yarın işe başlıyorum..off offf

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
ya kızlar yarın işe başlayacagım dogum iznim bitti..cok üzülüyorum kuzumdan ayrılacagım için..saat 2 bucukta eve gelecegım ama o zamana kadar aklım hep onda olacak..kızkardesım bakıyor şimdilik.ne kadar kardeşimde olsa onu birisine emanet etmek zor gelecek..

Ah canım çok zor valla yarın 1 ay olcak işe başlayalı benim de annem bakıyor 3.5 ta çıkıyorum bende işten ama ewle iş arası uzak olduğu için baya vaktimi alıo oğluşa kavuşmak. Senin iyi 2.5 ta ewde olucaksın ne güzel. Olsun canım biz de onlar için çalışıoz daha ii bakmak için sonuçta karamsar bakma ailesi olupta bakmayanlar bile var bebeğe aileden birinin bakmasıyla başka yabancı birinin bakması aynı olmuyo
Süt işini napıcaksın biraz zahmetli oluyo sağması falan işyerinde ama değer valla bebişlerimiz için anne fedakar olmalı...

Cnm ben doğum haptığım hafta pazartesi işe gittim cuma hastaneye yattım yani son 4 gün kala izine ayrıldım.Sezaryanla doğum yaptım 3 gün hastanede kaldım .Eve geldim 1 hafta sonra dikişlerimi aldırdım yine işe gittim işleri toparlamak için ..ve kırk günüm doldu 41. gün işe başladım. Ben istermiydim bunları yaşamak ama mecbur çalışmak zorundayız bende çok özlüyorum bebişimi... bana bakarak kendinin daha şanslı olduğunu düşünebilirsin mesala ,sıkma canını biz onlar için çalışıyoruz ben 2. doğumumu yaptım ilk kızım 1 yaşındayken işe başlamıştım ve 2 ay ağlayarak işe gidip geldim bu sefer oğlumda o kadar zorlanmadım çünkü kızımı büyütürken hem kendi istediklerimi hemde kızımın istediklerini zorlanmadan yapabildim alabildim aynı zamanda kendi ruhsal durumumda cabası ben çalışmaya alışık birisiyim eğer işsiz olup evde kalsaydım çocuklarıma verimli olamıyacaktım psikolojim bozuludu herhalde o yüzden işini sıkı tut hepimiz bebişlerimizi özlüyoruz olayın bide bu tarafından düşün işte sana moralini bozmaman için bi sürü neden bunada alışıcaksın üzülme

offf ya benimde bu haftadan sonra bitiyor izinler ben ne yapacağım köyde öğretmenlik yapıyorum gece 4 de yola çıkıyoruz bebeğimi kime emanet edeceğim sizlerin yine ailesi yakın benim hiç kimsem yok

allah sizlere kolaylık versin kızlar yaa
ben de yarın otele gideceğim denetime ama neyseki otelden kabul etmişler 2 güne böldük
biraz yarın biraz öbürgün tamamlayacağım
ama en sinir bozucu kısmı denetim sonrası sayfalarca rapor yazmak
çok sıkıyor beni

benimde 1 haziranda bitiyor artık rapor,geçen yılın ve bu yılın yıllık izinleri falan derken yazı geçirecez.
ayy dilekcim ne yapmayı düşünüyorsun gerçekten zormuş yaa gece 4 olayı.
bari bu dönemi kapat raporla eylül ayında zaten ek gıdaya geçmiş olur.
allah yardımcın olsun canım.

benim doğum iznim çoktan bitti.bende raporla geçiriyorum şimdilik.haziranın 10 u gibi o da bitiyor.naapıcam hiç bilmiyorum.içimi sıkıntı bastı şimdiden.ben nasıl bebişimden ayrılırım allahım.ne zor şu annelik.

Ben de dün iş yerine gittim izin meselesi için. Normalde pazartesi başlamam gerekiyor.Ben süt iznini toplattırdım yaklaşık 1 ay oluyor o da. ,ış yerim çok uzak olduğu için süt iznini günlük kullanmak işime yaramayacaktı. Haziran sonunda da yıllık iznimden 1 hafta eklettirdim ama ne zorluklarla. Özel sektör bu konuda çok anlayışsız.Benimle 2 gün için pazarlık yapıyorlar.Yıllık iznimin tamamını eklemeyi kabul etmediler.1 haftayı zor aldım.13 temmuzda işbaşı yapıyorum.O zamaan kadar düşünüp strese sokmak istemiyorum kendimi. keşke hiçbirimiz bebeklerimizi bırtakmak zorunda kalmasaydık ama çalışmadan da olmuyor.
Allah hepimize kolaylıklar versin.

offf ya benimde bu haftadan sonra bitiyor izinler ben ne yapacağım köyde öğretmenlik yapıyorum gece 4 de yola çıkıyoruz bebeğimi kime emanet edeceğim sizlerin yine ailesi yakın benim hiç kimsem yok

canım heyet raporu alsana, ben Alanya gibi yerde zar zor alabildiğime göre sen diyarbakırda daha kolay alırsın,,, ben bütün rapor haklarımı kullandım bitti enson heyet raporu aldım 21 gün milli eğitim müdürü araya girdi se öyle aldım sağolsun şimdi 1 haziransa bitiyor raporum başlayacağım işe

yaa öğretmenlere süt izni var mııı? ben bir arkadaştan yok diye duydum diğerinden var diye...

yok bence süt izni.tam gün çalışanlarda var sanırım ama emin değilim.benimde 4 haziranda doluyor.ama ben henüz 1 kez 10 günlük rapor aldım.alsam mı daha karar veremiyorum.son hafta gitmek istiyorum ama biliemiyorum ne yaparım.hayırlısı olsun inşaalah herkese...

Bilindiği gibi öğretmenlerimiz, çocuklarımız ve gençlerimizin eğitim ve öğretiminin sorumlusu olarak bu görevlerini haftalık ders programları bütünlüğünde yerine getirmektedirler. Bu yönüyle çalışma saatleri, diğer Devlet memurlarına göre farklılık arz etmektedir.

Eğitim-öğretim gibi son derece önemli görevi ifa eden öğretmenlerimizin de kanunla verilen bu haklardan; eğitim ve öğretim faaliyetlerinin aksatılmadan yürütülmesi kaydıyla “süt izni” haklarını da kullanacaklardır.

Bu itibarla, okullarımızda görevli süt izni kullanan branş öğretmenlerinin ders programları, öğretmenlerin istekleri de göz önünde bulundurularak düzenlenmeli, sınıf öğretmenlerinin ise ikili öğretimde; sınıflarını hangi dönemde istediği göz önünde bulundurularak belirlenmeli, tekli öğretimde ise; mümkünse öğle arası, bunun mümkün olmaması halinde müzik, dinkültürü ve ahlâk bilgisi, beden eğitimi ve ıngilizce gibi diğer branş öğretmenlerinin sınıfa girdiği zamanlarda yararlandırılarak eğitim-öğretimin aksatılmadan öğretmenyönetim işbirliği içinde yapılması gerekmektedir.

Bu nedenle, konuya gereken özenin gösterilerek, ilgi (a) Kanunun ruhuna uygun bir şekilde hiçbir taraf mağdur edilmeden bu işlemin sürdürülmesi konusunda süt izni kullanan öğretmenlerimiz ile okul yöneticilerimizin gerekli hassasiyeti karşılıklı olarak göstermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Remzi KAYA
Bakan a.
Genel Müdür
ımza

iyi de ben 2. sınıfı okutuyorum benim dersime branş öğretmeni girmiyor, ben köyde görev yapıyorum, öğle arası gelmem mümkün değil, ben şimdi bu haktan yararlanmayacak mıyım? mesela diğer memurlar şöyle yapıyorlarmış, süt izinlerini birleştirip cuma günü kullanıyorlarmış, böylece cuma günü işe gitmeyip tatil yapıyorlarmış, biz böyle bişey yapamayacak mıyız?

canım bu dönem gideceksen okula şimdiden oldukça sütünden sağ dolapta sakla bari. sen yokken onu içer.öğretmen arkadaşlarımın hiçbirisi kullanamadı süt izni.

yarın ben de işe başlıyorummmm offf offff hem çok mutlıyum hem mutsuz, kızımdan ayrılacağımmm üzgünüm, öğrencilerime kavuşacağım mutluyummm

bende kısmetse haftaya başlıcam,rapor almak istemiyorum.evim çok yakın beslenmede gelebilirim.zaten son hafta fazla ders olmaz.seminerede Allah büyük.

Ben 20 günlük bir rapor aldım 12 hazirana kadar yani okullar kapanana kadar ama kaymakam kabul etmemiş güya eşim bırakıp anlatmalıymış şimdide kaymakam peşi kovalıyoruz valla bende gitmiyorum ne yaparsa yapsın.Birde seminere de hiç gitmek istemiyor canım 15 günde ona alırım.Eylüldede ücretsiz izin almayı planlıyorum eve ve oğluma çok alıştım tek maaş idare edeceğiz artık çünkü yanımızda annane babanne yok bakıcıda erken diye düşünüyoruz kaldı ki güvenebileceğimiz biride yok.Çalışmak zorunda olanlara Allah yardımcı olsun.

canım ama eylülün son hafatsı açılacak okullar seminere bebişle beraber gider gelirsiniz, gerek var mı izne sence ? tabi sen bilirsin ama..

canım ama eylülün son hafatsı açılacak okullar seminere bebişle beraber gider gelirsiniz, gerek var mı izne sence ? tabi sen bilirsin ama..

Yok canım seminer derken bu seminerde rapor alacağım.Eylülde seminere giderim annem yada kaynanam gelip oğluma bakar dediğin gibi ta son hafta açılıyor o zaman ayrılıp dönem bitene kadar ücretsiz izin diye düşünüyoruz bakalım olursa mayısa kadarda olabilir bırakacak kimsem yok seneye.Bakıcıdanda öcü gibi korkuyorum açıkcası.Zorunda kalırsak yapacak birşey yok ama elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…