriri misiniz şimdiden teşekkür ederim

Meraba canim ayni dertten bende muzderibim. Aslinda 60 kilo okadar cok degil tabi boyunu bilmiyorum ama.. Benimde basenlerim var ve su an 69 kiloyum hamilelikte 88 kiloyla doguma girdim. Dugunume yakin 42 bedenden 38 bedene dustum her gun 40 dakakika yuruyus yapiyodum ve yediklerime cok dikkat ediyodum 23 yasima kadar hic 38 beden pantolon giymemistim. Kesinlikle her gun yada haftada 4 kez 1 saate yakin hizli hizli yurumelisin. Diyet yapsanda en son basenler gidiyo onun icinde sabretmen lazim. Bende havalar isinsinsinda yuruyuse basliyim diye bekliyorum.. Oglum 6 aylik o yuzden soguklarda cikamiyorum. Isllah istedigin fizige ulasirsin saglikli bi sekilde..

Guzelim 1 67 di boyunda 48 kilo cok az sen naptin bide 43 olum diyosun. Bende senin axbiraz kilo bile alman lazim. Acaba boyunumu yanlis yazdin anlayamadim.

boyum 1.62 falan ama kendimi kötü hissediyorum. dediklerini deniycem canım çok teşekkürler:)

yediklerine dikkat ediyomuydun peki canm acaba çünkü 42 den 38 bedene çok iyi yani.

boyum 1.62 falan ama kendimi kötü hissediyorum. dediklerini deniycem canım çok teşekkürler:)

Benim boyum da 1 61 ve 60 kiloyken gayet iyi gozukuyodum eminim sende oyledindir sabirka bu isin ustesinden geliriz. Dedigim gibi basenler anca yuruyusle gidiyo.

yediklerine dikkat ediyomuydun peki canm acaba çünkü 42 den 38 bedene çok iyi yani.

Evet canim baya dikkat ediyodum ama yuruyus yapmadigimdan ski degildim ... Yuruyuse sonradan basladim. Baya ise yaradi. Ama dedigim gibi senin kilon cok degil 3 yada 4 kilo versen yeter zaten.. O yuzden cok kisma yediklerini sonra gene geri aliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…