Yarın erkek arkadaşımın annesiyle tanışacağım

seninki de iyiymiş böyle daha iyi aslında.. ne konuşsam da sessizliği bozsam diye düşünmezsin.. fırsat vermez düşünmeye

seninki de iyiymiş böyle daha iyi aslında.. ne konuşsam da sessizliği bozsam diye düşünmezsin.. fırsat vermez düşünmeye

evet o bakımdan gercekten iyi
ama budefada durup durup sende cok sessizmişsin utangacmıssın diyo bende diyemiyorum tabi fırsat verdiğinmi var diye
öyle gecinip gidiyoz iste

Son düzenleme:
9.yıla girdim evlilikte
sadece siz evlenmiyorsunuz tüm aileler evleniyor
eşimle baş başa kalıcam sanmayın
ben severek evlendim
kayınvalide görümce elti vs
tekrar göze alırmısın deseler baştan yaşamayı 9 seneyi tekrar
almayabilirdimde
hayat inişli çıkışlı ya evlilikte aynı

her zamanki giyindiğin şeyleri giyin özel bi kostüme gerek yok cnm.. kendın ol cok konusma demıcem konus ama bos konusma hadı sana kolay gelsın bacummmm

heheh sömestrda tam sahilde geziyorum,karşımızdan annesiyle kardeşi çıkıverdiiii ama kadın bizi önceden farketmişki yolunu değiştirdi herhalde utandırmayaym çocukları diye düşündüüü yanlız bu hareketine gerçekten hayran kaldım orası ayrı..

19 olabilirsin ama görücüye cikiyorsun

kesinlikle haklııı ki bu durumlarda sanki hafif topuklu babet tarzı ayakkabılar giymek daha doğru diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz kızlarr

bi kerede senin çok bildiğin şeylerden konuş tatlım o dinlesin seni hatta o gün bol bol fındık ceviz vs ye ki çenene vursun enerjisiii bana öyle oluyo valla bi an kendim durup diyorum " yaa amma konuştm" diye.. gerçi bende daha tanışmadım ama du bakalım:76:

evet o bakımdan gercekten iyi
ama budefada durup durup sende cok sessizmişsin utangacmıssın diyo bende diyemiyorum tabi fırsat verdiğinmi var diye öyle gecinip gidiyoz iste

yok deme deme öyle bilmediğim şeyler hakkında konuşmaya alışık değilim de yada buna benzer daha yumuşak bişeyler söyle,eminim kadının dikkatini daha çok çekersin yani bence..

konu sahibiiiii duy sesiiimiii, neler oldu bizide bilgilendiiirrr lüfffeeennnn

Ben de şöyle Bi yorum yapacam..Eğer ilk gün kötü geçerse, ısınamazsan sakın korkma.. Benim ilk günüm kötüydü... ne soğuk kadın demiştim içimden, hiç gülmüyodu, önyargılı davrandım.. hep öyle gider sandım korktum.. şimdi 3. senemizdeyiz, annem giBi oldu o soğuk dediğim kadın.. zamanla oturdu ilişkimiz, dün Bize geldi anneme geçmiş olsuna.. yani taniştiğiniz gün harika geçmese de sakın korkma, zamanla daha da güzelleşir ilişkiniz.. onyargılı davranma Benım giBi.. evet soğuk Bi durusu olaBilir ama içini asla Bilemezsın..

Benim ilk tanıştığım gün geldi aklıma şimdi elim ayağım titriyodu heyecandan

Şimdi o evin bir kızı gibiyim Gittiğinde ilk önce kendin ol kasma kendini güleryüzlü birisindir eminim bunu onlara göster kasıldığın için gergin durma dik otur karşılarında utangaçlık gösterme bu kadaaar gerisi gelir zaten

ilk tanıştığım günü hatırladımda orauya gidene kadar ölücem sanmıştım ama baktım kı oda sıkılıyor rahatladım bıraz tek önemlı nokta doğal olman canım aşırı samımıyete kaçmaman kı saygı ve mesafe hep olsun 3 yıl oldu tanısalı şimdi ben çok rahatım kayınvalıde adayım çok sıkılıyor oğluna diyorum annen benden çok sıkılıyor sen mesafenı çok güzek korudun sana olan saygıısndan kırmamaktanda sıkılıyor sen olduğun gibi git ve kesınlıkle abartmadan süslü ol çok dıkkat edıyorlar buna oğluma yakısıyor mu dıye incelıyorlar boll sanslar canım ayrıntıları beklıyoruz

sevgili ablalarımmmmm
sabah 1o da uyandım 2 de buraklarda ( erkk arkım ) olacaktım . Ancaaaaak hiçç bişi istediğim gbi olmadıı . Bi eütd merkezinde mat.öğrt.yapıyorum ben gidip imzamı atmam gerekiyordu aslında bugn izin almıştm . Neyse koştur koştur imzamı attım kuaföre geldm . İnanıılmaz sıra var düğün hazırlığı mıymış neymiş . başka bi yere gittim . Sçlarımı fönlettirdim . sonraaa bindim doğruu kızılaya gittm . kocaman bi aranjman yaptırıdm güzeldi bence:) pasta almadım isteme gider gbi olmasın die
neyse burak beni aldı binaya girdik titriodm resmen içeri girdim bi slak gbi kaldım:)
kız kardeşi yakinem olur onla baya muhabbet ettik falan . Annesi de soğuk gbi ama konuştk . Sedef teyzenin de desteğyle sonraaaa benm sigra kullandığımı bilio sigrayla saygı olmaz iç falan dedi içmem dedimse de dayanamadım .
Senin derslern nasıl falan dedi ben iyi bi bölümde okuyorum ortalamam da 2.7o faln :) afern falan dedi

sedef teyzenin oğlu var lise 1de matematiği kötüymüş ona ders anlatıcam :) Eğitim neferi haline geldm
2.5 saat falan oturduk kalktım sonra . Benden sonra çok güzel çok akıllı hanımefendi bi kız kaçırmaaaa demişler
Gri kareli bi gömlek giydim siyah kotumu gri topuklularımla gri bavul çantamı taktım bu arada siyah eyeliner sürüp pembe parlatıcı sürdüm bende beğendim kendimi :)

biz farklı şehirlerdeyiz erkek arkadaşımın yanına gitmiştim ama ben ailesiyle tanışmak amacıyla gitmemiştim ama karşı konulamayacak ısrarlarla beni kahvaltıya çağırdılar kabul etmek zorunda kaldım dizimden 5 6 parmak kısa vişne çürüğü tonlarında çiçekli dantelli bi elbise vardı üstümde bi rimel bi de vişne çürüğü tonunda bordo bi rujla gittim annesi babası 3 abisi yengelerinden bi tanesi herkes ordaydı sülaleyle tanıştım resmen ben resmen kendi evimde gibi rahatım erkek arkadaşım o kadar heyecanlıydı ki ben orda değilmişim gibi davrandı evden çıkana kadar yüzüme bile bakmadı
yani diyeceğim şu ki ne giydiğin makyajın hiç önemli değil yeter ki aile seni benimsemiş olsun erkek arkadaşının evdeki halleri çok önemli o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…