keşke herkes böyle düşünce ben burda kmseye bişeyde demedim sanki kendileriyle kavga etcekmişim gibi bağırıyorlar bidahada bu siteye girip kimseyi rahatsız etmm ztn
Sac yolma olmazma olmazlardan zaten
hayat zor valla hepimiz öyle düşe kalka öğrendik ettimmi kavga ettim ama haksız yere kimsenin günahına girmedim dayak yedimmi evet yeri geldi yedim herşeyden korkarak yaşanmaz bu hayatta insanlara dişinizi göstermeyi bileceksiniz bu arada konusu açılmışken eğer kavga etmeyi bilmeseydim eski erkek arkadaşımın tacizine uğramak üzereydim en azından kendimi koruyabildim hayat bu kimse pamuklara sarmalanarak öğrenmiyor yapacak bir şey yok...
madem konunun kapanmasını istiyonuz niye bukdr yorum yptınız+77 beğeniyi de unutmayalım bnm yaş seviyemde olmaynca size sacma geliyor,bnm yaşadıklarımı yaşamayınca szn yaşınızda olupta sokakta kavga edenleri cok gördüm .
GDO dolayı oluyor hep
Kimseye kendimi ezdirmedim, kimseyi ezmedim.
Kimseyi dövmedim, kimseden dayak yemedim.
İki üniversite bitirdim. Yüksek lisans yaptım. 9 yıllık öğretmenim.
Bulunduğum konuma gelirken kafamı kullanmam yetti, yumruklarımı değil...
oyle dımı ama .
cok cocukca bır espırı oldu ama
konu sahıbıne ayak uydurayım dedım
bız yetıskınle olgun olmayı
cocukla cocuk olmayı bılırız
çok tebrik ederim hayat size yumuşak taraflarını gösterdiği için aklınız yetmiş
Ben hep yumruk yumruğa kavga ederdim, zor durumda kalırsam saçlarını çekerdim tekme atardım ama ortaokuldaydım bunları yaparken..Ama tabi ki bir hanımın kavga etmesini doğru bulmuyorum, gerekmedikçe (Sana vurulmuştur ve ya küfür edilmiştir, bunların dışında kavga edilmez)..
Bütün ettiğim kavgalardan pişmanım şahsen, hepsi çocukça sebeplerdendi..
Hatta en komiği; lisedeyken sözlüme (ozaman sevgilim), bir kız göz koymuştu devamlı bakıp bakıp gülüyordu, sinir oluyordum, deliriyordum.. Bi gün bunun bir arkadaşıyla tuvalete gittiğini gördüm hemen arkasından 2 arkadaşımla bende tuvalete gittim.. Ders zili çalmıştı, o yüzden kimse yoktu.. Sıkıştırdım bunu bir güzel patakladım, sen benim sevgilime nasıl iş atarsın diye.. Elim ayağım titriyor tabi sınıfa girdim, sevgilimde nerden duyduysa artık "kavga mı ettin kız" sen dedi. Bende "yoo, ne kavgası" dedim. O da " etmişsin işte belli, benim için mi ettin" dedi, g.tü kalktı tabiSonra arkadan sevgilimle benim en yakın arkadaşlarımızdan birinin sesiyle kendime geldim " Ebru, ağzına s.çim senin, kızım kız bana bakıyordu yaa, kızı ayarlamaya çalışıyordum, iyi b.k yedin" dedi. Ben böyle
Son kavgam olmuştu zaten.
Yani diyeceğim o ki; inan bana kavga çok gereksiz bir iletişim aracı
yumuşak tarafları derken ?
şu yaşıma geldim ne lise de ne ortaokulda bu basit kavgalara dahil olmadım.
ha kavga etmek için beni tahrik edenler olmadı mı ? oldu çok oldu hemde ama muhatab dahi olmadım
onların seviyesine asla düşmedim.
bu hayatın yumuşak tarafıyla alakalı değil seviye ve karakterle alakalı
Konu sahibinide anliyorum,lise de insan kendini kanitlama ispatlama duygusu icinde oluyor olmayan cok az kisi var onlarda derslerden kafayi kaldirmayan caliskan ogrencilerdi her zaman. Yaniliyo muyum
ileride anlar o da ne kadar gereksiz birsey oldugunu. Lise anisi kalir iste onada.
hayat zor valla hepimiz öyle düşe kalka öğrendik ettimmi kavga ettim ama haksız yere kimsenin günahına girmedim dayak yedimmi evet yeri geldi yedim herşeyden korkarak yaşanmaz bu hayatta insanlara dişinizi göstermeyi bileceksiniz bu arada konusu açılmışken eğer kavga etmeyi bilmeseydim eski erkek arkadaşımın tacizine uğramak üzereydim en azından kendimi koruyabildim hayat bu kimse pamuklara sarmalanarak öğrenmiyor yapacak bir şey yok...
oyle dımı ama .
cok cocukca bır espırı oldu ama
konu sahıbıne ayak uydurayım dedım
bız yetıskınle olgun olmayı
cocukla cocuk olmayı bılırız
bu benım sanırım
yaa canım evet lıse de boyle ıkı uc kısının sacını basını
yolsam da dıkkat cekeyıp okulun agası olayım dıyen
kızlar cok olurdu ama o zaman kı lıse cagım da bıle ,o kadar
zavallı ucuz basıt gorunurlerdı
hıc boyle dıkkat cekmek ıcın cabam olmadı ozenmedım de .
kavga da etmedım dayak da yemedım !
kadın dedıgın ,naıf ınce zarıf olmalı
hot sot kırarım dokerım tarzın da ıgrenc cırkın sey olmamalı .
nasıl gorunduklerının adını bıle koyamadım yahu
Acili bir ölüm istiyorsan böbrek bosluguna calis.
Sakat birakacaksan yaninda malzeme ile git direk SIK topuguna.
Yok iyice bir örseleyeyim diyorsan, sacini basini indir asagiya.
Haaa bunlari yaparken ben genc bir kizim, saygi, hosgörü, ahlak, edep denen seyler var diye düsünme olurmu!!!
çok tebrik ederim hayat size yumuşak taraflarını gösterdiği için aklınız yetmiş
madem konunun kapanmasını istiyonuz niye bukdr yorum yptınız+77 beğeniyi de unutmayalım bnm yaş seviyemde olmaynca size sacma geliyor,bnm yaşadıklarımı yaşamayınca szn yaşınızda olupta sokakta kavga edenleri cok gördüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?