Yarın ilk iş boşanma davası açmak!!

Tekrar aynı tarz konuşursa telefonuna sesini kaydet delil olsun şahit olarak ta ailenden birilerini gösterirsin.Pis herif kendini affetttirmeye çalışacağı yerde ölümle tehdit ediyor o kadar zavallı demek ki

eşin tam bir şeytan.

derdi çocuklar falan değil.mahkemede çocukları bırakıp gitti diye anlatacak seni kötü anne olarak göstermeye çalışacak.

bir de sanırım senin boşanmanı engellemek için çocuklarla ve vurup kırmakla tehdit ediyor.

sakın gaza gelme,sakin hareket et.asla hakaret ya da tehdit içeren mesajlar atma konuşmalar yapma.ona delil verme.

Yillarca surundurse ne olacak? Ayrica nasil surundurecek? Laf iste. Acarsin mahkemeni hayatina devam edersin. Er yada gec bitecek o dava. Surunmelik bir durum yok.

Adam zaten bicak cekmisti degil mi? Korkmadan tekrar nasil ayni eve girdin ilginc yani. Babana da sasirdim.

Neyse hayirlisi olsun. allah o laflari soyleyen dilleri lal etsin, kalkan elleri de kirsin insallah. Utanmaz. Cocuklarinin anasina dedigi laflara bak.

Bu ülkede bi işini halletmek için çelik gibi sinirlere sahip olmalı.saat 9dan beri yollardayim, adli yardim alma telasindayim.muhtar baroya baro kaymakamliga yönlendirdi.bakalim kaymakam nereye yollayacak beni.saatler dönüp duruyorum daha bi adım ilerleyemedim.Sanirim bu iş umdugumdan da zor olacak.

Calışıyor musun canım? Insallah alabilirsin çocuklarını daha çok kucukler bakıma muhtaclar. Velayeti babaya vereceklerini sanmıyorum. 18 aylik olani kesin sen alırsin ama 3 yasındakini bilemiyorum :/

daha önce çocuklarınızı vermek istememişti siz babaevine gittiğinizde ama sonra vermişti yanlış mı hatırlıyorum ?
derdi çocuklar olsa o zamanda vermezdi.. hoş derdi çocuklar olsa zaten size vermesi gerekir..

Yalnış anlama olurmu
ama sende çocukları bırakma isteği sezdim hep hem eski konunda hem şimdi...neden bilmiyorum...ya seni sindiriyor yada sen öyle istiyor gibisin....

Amacı boşanmamak için gözdağı vermek.Söyledikleride çok mantıksız.Elinden bir şey gelmeyince fevrileşip saçmalıyor.

Zaten anne bakımına ihtiyaç olduklarından mahkeme sana verir.

Diyelim dediği oldu.Çocuklara kim nasıl bakacak.Küçüçükler.Annesi yaşlı kadın onlaramı baksın kendinemi baksın evinemi baksın dükkana mı baksın.

Evlenecek olsa hiçbir kadın küçük çocuklarını kabul etmez.

Almış farzet yarın bakamaz kendi eliyle teslim eder sana.İnanma yani sinirle bol keseden attıklarına

Zor olsada pes etme.Önemli olan ilk adımı atman gerisi çorap söküğü gibi gelir .Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Yalnış anlama olurmu
ama sende çocukları bırakma isteği sezdim hep hem eski konunda hem şimdi...neden bilmiyorum...ya seni sindiriyor yada sen öyle istiyor gibisin....
Yoo hayır yanliş anlamiyorum ama siz benim tutumumu yanliş anlamişsiniz.kadiniz sonucta ne kadar kocaman bi yuregimiz olsada konu şiddete gelince fiziki sebeplerle pismak zorunda kaliyoruz.Ben de suan aynen o durumdayim, sonucta esim sıradan bi kavgamizda karsıma bicakla dikilmis insan.Anne tarafi dogulu, surekli kalabalik olduklarindan cocugu alip gidersem evimi basip cocuklari alacagindan dem vuruyor.Korkum rezil olmak falan degil, cocuklarimin gozu onunde boyle biseyi yasamak, onlarin hafizasina kalabalik birbirine girmis bi güruhun kollarindan cekistirdigi sahneyi kazimak bi anne olarak cok zoruma gidiyor.Ben evlatlarimi bugune kadar özenle itinayla yetistirdim.iki cahil yüzünden sesimi dahi yukseltmedigim evlatlarimin zarar gormesine gönlüm razi gelmiyor.

Yoo hayır yanliş anlamiyorum ama siz benim tutumumu yanliş anlamişsiniz.kadiniz sonucta ne kadar kocaman bi yuregimiz olsada konu şiddete gelince fiziki sebeplerle pismak zorunda kaliyoruz.Ben de suan aynen o durumdayim, sonucta esim sıradan bi kavgamizda karsıma bicakla dikilmis insan.Anne tarafi dogulu, surekli kalabalik olduklarindan cocugu alip gidersem evimi basip cocuklari alacagindan dem vuruyor.Korkum rezil olmak falan degil, cocuklarimin gozu onunde boyle biseyi yasamak, onlarin hafizasina kalabalik birbirine girmis bi güruhun kollarindan cekistirdigi sahneyi kazimak bi anne olarak cok zoruma gidiyor.Ben evlatlarimi bugune kadar özenle itinayla yetistirdim.iki cahil yüzünden sesimi dahi yukseltmedigim evlatlarimin zarar gormesine gönlüm razi gelmiyor.

Geçen sefer annesi babası senden yana olmamışmıydı?Kadın ılımlıydı.Niye evini bassınlar.Oğullarına söz geçiremezler mi?

Amacı boşanmamak için gözdağı vermek.Söyledikleride çok mantıksız.Elinden bir şey gelmeyince fevrileşip saçmalıyor.

Zaten anne bakımına ihtiyaç olduklarından mahkeme sana verir.

Diyelim dediği oldu.Çocuklara kim nasıl bakacak.Küçüçükler.Annesi yaşlı kadın onlaramı baksın kendinemi baksın evinemi baksın dükkana mı baksın.

Evlenecek olsa hiçbir kadın küçük çocuklarını kabul etmez.

Almış farzet yarın bakamaz kendi eliyle teslim eder sana.İnanma yani sinirle bol keseden attıklarına

Zor olsada pes etme.Önemli olan ilk adımı atman gerisi çorap söküğü gibi gelir .Allah yardımcın olsun
Cok teşekkür ederim penceremden, basindan beri verdigin destek icin minnettarim.

Velayetin bende kalacagina adim gibi eminim, mahkeme cocuklari da birbirinden ayirmiyor ikisi de benimle buyuyecek insallah ama mahkeme sonuclanip velayet belgesini gozune sokana kadar nasil birakirim cocuklarimi bu vicdansizin ellerine.aynen dedigin gibi annesi bakamaz, ablasi bakamaz ki zaten ailesine hicbirsey söylemiyor.muhtemelen blöf yaptigimi düşünüyor.

Cocuklari onda birakip istedigin gibibolsun ne halin varsa gör desem şok olur ve maksimum iki gun sonra tıpış tıpış bana kendi elleriyle getirir ya iste bende o riski alacak yürek yok.

Geçen sefer annesi babası senden yana olmamışmıydı?Kadın ılımlıydı.Niye evini bassınlar.Oğullarına söz geçiremezler mi?
O o zamandi :) konunun basinda da yazdim.Yapma yawrum etme yavrum diye yalvaran insanlar ben eşimi eve almadim diye benimle dusman oldular.sadece kayinbabam ve esimin erkek kardesiyle muhabbetim var.annesi ogluna cektirdigim cileler (!) Icin beni gördugu yerde bogabilir.

Bildiğim kadarıyla eğer şimdi çocukları bırakırsan mahkemede bu durumu aleyhine kullanabilir. Çocuklarını bırakma.
Birakmayi dusunmuyorum zaten ama avukat olaki cok zor durumda kaldin birakip ciktin, mutlaka elinde onun cocuklari vermedigi icin mecbur kaldigini kanitlayacak bi belge olsun dedi.var çok sükur

Cok teşekkür ederim penceremden, basindan beri verdigin destek icin minnettarim.

Velayetin bende kalacagina adim gibi eminim, mahkeme cocuklari da birbirinden ayirmiyor ikisi de benimle buyuyecek insallah ama mahkeme sonuclanip velayet belgesini gozune sokana kadar nasil birakirim cocuklarimi bu vicdansizin ellerine.aynen dedigin gibi annesi bakamaz, ablasi bakamaz ki zaten ailesine hicbirsey söylemiyor.muhtemelen blöf yaptigimi düşünüyor.

Cocuklari onda birakip istedigin gibibolsun ne halin varsa gör desem şok olur ve maksimum iki gun sonra tıpış tıpış bana kendi elleriyle getirir ya iste bende o riski alacak yürek yok.

Sakın çocukları bırakayım deme.O adama çocukmu emanet edilir hem sana iftira atar .

Kötü anne olduğunu söyler ,çocuklarına bakamadı ,bizi terketti bıraktı gitti der , iki de şahit bulur .

Böyle bir akılsızlığı sakın yapma.Adamın eline koz verme.

Bence boşanmamak için seni sindirmesine korkutmasına izin verme ama önlemini almayıda ihmal etme.

Çocuklarını al git, davanı aç, polise şikayet et ,can güvenliğim yok de.

ya sizi burda gazlamak istemem. önceden ben de böyle şeyleri blöf olarak görüyordum. ama zamanla haberlerde sapkınlığa uğrayan kadınlar, erkekler gördükçe dikkatli olmanızı tavsiye ederim. hukuksal olarak ve karşıdakinin suyuna gidebilecek şekilde çıkmaya çalışın işin içinden.
inş çocuklar ve siz hasar görmeden atlatırsınız bu süreci.

Seni kandirip velayeti almaya calisiyor akli sira. O seni degil sen onu surundurursun asla geri adim atma. Allah kolaylik versin. Sakin cocuklarini birakma

Back
X