Yarın kpss açıklanıyor ve ben çok korkuyorum

ya insan kendinden ziyade çevreye ne cevap verecek onu düşünüyor bu durumda
benim eşim de kpss çalıştı o da sabırsızlıkla bekliyor az da olsa ümitli ama kendinden çok etrafındakiler ne diyecek onu düşünüyor
sanki millet kendisi çok mükemmel de işleri yolunda da diğerlerini beğenmiyor
sakın çok üzülme inşallah iyi puan alırsın ama üzülme aglama annen baban senden daha çok üzülecektir bu durumda
diğer arkadaşlar sizler de üzülmeyin Allah hepinizin yardımcısı olsun

Yarın mı açıklanıyormuş kaydirigubbakcemile3
Ben sınavda uyuduğum için ne yaptım ne yapmadım bilmiyorum :roflol:
Belki rüyamda cevapları söylemişlerdir de bir mucize olur :roflol:
Ben kendimi suçlamıyorum, 9 Temmuzda arkadaşımın kınası vardı, sabaha kadar uyumadım, sabahın 6sında yollara düştüm,
Sınavdan çıktıktan sonra da yine aynı yollara düşüp düğününe gittim.
Üstelik nikah şahidiydim, benim suçum yok hakime ablalar, ben masumum :sinifsinif:
Seneye nasipse

İnşallah yeterli puanı alırsın :teselli:
Konuşanları soranları da takmayın kafanıza

Yarın ilk anneannem arayacak.
Zira kendisi bir aydır arayıp fix sorusunu soruyor:"Atanamadın mı daha?"
Hayır anlamıyorum, tercihi bıraktım sonucu öğrenmeden kim beni nereye atayacaksa...
Kendi kendimi de atayamayacağıma göre...
İlk girişim ve sırf anneannem yüzünden bir daha girmeyi düşünmüyorum, umarım gerek de kalmaz.

açıklansın ve beklentiden kurtulayım. iyi ya da kötü. puanımı beğensem de beğenmesem de açıklanmasını istiyorum. milletin diyeceklerini de umursamıyorum.

sadece hayırlısı olsun diyorum

Neden ağlayacaksın be güzelim el alem ne der diye mi?
Onun için hiç ağlama.He kendin için ağlayacaksan şimdiden otur ağıta başla. sempatiksalakcinni
Ben de girdim bakalım ne olacak

Ahh lanet sınav mafoldumben

Denemelerde harcadığım zamandan daha fazla zaman harcadım
tabi bu durum sınav anında inanılmaz panik yapmama neden oldu
bir de matematiği sona bırakıp kolay kolay soruları görünce tamamen koptum, 9 soruya bakamadım mafoldumben
Hazırlanmasam umrumda olmayacak da sırf iyi hazırlanayım diye de işten de çıktıydım -tatlicadiarzu-

Bari kardırma falan yapmamış olayım yaa,
acayip korkuyorum ya yanlış işaretlediysem diye eyvahedigeldismile

atanamadığıma yanmam da millet çekiştirip duracak ona yanarım.

okul öncesi 40-45 puanla atanır beden eğitimci 75-80.. o çalışmadan atanabilmiştir ben çalıştığım halde atanamamışımdır. demekki o daha zekidir. çevremdeki herkes bunu diyecek. o yüzden cebim yarın kapalııı kaydirigubbakcemile

(okul öncesi bölümü arkadaşlar alınmayın sakın. sadece örnekti.)

insan düşük de yüksek puan da alsa kendine yaaa. düşük puan alırsam üzülürüm ama kendime. zaten üzülsem milleti mi düşüncem. yüksek alsam sevinicem kendime. millet de sevinse bana mı yarayacak.

kızlar atın üzerinizden insanları. her yerde insanlar ne düşünür diye tüm insaları üzerimizde taşıyıp zindan mı edelim hayatı???

ben açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyorum. zaten topic bile yaptım bu sabırsızlığım yüzünden

sonuç ne olursa olsun belirsizlik insanın beynini yiyor...

offffff off hem açıklansın istemiyorum, böyle iyiydi takılıyorduk.
ama şu belirsizlik ortadan kalksın istiyorum.
açıklansın da kurtulalım.
şu merak eden eşe dosta da ben anlatamadım siz anlatabildiniz mi bilmiyorum ama,
nereye atandın belli oldu mu diyene: yaw arkadaşım şimdi sonuçlar gelecek, atama sonra diyorum, 10 gün sonra yine aynısını soruyor adam.
bi de ben alancıyım kpss puanın sadece kurum içi sınavlara girmeye hak kazandırdığını anlatmaya kalksam ohooo...

uff ,canım sıkılıyor ,yarın tam da dershaneye gıtmem gereken bır gun ,tüm sorulacak cevapalrı bılıyorum

sımdıden cevaplrı hazırlıcam ..:gitme:

gitti bir sene boşa boshayallersmile

uff ,canım sıkılıyor ,yarın tam da dershaneye gıtmem gereken bır gun ,tüm sorulacak cevapalrı bılıyorum

Dur bir bakalım ya hemen bu kadar karamsar olma, boşver milleti..
Önemli olan atamalar, o da nokta atışı şans.

Sumak içimi acıttın bütün gün ya..
Lütfen bu kadar yıpratma kendini,tamam hayalkırıklığı yaşadın yada yaşatacaksın ama bu kadar olmaz ya..
O kadar yükleniyorsun ki kendine bu bir sınav..
Tek bir gün o gün karnın ağrısa bitiyor zaten herşey bu kadar pamuk ipliğine bağlı..
varsın o bu konuşsun diyelim ki Sumak başarısız desinler afedesin yani en terbiyesizi bunu desin..?
Sen başarısız mısın ..? Senin ne olduğunu kaliteni zekanı bu sınav değil sen biliyorsun.
Düşük puan aldım bütünüyle hayal kırıklığı yaşadım diyeceksin hepsi bu..
ve bunu kendindne emin söyleyeceksin..

aaaa sumak yapma böyle. boşa falan gitmez, bu sınava girenlerin yarısı fasülyeden.adam bi deneyeyim diye giriyor. hedefin 90 üstüydü biliyorum, yapılırdı da. kazanan şansa kazanmış olacak. çalışanla çalışmayanı ayırt eden bi sınav olmadı bende biliyorum bi iş var bu işte ama, 1.atama olmazsa,2. olur, 3. olur. dur bakalım ya. 1sene dersane yolarında sürünen, bebek hayalini erteleyen, hayatını erteleyen sadece sen değilsin ki. ben de hangi birine yanayım bilemiyorum. sağlığımız yerinde, eşlerimiz evini geçindirebiliyor. bunlara şükredelim. gün doğmadan neler doğar. ayrıca senin puanın kötü gelmeyecek diyim sana.

cok mu yansıttım ,ya zaten bılen bılmeyen ayırt eden bır sınav degıldı ,biliyorum

kendıme dıyorum memur olma ne olacak ki ,ki heryer özelleşıyor ,devlet bıle kalmaz belkı ama dıyorum neden olamıyorsun ..

karmakarısık..

üzerımde cok baskı vardı herkes benden umitliydi ,ben de umitliydim ..

ılk basarısızlıgım..

daha once bırkac memur olma hayallerımde de hayalkırıklıgına ugramıstım ama bu tamamen benden kaynaklı..

en cok esım ıcın ..cok destek verdı bana cokkk yemek yapmadıgım ders basından kalmadıgım saatler oldu ..

bı hocam da kaldım o matematıkten eksık oldugum yerlerı anlatıyordu ben ona tarıh anlatıyordum ,günlerce onda kaldım ben ...uff

olmadı napalım kısmet ..

sureklı erteledegımız bebegımıze yakınız artık :)

Son düzenleme:
ayy yarın mı açıklanacak yaa... ben 13 ü die biliyodum gerildim şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…