• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın erkek arkadaşımın annesiyle tanışacağım

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Yarın erkek arkadaşımın annesyle tanışacağım evlerine gidip . Heyecandan kalbim durucak . Soğuk birine benziyo dışardan . Ne konuşucam ne götürücem ne giyicem yardımcı olun lütfen heyecanım yatışmazsa yarın rezil olurum :S:50::71:

ayy ben gitmiştimmm tanışmaya sevgilimin annesi de cok soguktu böyle suratsız gıcccıkk bir kadın :)) hiç de anlaşamadık. cünkü genelde erkek anneleri cok kıskanıyorlar ogullarını.. bir türlü ısınamadık sadece merhaba nasılsınız bukadar. sana gelince cok güsel ol, ağır ol ,ve kendin ol... hiç böyle kendini sevdirmek için birşeyler yapma. giderken cicek gibi birşey alabilirsin. bol şans.. :64:

öncelikle sakin ol canım..sonuçta o bir anne öcü değil üstelik sevdiğin erkeği doğurmuş büyütmüş..sonrasında temiz sade giyin doğal hafif makyaj yap hatta üst kısımda beyaz renk tercih edersen iyi imaj bırakırsın..kibar ol tabii ki büyüğün o senin saygılı ve güleryüzlü ol..koç burcu kadını farklılığı sever titizdir temizlik sever benim nacizene tavsiyem budur..hee aman bir de oğluna onun yanında sakın kötü bile bakma ana bu evladını kimsenin üzmesini istemz inşallah güzel bir gün geçirirsiniz mutluluklar..

Giderken çiçek ya da pasta alabilirsin..

Son düzenleme:
Böyle telaş yaptıkça bunu karşı tarafa yansıtacaksınız..Eğer kayınvalide sitemli sert birisiyse onu dahada yücelteceksiniz bu konuda.Yani dahada abartacak kendini ezerim söylerim ben kaynanayım gibisinden yükseklerde görecektir.Şık birşey giyin hatta elinize ne geçerse onu giyin ama güzel birşeyler giyin..Sizi olduğunuz gibi kabul etsin hiç telaş yapmayın.:74:

Korkma canımm.. ( diyene bakarmısın? ) Ben ilk gittiğim günü hatırladımda şimdi..Ay titriyodum valla.. Biz merdivenleri çıkıyoruz ben dedim sevgilime yok yok ben yapamıcam dedim aşşağıya iniyorum napıyon sen askm demşti :) ya valla yapamıcam gidelim lütfen falan diyorum kız arkadaşımda vardı o zaman saçmalama yaa yürü falan diyolar neyse gittik annesi çok güleyüzle karşıladı elini öptüm falan neyse girdik içeri oturduk konuştuk çok sıcak kanlıydı..Sonra bişeyler yedik servisi ben yaptım:) Sonra bulaşıkları yıkamak için mutfağa girdim izin vermedi.. Kendi evim gibi tv izledim evi dolaştık:) askımın bebeklik fotolarına baktık öyle yani :) hiç korkulcak bişey yok ben sanki 20 yıldır tanıyomuşum gibi oldu :) Mayısta bida gidicem anneler gününde ama gene çok heycanlıyım..Neyseki daha var düşünmüyorum şuan için. İnşallah iyi geçer canım :)

annesinin en yakın arkadaşı da gelcekmş 2 defa görücüye çıkıcm yani :D
bnm erkk arkadaşımı büyüten teyze oluo o yakın arkadaş :( ::14:

bi çiçek alayım bi de güzel bi pasta bence en iyisi

ne giyseeeeeeeeeeeem:(

Çook iddialı olmayan şirin bir elbise.
veya kanvas vs bir pantolon üzerine bir gömlek
düz kıyafetler özetle renkli renkli veya fıfırlı türden şeyler değil
bence kayınvalidenin daha tanışmadığı bir kızla görüşmek için iki de misafir çağırması çok kaba bir davranış
ben gitmekten bile vazgeçebilirdim.
iyi sende kankanı al git o zaman çok saçma ya

daha önceden erkk arkadaşım trafik kazası yapıp ben hastaneye gittiğimde de tanışmıştık o gelecek teyzeyle de orda baya sohbet etimştik . Daha rahat olmam açısından ben istedim :)

Ben normalde koyu ruj sürüorm koyu renk sürmeyeyim değil mi:50:

daha önceden erkk arkadaşım trafik kazası yapıp ben hastaneye gittiğimde de tanışmıştık o gelecek teyzeyle de orda baya sohbet etimştik . Daha rahat olmam açısından ben istedim :)

Ben normalde koyu ruj sürüorm koyu renk sürmeyeyim değil mi:50:

O zaman tamam ben kayınvalide emrivaki yaptı sandım.
makyaj var ile yok arası olsun.
doğal ol,kız makyaj güzeli demesin.
koyu olmaz yahu,parlatıcı bile yeter bence..

illa konuşucam diye boş konuşma
yanlış konuşurum diye susma
aileden bahset,işinden veya okulun mu var ondan bahset
birşeyler ikram ederlerse onlardan bahset..a
bu kurabiye nefismiş nasıl yaptınız vs gibi..
oğlundan biz birlikte harikayız türünde konuşma.
kadını dışlar gibi yapma yani..
gülerken tebbessüm et ağız dolusu gülme.
sakin terbiyeli kişi ilk izlenim için iyidir.
hemen samimi olan tipler pek itibar görmez
o an güzel sohbet edilir ama arkasından konuşur

aa olmaz koyu ruj sürme :)

kendin ol tabikii konusman kiyafet v.s.a ama sade olmaya bak sonucta ilk izlenim önemlidir birde rahat oldunmu yeterde artar bile:51:

müstakbel kayınvalidem koç burcu belki bi fikri olan vardır (::52:

Burcu ne olursa olsun kaynana kaynanadır :)
Bence rahat ol , kendine güven duyduğunu gösteren bir imaj çiz , o heyecanlansın.
Ne fazla konuş , ne de az.
Gereksiz yere iltifat etme.
Dik dur , yapmacık yapmacık gülümse.
Fazla samimi olmaya çalışma buna da gerek yok..

Bence istediğini giy istediğini sür sürüştür , başkası için olduğundan farklı olmaya çalışmana gerek yok.

Umarım güzel geçer senin için. Bol şans.

zahmet edip yorum yapmşsnz elleriiniz dert görmesnnn:)
kanvas krem pantolon şık oturan kkahverengi bi gömlek kahverengi ugg kahverengi çantamı takmaya karar verdim . Şeftali tonlarında allık kahvrengi eye liner ve de altın ışıltılı parlatıcı :):97:

zahmet edip yorum yapmşsnz elleriiniz dert görmesnnn:)
kanvas krem pantolon şık oturan kkahverengi bi gömlek kahverengi ugg kahverengi çantamı takmaya karar verdim . Şeftali tonlarında allık kahvrengi eye liner ve de altın ışıltılı parlatıcı :):97:

ev terligi gibi uggler daha ciddi ayakkabi giy bence

Her zaman nasılsanız ve ilerde nasıl olacaksanız o şekilde gidin..Fakat bunun en hafifletilmiş olanını seçin ..
Bu seçimizde sonradan kabul edeceğiniz bir seçim olsun ama..

Dik oturun mutlaka.. Gülmeyi değil gülümseyi tercih edin.

ve mutlaka sohbet edin ; az ve öz.

Bol şans .. :71:

Ben tanışalı 2sene oldu nrdeyse hala her seferinde cok heyecanlanıyorum
Kadında bi cene var ve öyle sacma ilgimi cekmeyen seylerden bahsedyoki karsısında konuscak biseyde bulamıyorum konusamıyorum öyle dut yemiş bülbül gibi bakıp gülümsüyorum sadece arada birde hı evet doğru diyip kafa salladığım oluyo:1:
Baskasının konusmasına fırsat vermiyo ya ins seninki öyle değildir:70:

daha yaşın küçük ne görücüye çıkması
evlilik kolaymı
ben 26 yaşında evlendim tam bir çaylaktım
19 yaşındaki halimi hatırlamıyorum bile:44::37:

Back
X