Yarın kpss açıklanıyor ve ben çok korkuyorum

dersanede o kadar çok hamile vardı ki, ne dersi aksattılar, ne çalışmayı.
hele biri doğumdan 1 hafta sonra derse geldi akannehir
onlar yapabiliyorsa bizde yaparız, daha fazla ertelemenin hiiiç alemi yok.
hem belki bebişin kısmetine şansımız açılır.

ayy bu KPSS ömrümü yedi...Öss yi bukadar kafama takan bir insan olsaydım Tıp kazanırdım :) offf delircem.............bi de millete laf anlat cidden..

öss kadar önemlı de degıl bu sınav aslında yanı onda mutlaka gırmen lazım ,

ama unı bıtırdıkten sonra memur olma zorunda degılsın ..

ki benim şu an bır ısım var zaten ..

benım kı sadece hayalkırıklıgı ,ayy anlatamıyorum da sanırım..neyse kısmet artık ..

yuksek alıp atanamayanlar daha da üzülücek ..kadrolar ne kadar olacak o var bırde ..

en son atamalarda ,atıyorum 25 kısı alınıcak yere en son atanan kısını puanı 85 ıken ,bır cok kadro bostu kımse tercıh etmemıs yada adam 50 ıle atanmış..

nokta atıs yapmak lazım ..eyvahedigeldismile

ama benım yasadıgım sehrı herkes tercıh ettıgı ıcın sans cok az..

onceden neresı olursa olsun gıderım derdım ,giderdim de ..simdi hamıle hamıle nereye gıdıyorsun kadın dıyorum ıcımden ..hemen hamıle kalmazsam yıne de gıtmem

kocayı zaten zor buldum ,o kadar sene de beklettım ,aklinialirimsmile

bı kere gıttım ıs ıcın agzımın payını aldım gerı gönderdiler ,

gidemem de baska sehre

hayırlısı

Son düzenleme:
keşke yüksek puan almak yetsede tek dert o olsa..
ben uluslararası ilişkiler mezunuyum arkadaşlar ve kpssde derece bile yapsam hemen hemen hiç bi işe yaramıo diyebilirim.. sonrasında işverenlerin yaptığı mülakatlar, yazılı sınavlar var ki bunlar çok daha korkunç.. özellikle devlette iş isteyenler için..
Allah herkesin yardımcısı olsun bu devirde ne diim..

Bu yıl 4. girişimdi. Geçen yıl ve ondan önceki yıl deli gibi çalıştım.

Bu kadar çalışmaya kesin diyordum ama sınavdan çıktığımda tek dediğim şey "Ben evimi, eşimi, kendimi bu aptal sınav yüzünden mi ihmal ettim."

Düşük puanlar almadım ama yeterli değildi zaten alımı da iyice azaltmışlardı bizim bölümde.

Bu yıl ise tek bir soru çözmeden girdim sınava o yüzden çok rahattım. Geçen yıllarki gibi helak olmadım sınav sonunda ağlamaktan.

Milletin söylediklerini duymuyorum bile artık.

Hele bende bir kayınpeder var ki adam sanırsın kpss profu. Ben anlatmaktan yoruldum o anlamamaktan yorulmadı. yok yeteri kadar çalışmıyormuşum bla bla bla.

Her atama döneminde bu kadar öğretmen alıyorlar sen niye atanamıyosun?...

Adam hala anlamadı atadıklarının yarısı sözleşmeliden kadroya geçenler.

Ama artık umrumda bile değil. 50 ile atananla yarışmıyorum ben. Adam onları örnek gösteriyor.

2011 sınavları için ben hedeflerimi belirledim ne kadar başarabilirim osym buna ne kadar izin verir bilemiyorum.

Ama ha gayret deyip bu yıl yeniden her şeyden elimi eteğimi çekip çalışıcam. Olursa olur olmazsa da vardır bir hayır.

Biliyorum çok zor ama nolur komşu teyzelerin, çok konuşan akrabaların ne söylediğine bu kadar takılmayın.

Uzaktan maval okumak kolay. Neler çektiğimizi bilmiyorlar, anlamıyorlar anlamayacaklar da.

Biz kendimizi, bu sistemi biliyoruz. Bu sistemin bizi nasıl harcadığını biliyoruz. Varsın konuşsunlar Allah büyük.

Benden ümit yok ama inşallah hepiniz istediğiniz puanları alıp istediğiniz yerlere atanırsınız.

sumak arkadaşım evet telefonlarımızı kapatalım kimseye hesap vermeyelim en doğrusu bu eninde sonunda öğrenecek herkes ama bugün olmasın bugün zaten yeterince kötü olcam bir de milletin sorularıyla muhatap olmak istemiyorum.

az kaldı valla bekliyoruz......
benim aramalardan yana bi derdim yok kimseyi takmıyorum

b grubu atamalarda öyle bi durum yok...
iyi puan alırsınız inşallah...
iyi puanlar ilkinde olmasa bile 2. 3. de mutlaka atanıyor....
alanınızdan alım varsa...

işletm mezunu olcam canım
eylülde 1 dersi verip,diploma harcını yatırınca olcam :Saruboceq:
hayırlısı hihoyyyt

Bu iğrenç stresi iyi biirim. O nalet sitede söylenilen saatte asla açılmaz. Ben 2006 girdim saat 15 gibi sonucu öğrenebildim. Hepinize bol şans arkadaşlar umarım istediğiniz yerlere atanırsnız. Özellikle meslektaşlarıma imkanları iyi, ailelerine yakın, idaresi ve mesai arkadaşları sorunsuz okullar çıkmasını dilerim :teytey:

aminn inş ya ne zor:2:

offf bakalım nasıl gelcek bu sene ilk kez girdim sınava dahası eğitim derslerinii ilk kez sıfırdan görmüş biri oalrak girdim 5 farklı yayınevinin soru bankalarını çözdüm binlerce soru günde 600den fazla soru çözdüm eğitimden ama sınavda gelgeliilim çözdüğüm o kadar sorunun hiç bi benzeri yoktu soruları görünce şaşırdım kaldım acaba ben mi yanlış şeyler çözdüm yoksa bu sınav yanlış sınavmı diye kendimden o kadar emin soruları çözerken evde, sınavda şaşkınlık içinde çözdüm ve çıkınca ben ne sınavına girdim acaba dedim o kadar soruyu boşa mı çözdüm dedim ben...bakalım hakkımızda hayırlısı cevapları kontrolde etmedim ne gelceğine dair EN UFAK bi fikrim yok bekleyip göreceğim ama o akdar çalışmaya çok düşük bi puan alırsam suç bende mi yoksa başka şeyde mi işte onu çözemeyeceğim.... ama benim gönlüm rahat çünkü ben elimden geleni yapıp çalıştım...hayırlısı artık

Benim sınavım kötü geçmişti. genel kültür genel yetenek yetişmedi. Sınavdan sonra yayınlanan cevap anahtarını kontrol edip puanımı yaklaşık 72-73 olarak hesapladm ve şubat atamasına belki olur diye düşündüm.Ama bana 80 geldi :lepi: İnşalaahhh hepiniz benim gibi yanılırsınız. Gerçi bazı bölümlere 80 bile yetmiyor kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…