Yarın erkek arkadaşımın annesiyle tanışacağım

hayatımda bir erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım
ama evlenmek nasip değilmiş
kaderi benim en yakın kız arkadaşıma yazılmış
Allahın işi işte

çok çokk mutluyum daa nasıl geçer bu kadar sene

geçer canım geçer hatta geçiyor da karşında canlı bir örneği var:))
ben de 1. sınıfta tanıştım şu anda nişanlıyım haziranda da düğünüm var...
hayatımda onunla geçirdiğim her saniyeye şükrediyorum ve hala hala nişanlımı çok seviyorum...
inşallah hep çok mutlu olursunuz

bu arada tanışmanızın iyi geçmesine sevindim...
benim tanışma faslımda da ben dehşet içinde gitmiştim...
kayınvalidem biraz soğuk gelmişti çünkü çok irdeleyerek bakmıştı bana...
gerçi şu anda bile tırsıyorum o ayrı da
ama iyi kadın muhabbet edios artık gerisini de zamana bıraktım:)))

arkdslar benmde öyle bi derdim var :S ne yapmalıyım ben konyalıyım erkek arkdsm karamanlı ailesi daha dgrusu annesi ve kardesi konyaya gelckler burdki evlrne gitcez annesi kapalı bnde kapalıyım nasıl gynmeliyim ? nasıl konusmalıyım ilk konusmayı ben mi yapmalıyım yani bana bilgi verin çok hyecanlıyım :S

Ne çok ortak yanımız varmış seninle. Gerçi ben Konyalı değilim erkek arkadaşım Konyalı ama olsun benziyor durumlarımız.

Bizim tanışmamız hastane ortamında olmuştu. Buraya gelmişlerdi hastane işleri vardı, ben de yanlarına gitmiştim. O gün kıştı ve üzerimdeki pardesüyü çıkarmamıştım hiç. Ama evlerine gittiğimde Sade, düz renkli boydan bir elbise giymiştim. Düz renkli bir de şal örtmüştüm. Gerçi hep şal örtüyorum zaten. :)
Benimkinin ailesi oldukça takvalı insanlar. O yüzden tesettürüme dikkat etmiştim. Dar falan değildi yani.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardım edin aynı şey bende de var erkek arkadaşımın annesiyle ilk defa tanisicz kapalıyım nasıl giyinmeliyim nasıl konuşmalıyım giderken çikolata mı pastamı götürmeliyim çok heyecanlıyım

Buraya yazmak yerine konu açarsanız daha çok kişi yardımcı olacaktır.

Günlük ama şık bir kombin yapın. Kendiniz gibi olun, doğal davranın. Bence çikolata iyi bir seçenek

Bence çiçek götürün şık bir saksı çiçeği, beyaz bir orkide mesela.

Yapma bacım tanışma yaaaa kendi anne babana yazık değil mi yapmaaaa

Heyecan yapma büyük ihtimalle ayrılacaksınız zaten, seninle cinselliğin boyutunu arttırmak için bile tanıştırıyor olabilir ( böyle çok olaya şahit oldum). Burası KK, biz herşeyin en kötüsünü de söyleriz alınma.

Onun dışında ; sade giyin, topuklu giyinme. Az makyaj yap. Çikolatacılardan orta boy bi çikolata yaptır git boş gitme. Dişlerini göstererek gülme. Şurat asma. Harika aşığız birbirimize deme. Çay servisini sen yap. Bulaşığı yıkamayı teklif et. Teyzecim de.Doğalmış gibi davran. Bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…