yarın kavga edicem.S

Kimseye kendimi ezdirmedim, kimseyi ezmedim.
Kimseyi dövmedim, kimseden dayak yemedim.
İki üniversite bitirdim. Yüksek lisans yaptım. 9 yıllık öğretmenim.
Bulunduğum konuma gelirken kafamı kullanmam yetti, yumruklarımı değil...

Ben hep yumruk yumruğa kavga ederdim, zor durumda kalırsam saçlarını çekerdim tekme atardım ama ortaokuldaydım bunları yaparken.. Ama tabi ki bir hanımın kavga etmesini doğru bulmuyorum, gerekmedikçe (Sana vurulmuştur ve ya küfür edilmiştir, bunların dışında kavga edilmez)..

Bütün ettiğim kavgalardan pişmanım şahsen, hepsi çocukça sebeplerdendi..

Hatta en komiği; lisedeyken sözlüme (ozaman sevgilim), bir kız göz koymuştu devamlı bakıp bakıp gülüyordu, sinir oluyordum, deliriyordum.. Bi gün bunun bir arkadaşıyla tuvalete gittiğini gördüm hemen arkasından 2 arkadaşımla bende tuvalete gittim.. Ders zili çalmıştı, o yüzden kimse yoktu.. Sıkıştırdım bunu bir güzel patakladım, sen benim sevgilime nasıl iş atarsın diye.. Elim ayağım titriyor tabi sınıfa girdim, sevgilimde nerden duyduysa artık "kavga mı ettin kız" sen dedi. Bende "yoo, ne kavgası" dedim. O da " etmişsin işte belli, benim için mi ettin" dedi, g.tü kalktı tabi Sonra arkadan sevgilimle benim en yakın arkadaşlarımızdan birinin sesiyle kendime geldim " Ebru, ağzına s.çim senin, kızım kız bana bakıyordu yaa, kızı ayarlamaya çalışıyordum, iyi b.k yedin" dedi. Ben böyle

Son kavgam olmuştu zaten.
Yani diyeceğim o ki; inan bana kavga çok gereksiz bir iletişim aracı

Senin yaş seviyeni geçeliçok oldu tabi malum yaşlılık tabi unutkanlık var bende haturlayamadım o günlerimi ne yaparsın

GDO dolayı oluyor hep

Suçlu bulundu GDO

çok tebrik ederim hayat size yumuşak taraflarını gösterdiği için aklınız yetmiş

oyle dımı ama .

cok cocukca bır espırı oldu ama

konu sahıbıne ayak uydurayım dedım

bız yetıskınle olgun olmayı

cocukla cocuk olmayı bılırız

Konu sahibinide anliyorum,lise de insan kendini kanitlama ispatlama duygusu icinde oluyor olmayan cok az kisi var onlarda derslerden kafayi kaldirmayan caliskan ogrencilerdi her zaman. Yaniliyo muyum
ileride anlar o da ne kadar gereksiz birsey oldugunu. Lise anisi kalir iste onada.

çok tebrik ederim hayat size yumuşak taraflarını gösterdiği için aklınız yetmiş

yumuşak tarafları derken ?
şu yaşıma geldim ne lise de ne ortaokulda bu basit kavgalara dahil olmadım.
ha kavga etmek için beni tahrik edenler olmadı mı ? oldu çok oldu hemde ama muhatab dahi olmadım
onların seviyesine asla düşmedim.
bu hayatın yumuşak tarafıyla alakalı değil seviye ve karakterle alakalı

Ayrıca ''niye gülüyorsun '' '' sanane'' hayatın baya zor tarafıymış, tam kavga etmek için sebep !

bu benım sanırım

yaa canım evet lıse de boyle ıkı uc kısının sacını basını

yolsam da dıkkat cekeyıp okulun agası olayım dıyen

kızlar cok olurdu ama o zaman kı lıse cagım da bıle ,o kadar

zavallı ucuz basıt gorunurlerdı ki

hıc boyle dıkkat cekmek ıcın cabam olmadı ozenmedım de .

kavga da etmedım dayak da yemedım !

kadın dedıgın ,naıf ınce zarıf olmalı

hot sot kırarım dokerım tarzın da ıgrenc cırkın sey olmamalı .

nasıl gorunduklerının adını bıle koyamadım yahu

Son düzenleme:

Evet hayat zor ama insanlar başlarına gelenlere verdikleri tepkilerle,daha da zorlaştırıyorlar.
Şiddet,kavga,düello bunlar neyin çözümü oldu bugüne kadar?
Sen yanlış sevgili seçimin için,şiddet kullanarak elinden kurtularak bedel ödemişsin.
Bu savunduğun şeyler doğru değil ki!
Nerede yaşıyoruz çin mahallesi?Kurtlar vadisi?Brezilya sokakları?
Savunmayın şu ''orman kanunu''hallerini.
Zaten yaşı küçük,yanlışa,hataya müsait.
siz böyle ''hayat kötü kolla kendini,yaşamak için vur,kır,parçala''mesajları verdikçe,
o yaptığı yanlışları doğru gibi görecek.Ve bundan sonra ki hayatında cümlelerinin,sözlerinin,kelimelerinin yetmediği yerde fiziksel gücünü kullanıcak.
Evet ''tecavüze,tacize''maruz kalınca tabi ki elden gelen ne ise o uygulanır.
Ama böyle abidik kubidik durumlarda da kendini küçük düşürmesine,
asla telafi edilemeyecek sonuçlar doğurmasına destek vermeyin,yapmayın bunu.

Acili bir ölüm istiyorsan böbrek bosluguna calis.
Sakat birakacaksan yaninda malzeme ile git direk SIK topuguna.
Yok iyice bir örseleyeyim diyorsan, sacini basini indir asagiya.
Haaa bunlari yaparken ben genc bir kizim, saygi, hosgörü, ahlak, edep denen seyler var diye düsünme olurmu!!!

oyle dımı ama .

cok cocukca bır espırı oldu ama

konu sahıbıne ayak uydurayım dedım

bız yetıskınle olgun olmayı

cocukla cocuk olmayı bılırız

Evet canim bende o kirmizi yazili yere uyuyorum ama kavgalarida ben baslatmadim yani.
Hele bi olay var en cok hatirimda o kalacak. Kizin birisi bana erkek gibi kufur etmisti seni bilmem naparim diye

Son düzenleme:

Yemek yiyodum bogazimda kaldi
Gafasina SIHSIN bence

Senin yaşında benim yaşım değil konu.
Haberlere bak bakalım ne kadar rezil şeyler var bunların hepsini de örnek alacak mısın ?
Ben dışarıdan lisedeki 2 kızın kavga ettiğini görsem yazık ne kadar seviyesizler diye düşünürüm.
Buradaki yorumları kabullenemiyorsun da dışarıdan bu gözle bakılmayı rahatça kabullenebilecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…