Yarın ilk iş boşanma davası açmak!!

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
123
Merhaba arkadaslar.
Eski konularımdan aşina olanlar vardır belki, yine de kısaca özet geçeyim;

Son yaşadığımız olaylar, eşim beni sebepsiz bi şekilde evden kovmuş ve çocuklarımı bana vermemişti.Olayın ertesi günü çocuklarımı babasının evinden alıp babaevine dönmüstüm.Olaydan 15gün sonra eşim evime geri dönmem gerektiğini, çocukların düzenininin bozulmamasını istemişti.Bununla alakalıda burda konu açmıştım dönmeli miyim? diye..

Velhasıl kelam, eve çocuklarımı da alıp döndüm ama eşimi eve kabul etmedim.Akşamdan akşama gelip çocukları görüp gitti ve o süreçte melek gibi bişeydi.Yaklaşık 1ay sonra benim ve onun ailesi geldi ve böyle yürümeyecegini, birbirimize son bir şans vermemiz gerektiğini söylediler özellikle babam rica etti.

Nitekim eşim eve geldi ve bizimle yasamaua basladı, tahmin edersiniz ki 2 gün içinde yine eski haline dönüverdi :) yine o eski asabi, yorgun, ilgisiz, sadece kendini ve kendi hayatını düşünen bi adam oluverdi.Oluverdi dediğime bakmayın tamamen nüktedanlıktan :) zaten hep öyleydi ya hani "belki" diyordum.

Sonuç olarak geçen zaman içeriside bi arpa boyu yol alamadığımızdan, bundan sonrasi içide çabalamanin bi manası olduğunu sanmıyorum.Zaten eşimle bu konuda hemfikiriz, er yada gec bizim soumuz ayrilik..

Fakat karar aşamasında ortak nokta bulamıyoruz, eşim eğer çocukların velayetini ona verirsem anlaşmalı boşanmayı kabul ediyor.Yok vermezsem aç çekişmeli davanı yıllarca seni sürundürüm hiç bir duruşmaya katılmam yıllarca uğrasirsin diyor.

Bu durumda ya çocuklarımın velayetini babada bırakıcam ya da çocuklari alıp çikip gidicem ve ne zaman evimi basıp beni mahalleye rezil etmek için olay çıkaracaklar diye diken üstünde beklicem.. Eğer çocuklari alır çıkarsan bu evden seni öldürürüm diye gayet açık gözlerimin içine baka baka yapmış oldugu bir tehditte var tabi.

Yarın ilk işim adliyeye gidip çekişmeli dava açmak.. sonrasında ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Tekrar eve dönüp çocuklarımın basında olacağım kesin de.. ne zamana kadar bu evde kalırım yada çocuklarımı bu evden nasıl çikartirim hiç bi fikrim yok..

Fikri olan?

Evliyken çocuklarıyla akşamdan akşama ilgilenmeyen adam nasıl boşanınca velayeti ister anlamıyorum! Hiç mi düşünmüyor çocukların halini??

Eve döndükten sonra hiç mi çabası olmadı peki?

Bu arada boşanma ile ilgili bilgim yok ama size savurduğu tehditleri kanıtlamaya bakın, elinizde büyük koz olur bu...

Bence rezil etmesinden korkmayın. Ayrıca öldürürüm tehditi için de davayı açarken belirtirseniz sizin lehinize olur diye düşünüyorum. Nafaka durumlarını istemiyorsanız davanızı açın ve ne kadar uzun sürerse sürsün moralinizi bozmayın. Anlaşmaya çalışın. Çocuklarını ondan uzak tutmucağınızı söylemenizde fayda var.Biraz suyuna giderek yaklaşın boşanmak için. Yeterince yıpranmışsınız zaten. Uzatmanızda fayda yok diye düşünüyorum.

Evliyken çocuklarıyla akşamdan akşama ilgilenmeyen adam nasıl boşanınca velayeti ister anlamıyorum! Hiç mi düşünmüyor çocukların halini??

Eve döndükten sonra hiç mi çabası olmadı peki?

Bu arada boşanma ile ilgili bilgim yok ama size savurduğu tehditleri kanıtlamaya bakın, elinizde büyük koz olur bu...
Eger ayni tehditi msjyoluyla falan yaparsa mutlaka delil olarak sunacagim ama dava sonuclanana kadar ben cikaramayacak miyim çocuklarımı bu evden? Çıldırıcam.

Eve döndükten sonra zerre kadar bile değişim yasamadık, aksine sanki evden kovulan ben degilmişim gibi bi kaç kişi dışında bütün ailesi bana küstü ve ben küstükleri icin görüşmediğimden bunu bir sorun olarak sürekli karşıma çıkardı.

Çocukları zerre kadar düşündüğünü sanmıyorum, tek amacı beni yıldırıp delirtmek.bi bakicı bulurmuş benden iyi bakarmış.. daha dogalgaz faturasını ödeyemeyen adam bakıcıyı nasıl tutacak? Laf.

Hemen hemen ayni durumdayiz konu sahibesi.. bende adi herifi kapiya koydum cocuklarimla eski kayinpederin evinde oturuyorum. Hala barisin baskilari kendi ailemden bile devam ediyor. Uyusturucu ve alkol sorunu olan bir tip oldugunu benim biyolojik ailem biliyor hemde. Suanlik uzaklastirma karari aldirttigim icin ayrica onu narkotige ihbar etmekle tehtit ettigitm icin kapiya gelemiyo ama ne zaman isler cigirindan cikacak bilemiyorum..

Tek bildigim kararli olmak gerektigi. Korkuyorsanda belli etme ve taviz verme

sizi tehdit ettiğine dair şahitleriniz var mı? boşanma davası çekişmeli olduğunda şahit dinlenir.

velayetten hiç korkmayın, anneye verilir genellikle. çocukların yaşı biraz daha büyükse çocuğa da sorulur hatta. duruşmalara gelmemesi halinde de öyle yıllar falan sürmez, 2. celsede bile bitebilir. siz yeter ki şahit dinletin, olanları anlatın. eşinizin bu tehditleri sebebiyle kadın derneklerine de başvurabilirsiniz. eğer bir avukat tutmak isterseniz ve maddi durumunuz yeterli değilse hem bu kadın dernekleri yardımcı olabilirler hem de bulunduğunuz ildeki baroya müracaat ederseniz size yardımcı olacaklardır.

Seni korkutacak aklı sıra,,
Davani aç ,babanın evine git.çocukların velayeti de sende kalacak zaten.
Hiçbir cacık yapamaz.seni mecbur bırakmaya çalışıyor

Seni korkutacak aklı sıra,,
Davani aç ,babanın evine git.çocukların velayeti de sende kalacak zaten.
Hiçbir cacık yapamaz.seni mecbur bırakmaya çalışıyor
Peki cocuklari velayeti alana kadar onda mi birakayim? Mahkeme sonuçlanana kadar nasıl yaşarım ben? Eşim istersen hergün görmeye gel hatta mutlaka hergün gel ama çocukları bu evden çikarirsan seni öldürürüm diyor.

Peki cocuklari velayeti alana kadar onda mi birakayim? Mahkeme sonuçlanana kadar nasıl yaşarım ben? Eşim istersen hergün görmeye gel hatta mutlaka hergün gel ama çocukları bu evden çikarirsan seni öldürürüm diyor.
Hayır tabiki de çocuklarını da alacaksın.
Cüssss yavaş öldürsun.
Amacı seni korkutmak kanun var nizam var bu memlekette.polise sikayet edersin eger ki korkuyorsan,kapının önünde sabah akşam ekip bekler .sen korktugun için söylüyorum.bana kalırsa blöf seni mecbur bırakmak bu tehditin amacı

Hasbam sanki babalik vazifelerini hakkiyla yapiyormusda birde cocuklarin velayetini istiyor pasamiz...Aklinca sana goz dagi veriyor hic bir halt yapamaz ac davani,gerekirse suandan itibaren konusmalarini kayit et mesajlarini sakla soyledigi her sozu mahkemeye aleyhinde isbatla bakalim o zaman ne halt yiyor...

Ya onu evden at ya da kendin çocuklarınla beraber ailenin evine dön kesinlikle o adamın dediklerine yanaşma o öldürürüm lafını sinirle söylememişsede yanına giderken telefonunun ses kaydını açık tut belki yine öyle şeyler söyler hemen kayıt edersin

Velayeti niye veresin ya cekismeli de en fazla 2 sene falan suruyo bildigim kadariyla

O kadar sureye insan bosanma travmasini anca atlatiyo zaten

Seni cocuklarla ve olumle tehdit ettigine dair delil var mi elinde? En azindan sana sahitlik yapabilecek kimse var mi?

Kamera kaydi kabul edilmiyor ama ses kayit cihazı kaydi delil olarak kabul ediliyor diye biliyorum. Yine netlestirin siz, ona gore bu sozlerini kaydedip tehdit edildiginizi can guvenliginizin olmadigini iletin, uzaklastirma hem kararı cikar, hem dava daha cabuk sonuclanir, hem de cocuklarla gorusme periyoduna itiraz sansiniz dogar.

Bütün dedikleri yalan dolan.
Sen bundan sonra tehdit ederse kanıtla.
Annenin yüz kızartıcı suçu yoksa anneye verilir.
Bu konuda şüphen olmasin.
Ama olabildigi kadar sahit topla.
En önemli sey şahit.
Öyle onun dediği gibi yillar felan surmez o kim ki.
Sahit oldugu zaman kolay diye biliyorum.
Ama tehditleri mutlaka söyle can guvenligimiz yok de.
Hic te korkma. Dingonun ahiri mi burasi kimse kimsenin evini mahallesini basıp rezil felan edemez kendi rezil adam

Seni cocuklarla ve olumle tehdit ettigine dair delil var mi elinde? En azindan sana sahitlik yapabilecek kimse var mi?
Yani kimsenin yanında hırgür çıkarmışlığı basitleşmişliği yok dolayisiyla şahidim de yok.Aile içi konularda ancak kardeslerimi falan sahit gösterebilirim.o da bi işe yaramaz sanıyorum.

Back
X