Yarın doğumgünü

Doğum günü kutlamak veya her zaman özel günlere önem veren bir yapınız varsa, eşinizde doğum gününü kutlamadığınız için kırılabilir. Ama, sizin ve onun böyle hassasiyetiniz yoksa, pekte umursamayacaktır.
Ben olsam bunu kullanır,iğneleyerek kutlardım.
Olgunluğuma erişemesende,yaşıma bir yaş daha yaklaştın derdim yani.

Şöyle de bir durum var .
Etrafımda herşeyi sorun eden somurtan (Bunlara kötü demiyorum .Saygı tam olsun sevgi tam olsun herkes psikoloji kitaplarındaki gibi konuşarak anlaşsın .Sorumluluklarını yerine getirsin vs vs .....Hassas tiplere hayat zor )tipler hayattan zevk almayı ve hayatı kaçırıyor.
Bazen keşke biraz sorumsuz olsaydım diyorum .

Bazı kocalar da kişisine göre davranıyor.Birinci eş saçını süpürge etmiş saygı görememiş adam ikinciye kul köle .
Kişiye göre davranış çok yaygın .

Tavsiyem deneyin hayatı haha higigeçirin .Olmuyorsa da bu adamla salın gitsin
Kaç gündür siz üzüldünüz o değil.
Artık sizde onu kırın şaka deyin geçin .Kendinizi yıpratmayın.

Şöyle de bir durum var .
Etrafımda herşeyi sorun eden somurtan (Bunlara kötü demiyorum .Saygı tam olsun sevgi tam olsun herkes psikoloji kitaplarındaki gibi konuşarak anlaşsın .Sorumluluklarını yerine getirsin vs vs .....Hassas tiplere hayat zor )tipler hayattan zevk almayı ve hayatı kaçırıyor.
Bazen keşke biraz sorumsuz olsaydım diyorum .

Bazı kocalar da kişisine göre davranıyor.Birinci eş saçını süpürge etmiş saygı görememiş adam ikinciye kul köle .
Kişiye göre davranış çok yaygın .

Tavsiyem deneyin hayatı haha higigeçirin .Olmuyorsa da bu adamla salın gitsin
Kaç gündür siz üzüldünüz o değil.
Artık sizde onu kırın şaka deyin geçin .Kendinizi yıpratmayın.
Ben o kitap gibi konuşan karşıdan da öyle bekleyen tiplerden olabilirim var biraz doğruluk payı :) Ben eşimin 2. eşiyim. Ve o da dediğiniz gibi beni el üstünde tuttugunu iddia ediyor hep :~/ Benim hissettiğim de tam tersi. Biz ikimiz de kendini haklı bulan çiftlerdeniz. Sorunlar üzerine hiç yol katedemeyişimiz bu yüzden.

Ben o kitap gibi konuşan karşıdan da öyle bekleyen tiplerden olabilirim var biraz doğruluk payı :) Ben eşimin 2. eşiyim. Ve o da dediğiniz gibi beni el üstünde tuttugunu iddia ediyor hep :~/ Benim hissettiğim de tam tersi. Biz ikimiz de kendini haklı bulan çiftlerdeniz. Sorunlar üzerine hiç yol katedemeyişimiz bu yüzden.
Yaaa boşverin hayat kısa kimin adım attığının ne önemi var .Önemli olan zamanın mutlu mu mutsuz mu geçtiği .
Sorun çok önemli olmadıktan sonra .
Siz de birara öç alırsınız ödeşirsiniz .
Çok şey bekleyince ,herşeyi mükemmel yapmaya çalışıp karşılık bekleyince hassas insanlar hiç mutlu olmuyor.

Back
X