- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Ben tanışalı 2sene oldu nrdeyse hala her seferinde cok heyecanlanıyorum
Kadında bi cene var ve öyle sacma ilgimi cekmeyen seylerden bahsedyoki karsısında konuscak biseyde bulamıyorum konusamıyorum öyle dut yemiş bülbül gibi bakıp gülümsüyorum sadece arada birde hı evet doğru diyip kafa salladığım oluyo
Baskasının konusmasına fırsat vermiyo ya ins seninki öyle değildir
seninki de iyiymişböyle daha iyi aslında.. ne konuşsam da sessizliği bozsam diye düşünmezsin.. fırsat vermez düşünmeye
yk yok evlenmiyorum sadece annesyle tanışıcamdaha 1.sınıfım zateeen . :)
o zaman topuklu mu giysem . oouuf ben bu gece uyuyamamm kii:8
Yarın erkek arkadaşımın annesyle tanışacağım evlerine gidip . Heyecandan kalbim durucak . Soğuk birine benziyo dışardan . Ne konuşucam ne götürücem ne giyicem yardımcı olun lütfen heyecanım yatışmazsa yarın rezil olurum :S
Burcu ne olursa olsun kaynana kaynanadır :)
Bence rahat ol , kendine güven duyduğunu gösteren bir imaj çiz , o heyecanlansın.
Ne fazla konuş , ne de az.
Gereksiz yere iltifat etme.
Dik dur , yapmacık yapmacık gülümse.
Fazla samimi olmaya çalışma buna da gerek yok..
Bence istediğini giy istediğini sür sürüştür , başkası için olduğundan farklı olmaya çalışmana gerek yok.
Umarım güzel geçer senin için. Bol şans.
19 olabilirsin ama görücüye cikiyorsun
Ben tanışalı 2sene oldu nrdeyse hala her seferinde cok heyecanlanıyorum.Kadında bi cene var ve öyle sacma ilgimi cekmeyen seylerden bahsedyoki karsısında konuscak biseyde bulamıyorum konusamıyorum öyle dut yemiş bülbül gibi bakıp gülümsüyorum sadece arada birde hı evet doğru diyip kafa salladığım oluyo
Baskasının konusmasına fırsat vermiyo ya ins seninki öyle değildir
evet o bakımdan gercekten iyi
ama budefada durup durup sende cok sessizmişsin utangacmıssın diyo bende diyemiyorum tabi fırsat verdiğinmi var diye öyle gecinip gidiyoz iste
kesinlikle haklıııki bu durumlarda sanki hafif topuklu babet tarzı ayakkabılar giymek daha doğru diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz kızlarr
Bende öyle düsünüyorum karar günesin
çok çokk mutluyum daa nasıl geçer bu kadar sene
kac sene var ki evlenmenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?