- Konu Sahibi polyanna1993
-
Tabiki gececeksin, caliskan bir gencin basarisiz olmasi olanaksiz.
Dua bilmiyorum ama türkce icimden gelen duayi yapsam???
Ilk önce kendine güvenmeyi ögren, kendine dürüst ol, calisan kazanir bu kadar net ve kisa.
Bol bol sanslar diliyorum, duani kendin yap kimseden medet umma bu hayat`da...
CALISAN KAZANIR, yeri geldiginde duanin bile sana faydasi olmaz.
Allah calisanlari seviyor...
Hem tembellik yapip hemde duayla geceni daha görmedim bu hayat`da.
hayatımızda sınavlar hiç bitmiyor..
Allah hepinize yardım etsin..stresiniz
az,zekanız açık olsun...
Kızlar herkese başarılar dilerim öncelikle...Hiçbişey için değmiyo üzülmeye ben sevgilimden ayrıldım dün gece, sinirim çok bozuk ama takmicam..değmiyo çünkü..sınavdan önce ne olursa olsun böyle bi konuşma geçmemeliydii, alttan alabilirdi....neyse saçmaladım affedin(sinirliyim malumm)
umarım sınavınız stressiz geçer, sorulara odaklanır bildiklerimizi çok iyi yaparızzz..
tek olmadığıma çok sevindim canımm benim sevgilimnde bilgisayarı bozuldu hralde nete girmiyo konuşamıyoruz 2 gündür oda bana hiç şans falan dilemedi bende çok kızgınımm inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan
Kizlar erkekleri simdi bos verin, ilk önce sinavlar, calisan kazanir hadi bakalim. Kalbimiz sizin gibi aydin, caliskan kizlarimizda.
Birde birakin simdi interneti basarincada gelin bu topikte beraber kutlayalim.
sizin için okudum şu an dua. Allah sınava girecek olan herkesin yardımcısı olsun.eminim ki çalışan hiç kimsenin emekleri boşa çıkmayacaktır.
Kızlar herkese başarılar dilerim öncelikle...Hiçbişey için değmiyo üzülmeye ben sevgilimden ayrıldım dün gece, sinirim çok bozuk ama takmicam..değmiyo çünkü..sınavdan önce ne olursa olsun böyle bi konuşma geçmemeliydii, alttan alabilirdi....neyse saçmaladım affedin(sinirliyim malumm)
umarım sınavınız stressiz geçer, sorulara odaklanır bildiklerimizi çok iyi yaparızzz..
hayırlısıyla yarın bende sınava gırıcem, lutfen banada gonlumdekını kazanmak için dua edermısınız?kımın duası kabul olur bılınmez lutfen cok ıhtıyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?